טוב אז דבר ראשון אני חייב לציין כאן ...
הייתי קורא הרבה מאוד חומרים ובקושי הייתי יוצא לשטח כדי ליישם אותם,
הייתם מיישם אותם פה ושם על ידידות וכמה פעמים על בנות שאני רואה באוטובוס\רחוב\קניון וכו' מה שלא יהיה,
ברוב היציאות שלי שהייתי יוצא לשטח ליישם את מה שלמדתי אני הייתי מקבל BLACK OUT *מטורף* והייתי ישר מתבלבל והייתי חוזר ללא תוצאות,
לפני כמה זמן קראתי את האשכול הזה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=651129 וממש עשיתי את מה שרשום שם,
טוב אז נתחיל בדיווח :
אני רוצה לומר לכם שהכרתי אותה בקורס קיץ שהיינו בו,
הקורס עצמו היה בבית ספר שלה ואני הייתי בבית ספר אחר רק ידעתי את השם שלה,
יש לי חברים גם בבית ספר שלה ודרכם אני והיא הכרנו והיא שלחה פה ושם IOI'S אבל לא התייחסתי כי היה לה באותו זמן חבר אז לא רציתי שהם יפרדו,
הפסקה 1:
ישבנו אני וחברים שלי היינו בערך אייזה 10 ילד ואני לוקח את חבר שלי לדבר איתו בצד רגע על משהו,
ואיפה שאני והוא דיברנו ישבו עוד בנות סביבות HB6-HB9.5,
אני והוא מדברים... פיתאום HB8 באה לדבר עם אותן הבנות שישבו שם, HB9.5 זאת אחותה, וכל פעם אני קולט פה ושם מבטים ממנה [מ HB8] ואז היא באה וביקשה מחבר שלי סיגריה... *** אני מתעלם ממנה *** [אני אישית לא אוהב מעשנות אבל שמעתי שיש לה אופי טוב]
הפסקה 2:
אני וחברים שלי מדברים עושים צחוקים באלגנים ...
זרקתי מבט ליראות עם היא מסתכלת - היא הסתכלה וחייכה ומהר השפילה מבט...
פיתאום היא קוראת לי והשיחה התנהלה ככה :
HB8 : " אומרת את השם שלי =] !!"
אני : *** מסתכל, מחייך וחוזר לחברים שלי ***
HB8 : "עוד פעם אומרת את השם יותר חזק !!!!! =]"
אני : *** אני לא מסתכל עלייה, מתעלם כאילו לא שמעתי ***
HB8 : *** צועקת בקול גבוה יותר *** "עוד פעם אומרת את השם, בוא רגע לפה =]" ומצביעה למקום שהיא רוצה שאני יגיע
אני : מחייך עושה צעד והיא בעצמה כבר הגיעה כבר אליי חחחח
HB8 : "תשיג לי בבקשה סיגריה... אין לי ממי להשיג =]" וכן היה לאחותה
אני : "חחח בכיף......... אבל תתני שלוש סיבות למה להביא לך ואני יסיג לך =]"
HB8 : *** פותחת את העיניים שלה קצת יותר *** "אממ, אני חמודה [1], מתוקה [2] וגם יפה [3] =]"
אני : *** פה דיברתי מהר וזה לא היה טוב *** "חחחחחחחחחחחחחח...... יופי דבר נפוץ והשאלה היא מה יש לך להציע חוץ מיופי"
HB8 : *** שוק מטורף! לא היה לה מה להגיד לי ! + עושה צעד אחורה ***
אני : *** עושה צעד אחורה *** "אני אישית מסתכל יותר על האופי של הבחורה ולא על היופי =]"
HB8 : *** נוגעת בחזה שלה וגם קצת מגרדת אותו *** "אבב... אבבל יש לי או.. אופי טוב"
אני : *** באתי להגיד "מכירים" ועצרתי את עצמי כי יש לה חבר וגם כי היה צילצול *** "חח אנחנו לא כל-כך מכירי...."
- - - - - צילצול - - - - -
HB8 : "אממ.. טובב חח לא נורא יש צלצול אין לי כבר מה לקחת סיגריה =]"
אני : *** מחייך ופה שנינו הלכנו לחברים שלנו ***
היא ביקשה ממני לפני כמה ימים את ה ICQ שלי ב FACEBOOK, ועשתה לי לייקים על תמונות.
-----
השפת גוף שלי הייתה טובה אבל הדיבור באמצע דיברתי קצת מהר.
ייאאללללהההה תתגווובוותתת !!

ציטוט ההודעה