תחביב - גלישת גוף(בוגי)
גלישת גוף זהו ספורט ימי שמטרתכם היא אותה מטרה כמו בגלישת גלים:לתפוס גל .רק שבגלישת גוף זה קצת שונה.ניתן לקרוא לגלישת גוף גם גלישת בוגי,בגלל שאנחנו נעזרים בבוגי שהוא גלשן קטן יותר ומחליק יותר.
כיצד מורכב הבוגי?- הבוגי מורכב משני דברים:קצף ופלסטיק.הקצף זהו המבנה של הבוגי,כל מבנה אחר של בוגי מתאים למשהו אחר,לדוגמא יש מבנים של בוגי שמותאמים לגלים קטנים(לי יש 1 כזה),החלק האחורי בשונה מהבוגי לגלים גבוהיים , הדופן האחורי לא נכנס פנימה, אלא נוטה יותר קדימה.אלא שבבוגי לגלים גבוהים , הוא נוטה לתוך הבוגי ואז נוצר מן חצי עיגול כזה.
הפלסטיק נועד להחלקה.מהי החלקה? החלקה זהו המגע בין הפלסטיק לגל,ככול שהפלסטיק חלק יותר,כך תנועו יותר מהר בגל(מה שיתן לכם ביצועים יותר טובים בתרגילים למיניהם כמו 360).כמובן שהמבנה משפיע על ההחלקה.
ובכן מה ההבדל בין הבוגי לגלים נמוכים לגלים גבוהים?הבוגי של גלים נמוכים פחות מחליק,בגלל שהגל קטן ואנחנו לא רוצים לברוח ממנו אילו הבוגי לגלים גבוהיים צריך להחליק אם אתה לא רוצה שהגל יחסל אותך ובגלל זה יש לא צורה של חצי עיגול.
הנה כמה סרטונים של גולשי בוגי מקצועיים:
מדריך מעולה למתחילים למי שמעוניין(מה הציוד שצריך וכו'...):
קרדיט לאתר אחר
המשך גלישה מהנה !




ציטוט ההודעה
ספוילר:


