שמעו חבר'ה יש לי בעיה כזאת של זקפה..
כמעט כל פעם שאני עם חברה שלי (מתנשקים, מתחבקים, נגיעות)
פתאום עומד לי.. וזה מביך אחושרמוטה גם אותי וגם כמובן את החברה..
מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יקרה?![]()
שמעו חבר'ה יש לי בעיה כזאת של זקפה..
כמעט כל פעם שאני עם חברה שלי (מתנשקים, מתחבקים, נגיעות)
פתאום עומד לי.. וזה מביך אחושרמוטה גם אותי וגם כמובן את החברה..
מה אני יכול לעשות כדי שזה לא יקרה?![]()
|
|
מועבר לייעוץ מיני
עריכה: אין לכם ממה להיות מובכים זה טבעי,היא מושכת אותך ואלה התוצאות,אם אתם מובכים אתם יכולים לצחוק על זה ולהעביר את זה כאילו זה בקטנה יעני מה סה"כ קרה,או שפשוט תגיד לה את מושכת אותי מה רע בזה?..
שבור ת'קרח אחינו
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 10-09-2010 בשעה 18:51.
חח היא סתם עושה הצגות
זה לא מביך לא לך ולא לה חח
בני כמה אתם?
חחח היי :]
אין ממה להתבייש מזה ..
זה אומר שהיא מגרה אותך וזה דבר טוב..
אז תהנה :]
לאומת אנשים אחרים אני לא יגיד לך שזה לא מביך כי כולנו בני אדם ולכולנו חשובה דעתם של "הרוב" לכן לי יש תשובה קצת שונה.
נכון שזקפה זה דבר טבעי ודבר שאמור להחמיא לה אבל כמו שאמרנו אנכנו בני אדם לכן כדי להימנע ממבוכת יתר אתה אמור למצוא מקום או תנוחה שאם היא תנשק, תגע ,תחבק היא לא טסים לב ואתה רק צריך לזכור שאצל בני אדם מבוכה לא בהרבה פחות טבעית מזקפה. ואם אתה באמת לא יכול לנסות ולהסתיר פשוט שב איתה לשיחה ותסביר כמה שהיא מושכת אותה ושאתה לא יכול לשלות בזה שזה לא רצוני אני בטוח שאם תסביר לה באופן יסודי היא תבין.
מקווה שעזרתי
לא רק שזה לא אמור להביך אותך
זה דווקא אמור להחמיא לה!
חח זה לא מביך זה טבעי לגמרי, חוץ מזה היא צריכה להיות מוחמאת מזה XD
עדיף מאשר שלא יעמוד בכלל =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח למה נראה לך שהיא מובכת מזה?
פעם שהייתי עם ג'ינס עבה והיתה לי חגורה גדולה כזאתי ולא ממש הרגישו זיקפה (כשהייתי עם חברה שלי) היא מזה התבאסה מזה!
כמו שאתה מנסה לחרמן אותה אותו דבר היא עושה... כשעומד לך היא מרגישה נחשקת ושהיא הצליחה.
תאמין לי שאין בעיה עם זה XP