קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יודע איפה אני יכול לימצוא...
    על ידי scorpion בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-04-2010, 18:31
  2. [דיווח] פרסום פורום-איפה המנהלים!?
    על ידי Fun בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2009, 12:01
  3. דיווח|קצין צה"ל נוסף נהרג אתמול 8.1.09 שעה 1 וחצי
    על ידי 2elior בפורום מבצע "עופרת יצוקה"
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-01-2009, 12:09
  4. איפה אני יכול לראות תמונות של התיקים של....
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-04-2008, 23:49
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-12-2007, 19:06
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

דיווח|איפה טעיתי? (17 וחצי)

ברירת מחדל דיווח|איפה טעיתי? (17 וחצי)

טוב הסיפור שלי הולך ככה,
    זה לא היה ממש סט קלאסי, ז"א HB שבחיים לא ראיתי ופתיחה,
    אלא HB שראיתי אותה פעמיים-שלוש בחיים, כשהייתי עם חברים אבל אף פעם לא היה דיבור גדול בינינו,
    בפעם האחרונה שראיתי אותה היא נתנה לי מבט שבאמת אמר "אני מעוניינת" והחלטת ללכת על זה
    ד"א הייתי מגדיר אותה HB7 רק לצורך העיניין.

יום שבת היה לה יום הולדת.
    אמרתי לאחל לה ביום ראשון כדי לצאת מיוחד, וזאת גם סיבה מספיק טובה לעשות את זה בצאט(פייסבוק),
    אם הייתי יודע איך לשחזר הסטוריה בפייסבוק הייתי מביא את כל השיחה לפה, אבל זה נמחק וזה מבאס כי היה שמה כמה נאגים ודברים שזרקתי ואני לא זוכר בדיוק.
    בכ"מ הזמנתי אותה לסיגריה כביכול מתנה ליום הולדת, והיא התעקשה שנעשה את זה יום שני כי יש לה שיעורים וכו'
    ידעתי שאני צריך להפגין דומיננטיות ואסור לי לוותר, למרות שלא היה לי שום בעיה שזה יהיה בשני.
    התעקשתי עם סיפורים במשך 5 דקות בערך שהיא מנסה לבחון כמה אפשר לכופף אותי, בסוף זה נגמר בה "או היום או אף פעם" והיא נשברה.
    כביכול סגרנו על 10-15 דקות סיגריה ושהיא תחזור ללימודים, ועוד אמרתי לה שאני יבוא עוד חצי שעה כי אני עסוק(למרות שלא היה לי שום בעיה לבוא) ויעני עוד יותר ישבתי לה על הזמן..

בכ"מ היא עולה לאוטו הכל סבבה, ישבנו באיזה פארק מבודד ודיברנו,
    עכשיו ישבנו משהו כמו שעה ושלושת רבעי שתבינו חח סגרנו על רבע שעה, אני לא יודע איך זה לא אומר "אני נמשכת"
    באמת אני חושב שייסמתי הכל, ישיבה רגועה, בטחון, דיבור ברור, מבט בעיניים, הרבה קינו-נגעתי לה בשיער,בראש,ביד,בשכמות, אפילו ליד הפה בשקר מגעיל שיש לה שם לכלוך מלווה בנג ("אפילו לעשן את לא יודעת כולך מתלכלכת"), נתתי גם ישר על ההתחלה איזה שתי סיפרוי DHV על בחורה שהתחילה איתי,סיפרוים על מסיבות ומפגש עם נדב אבוקסיס שהיה צריך ממני משהו(אמיתי חח), והרבה הרבה נאגים, על כ"כ הרבה דברים שאני לא זוכר אפילו חח, איפור, אף, 3 יחידות מתמטיקה, דברים שהיא אמרה...לא יודע שמעו שעה ושלושת רבעי שיחה חח קשה לזכור. זה הגיע למצב שניהיה מלחמת נאגים קטנה.
    גם זכרתי להחמיא לה קצת על זה שיש לה רגליים יפות, לא דפקתי איזה אובר-גיים עם הנאגים,
    אני חושב שהשיחה ממש זרמה, היא דיברה הרבה והיה לי הרגשה שהצלחתי לעניין אותה.

כשהרגשתי שזמן החיים של השיחה הזאת מתחיל להגמר הבנתי שאני צריך לעשות איזה מוב, התלבטתי אם ללכת על KC או להסתפק בלסגור איתה דייט, כנראה שעדיין אין לי מספיק בטחון והלכתי על הדייט, ועוד ניסיתי לגרום לזה להראות כאילו היא מזמינה אותי, זה היה משו בסיגנון של:
    *נפל לה הפלא'*
    אני "כל דבר את יודעת להרוס"
    HB:"כן אני כזאת, את כולם אני הורסת"
    אני:"התלהבת קצת, לא במובן הזה"
    HB:"אז בלי קשר אני הורסת"
    5 שניות שקט...במצב הזה כבר לא היה טעם ללכת ראש בקיר.
    אני:"נו ונגיד שהרסת אותי...מה עכשיו?"
    HB:"לא יודעת..."
    עוד 5 שניות
    אני:"רציני, נגיד הרסת אותי, אז מה? תזמיני אותי לסרט?"
    HB:"אם כבר אתה צריך להזמין אותי"
    פה הייתי בטוח שנשאר לי רק להזמין והיא קופצת חח
    אני:"נו, אז זורמים לסרט?"
    HB:"אין סרטים טובים עכשיו, וגם זה בעיה אתה יותר נמוך ממני, אני בחיים לא יצא עם מישהו שנמוך ממני"

אז את האמת שכמו שציינתי היה איזה מלחמת נאגים קלה שבו היא זרקה שאני נמוך,
    ואת האמת אני לא כזה נמוך, אני די סביר מול החברים שלי, אני מטר 69 (כן הלכתי לבדוק עכשיו במיוחד חח) ואף אחד לא העיר לי בכמה שנים האחרונות שאני נמוך,והיא לא היית יותר גבוהה ממני, אנחנו באותו הגובה אז אם כבר אז היא גבוהה מהרגיל.
    בכ"מ מי פאקינג לא יוצא עם מישו בגלל שהם באותו הגובה? מילא משיכה לגבוהים, אבל לפסול אחרים בגלל זה?
    הייתי בטוח שעשיתי הכל נכון.
    אחרי זה המשכנו לדבר קצת, זרקתי לה משפט בסגנון של :"HB את בטוח? כי לא תיהיה עוד הזדמנות"
    HB: "כן אין מצב אתה יותר נמוך ממני!"
    עוד ויכוחים על גובה וכו' ~

אתם רואים פה איפהשהו אולי טעות? מה הייתי צריך לעשות?
    ד"א היום בבוקר היא שלחה לי הודעה
    "תהנה בעבודה ילד"
    החזרתי לה "תהני בבצפר תינוקת"
    היא "תינוקת שיותר גבוהה ממך"
    אני "אני לא נכנס לזה שוב, והסטנדרטים שלך לא מציאותיים"
    לא החזירה כלום

היא די הופכת את זה לזה שאני רודף אחריה בנסיון לשכנע אותה שאני כן גבוה ממנה וזה הורס לי הכל =\

מקווה שלא יצא חפירה
    נערך לאחרונה על ידי Blup; 06-09-2010 בשעה 23:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לדעתי הבאת לה יותר מידי נגים שכמו שאמרת היה סוג של מלחמת נגים שזה מצב שאסור להגיע אליו..
    גם לא ממש ידעת איך להתמודד עם הנג שהיא זרקה לך וכפי שנראה זה די פגע בך כי באמת הלכת לבדוק את הגובה שלך..
    היית צריך להתנהג יותר ברוגע להראות לה שהנגים שלה לא מוזזים לך..
    אבל תחכה לדעה יותר מקצועית כי אני די מתחיל בזה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אל תריב איתה סתם כי נעלבת, היית צריך קצת קוקי פאני בחלקים האלה כמו: אני לא יוצאת עם נמוכים.
    אתה: גם ככה קשה לנו צריכים סולם להגיע לדשא. או משהו בסגנון בחיוך ולהפנות את הראש לצד השני.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

כן, היו המון נגים וצריך מקסימום 3 נגים בסט אבל בוא נוותר על זה ונגיד שזה סבבה...
    הטעות הכי חמורה הייתה שהגבת לזה בהפתעה, היא אמרה שאתה נמוך ושאין סרטים טובים, יכול להיות זה היה סתם שיט טסט והיא רצתה לבחון אותך,היית צריך להגיב בהסכמה "צודקת אני נמוך ואין סרטים טובים, מחר בקניון ב9?"אחי אתה יודע פיקאפ הכול טוב ויפה אבל בלי עקביות אתה לא תסגור, להרבה בנות יש את הסוג של LMR הזה לפני שאתה תנשק או תזמין אותה לדייט או תבקש ממנה משהו אבל אתה חייב עקביות אחי היא לא רצתה תנסה שוב ושוב ושוב תנסה 4 פעמים, אם היא עדיין לא רוצה כנראה אין מספיק נוחות תיצור נוחות ותנסה שוב... מעכשיו כול פעם שהיא יורדת על הגובה שלך תגיד שהיא צודקת, כל אחד והחסרונות שלו אני נמוך את ממצמצת הרבה היא:"לא שמתי לב לזה" אתה:"אני שם לב להכול חחח:] תגידי מה הדקה הכי כיפית שהיתה לך וכו' וכו'
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 07-09-2010 בשעה 09:29.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי thepwner צפיה בהודעה
    אל תריב איתה סתם כי נעלבת, היית צריך קצת קוקי פאני בחלקים האלה כמו: אני לא יוצאת עם נמוכים.
    אתה: גם ככה קשה לנו צריכים סולם להגיע לדשא. או משהו בסגנון בחיוך ולהפנות את הראש לצד השני.
    +1
    מה שהוא רשם זה פצצה.
    שים לב זה לא שעשית משהו לא בסדר היא פשוט שלחה לך נג אחי.. שהוא טיפה יותר חזק.. (נדמה לי, תקנו אותי אם אני טועה)
    בסה"כ לא נראה לי שצריך להכנס למלחמת נגים כי אז היא לא תרגיש בנוח..
    נראה לי שלא יצרת נוחות..

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

לא עשית A3

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לפי דעתי לא הראת עיניין לפני זה (A3 כמו שאמרו) וזה הגיע דיי בבום.
    אישית אם היו אומרים לי דבר כזה (מה שהיא אמרה לך על הגובה) אני פשוט צוחק לה בפנים, זה עובד כמו קסם.

אני מקבל את רוב הדברים שרשמתם, ויש מה לשפר אבל יש כמה נקודות שלא, אולי לא הסברתי מספיק נכון.
    א. היא החזירה נאגים כתגובה אולי על זה שהגזמתי, מקבל.
    אבל אני לא חושב שזה מה שהרס כי כן הצלחתי להביע עניין והוא שרשם שלא היה A3 אז היה\,וזה לא הגיע בבום
    כמו שאמרתי הראתי לה שאני מוצא בה גם דברים טובים "יש לך רגליים יפות" וגם במהך השיחה דברנו קצת על שיער ואמרתי לה שאני אוהב שיער חלק שלה יש, ככה שזה סוג של מחמאה עקיפה.
    ב. אני בספק אם "אני לא יוצאת עם נמוכים" היה נאג,
    מישהי לא תתן נאג בסרוב לדייט, זה פשוט לא העיניין.

וכן קיבלתי את זה בהפתעה כי אף פעם לא ראיתי את עצמי נמוך, ואף פעם לא אמרו לי, ואני גם רואה את הגובה שלי מול אחרים ותודה לאל אני לפחות סביר.
    גם בנוסף הרגשתי שהשיחה הולכת ממש טוב, היא נפתחה,דיברה והפעלתי את כל אמצעי המשיכה ואז פתאום "לא" גם אתם הייתם מגיבים ככה.

קיצר, נראה לי שמצינו,
    איך אתם מציעים להמשיך מפה?
    נערך לאחרונה על ידי Blup; 07-09-2010 בשעה 18:38.

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

לי גם קרה משהו כזה על הגובה החזרתי לה זה לא משנה כי לא יהיה בייננו כלום אני לא יוצא עם בנות שבוחנות גובה וחיצוניות היא נכנסה להלם

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אני יחזור פשוט להגיב בהסכמה צודקת אני נמוך וכן אני יותר קטן ממך ובלה בלה בלה

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

היית צריך לזרום עם הגובה, קצת קוקי פאני ולהמשיך כיאולו כלום לא קרה.
    בקשר לדייט - כפי שאתה מספר היא נשמעת בעניין, יש טיפה התנגדות אבל היית צריך להמשיך, או שתנסה יותר חזק או תלך לכיוון אחר מסרט כי אולי היא באמת לא אוהבת סרטים או משהו.

אגב הSMS
    אני "אני לא נכנס לזה שוב, והסטנדרטים שלך לא מציאותיים"
    מה ציפת שהיא תכתוב לך? נשמעת כמו ילד קטן שהולך לבכות עוד רגע, אשכרה נעלבת בקטנה של הגובה :/
    וכן את האמת מטר.69 זה נמוך - במיוחד בגילך - תתמודד עם זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

משחקת אותה קשה להשגה.
    חוץ מזה למה הלכת על דייט במקום KC ?!
    דייטים רק דופקים את השטויות האלו,ומאט את הקצב שתגיע איתה למיטה..

תזמין אותה שוב לצאת לשבת איפשהו ולא לדייט וסגור נשיקה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

קודם כל דיברת על דייט.. אתה לא אמור להזמין אותה לדייט אתה כבר בדייט איתה ><"
    זה שקבעתם לשבת איפשהו זה נחשב דייט אתה לא אמור להציא לה דייט נוסף.. זה היה טעות אני חושב
    וכע אתה אולי נמוך אז מה.. הרבה אנשים מעלי אמרו לך איך להגיב תקח דרך אחת ותייסם אותה
    חברי היקר אמר לך A3 אז יכול להיות שלא עשית את זה חזק מספיק וזה בעייתי XD
    DePUA צודק התגובה שלך הייתה כמו של ילד קטן שנפגע
    הקיצר מה שtomer095 אמר מעולה (:

תשמע אחי מצבך לא כזה רע... אפשר להבין שהופתעת מביקורת מוזרה כשאחד החוקים הראשונים בגיימינג הוא לא לערב בשום מצב רגשות לנגים ולביץ' בלוק. (ד"א אם לא אמרו לך את זה אף פעם כנראה שאין מה לרדת עליך גם עם רוצים - קח את זה כמחמאה).
    אבל לפי ההמשך עם ההודעה יש 2 מצבים שנראה...
    1. היא ממש מנוסה עם בנים שמתחילים איתה אבל כיף לה איתך והיא רוצה להשאיר אותך כידיד בלי לפגוע בך יותר מידיי (תזהר זה מתכון לניצול קשה).
    2. האפשרות השנייה והיותר סבירה שהיא הפעילה ביץ' בלוק והיא מנסה אותך - נותנת לך לעבוד לפני שהיא תסכים. - קח את זה כעוגן ותזרום עם זה - "ידעת שנמוכים זה ה-דבר ופחדת לא לעמוד קצב" (משהו בסנון שאתה מתעל אותו לטובתך ולא נרתע ממנו).
    בקיצור תהיה עקבי תעלה את הערך שלך תוריד את שלה ונראה לי בסוף היא תסכים...
    תקשר אליה איזה יום חם בצהריים תגיד לה "אני קופץ לים עוד מעט את באה, יש לך הזדמנות לראות אותי בלבוש מינימלי" אם היא מסרבת תסגור את השיחה כמה שיותר מהר ואח"כ תנסה לדחוף את זה שהיית עם ידידה שלך בים ואיך מישהי נגשה אליכם חשבה שאתם זוג ורמזה שהיא רוצה לעשות אתכם שלישייה אבל היא הייתה מוזרה ומלחיצה ופחדת שעוד רגע היא אונסת אותכם בחוף...
    חפרתי פה אבל אני מקווה שהבנת את העניין....
    נערך לאחרונה על ידי s5285386; 28-09-2010 בשעה 17:56.

אי אפשר לדעת בדיוק אם היתה לך טעות כי אין פה הכל מפורט אבל לפעמים זה לא אשמתך תאמין יל שיש סטים שגם מיסטרי לא מצליח אל תקח קשה תמשיך הלאה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,920 | הודעות: 8,151,502 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect