ח'ברה , אני צריך את עזרתכם דחווווף
אני מאוהב בידידה שלי ,אני יודע שאין סיכוייי שנהיה ביחד
אבל בכל זאת רוצה הצעות איך לגרום לה לתאהב בי , תודה
ח'ברה , אני צריך את עזרתכם דחווווף
אני מאוהב בידידה שלי ,אני יודע שאין סיכוייי שנהיה ביחד
אבל בכל זאת רוצה הצעות איך לגרום לה לתאהב בי , תודה
|
|
תתרחק ממנה קצת בהתחלה, ואז דבר איתה תגיד לה התגעגעתי וזה הרבה זמן לא ראיתי אותך חארטות כאלה, תחזרו להיפגש שוב ואז אתה מתחיל בעמדה קצת יותר משופרת... זה יעזור לך יותר
אבל שלא תטעה, יכול להיות שהיא תשנא אותך רצח על זה
מחזק את מה שזה מעליי אמר אבל תתרחק בטאקט,לא להתרחק לתווך של שבועיים אלא של כמה ימים ואז תתקרב אליה,תתחיל לדבר איתה יותר אבל תצהיר כוונות,אל תראה לה שאתה בקשר איתה במטרה להיות "הידיד" אלא במטרה אחרת שיהיה קשר רציני.תרמוז לה כל הזמן:" מה יש לך מישהו"? אם היא יוצאת או משהו תגיד לה :" יש בנים?שמרי על עצמך" דברים כאלה בסגנון ככה היא תבין.
לאט לאט שהקשר יתחזק תציע לה להיפגש.
זה בקצרה.
קרוב-רחוק.
ממליץ לך להכנס לפורום פיקאפ.
The Pod
תזמין אותה לסרט או משהו ותתחיל יותר להיתקרב אליה
לא עושים דברים כאלה בקשרי ידידות, במיוחד כשאתה רוצה מישהי שהיא בעצם ידידה.תזמין אותה לסרט או משהו ותתחיל יותר להיתקרב אליה
עשה לה קרוב-רחוק. כדי שהיא תתאהב בך, תפסיק להיות כלבלב. ותתחיל ליצור משיכה.
תתחיל ליצור מגע איתה. להתחלה עצמה, תתחיל במגע בעקיפין. כשתדבר איתה בבית ספר, תיגע בה באופן עקיף.
אם זה באמצע דיבור איתה, תרביץ בנגיעה קטנה בכתף שלה לכמה שניות, ותמשיך בשיחה הלאה.
ידיד זה שאחד שמקשיב לה, מספק לה דברים שהיא מבקשת, ומכבד את הרצונות שלה. כלבלב.
תתחיל לענות לה בצורה שנונה ועוקצנית. 'אני כל כך יפה.', 'יפה בכיעורך, צודקת.'. 'אבל אני אוהבת את זה' 'אוהבת לקבל כאפות? אני מבין.' - ופשוט לתת אחת ולצחוק עליה (;
תפסיק להיות הידיד האוהב, תפסיק להיות כלבלב והכי חשוב, תפסיק להתנהג אליה בנחמדות. תתנהג איתה בצורה אחרת.
במידה והיא תרצה לדבר איתך, תאמר לה שאין לך זמן כרגע. זה יגרום לה להבין שאתה לא עסוק בה כמו שהיה תמיד, ופה היא בעצם תתחיל להתקרב אליך. כשתראה את זה מגיע ושתקלוט עליה סימני עניין מסויימים, צור מגע אינטימי (מגע נעים).
תן לה להרגיש את זה, תיגע בה במידה, ועם הזמן היא תתרגל לזה עד שתיווצר פה משיכה מצידה, ומפה - תמשיך הלאה לכיוון סגירה.
במידה ואתה לא יודע איך להזרים את העניינים לסגירה, עשה זאת בצורה ישירה (רק לאחר שיצרת משיכה).
תאמר לה שהיא מוצאת חן בעיניך, ושתתנו לזה צ'אנס ושתרגישו הכי נוח שבעולם ביחד.
בהצלחה שיהיה (:
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 21-09-2010 בשעה 22:14.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
קבלו עידכון ! היא במערכת יחסים עם החבר הכי הכי טוב שלי !!!
במצב כזה איןלך כבר מה לעשות..
איזה חמוד אתה P:
אני יגיד לך איך אני מתאהבת באנשים..
תנסה להצחיק אותה,
ולקחת אותה למקומות שקטים וזה.. תעשה מין אווירה שקטה ואינטימית.
ואז תנסה לעשות מהלך P:
ככה לפחות חבר שלי עשה חח..
הייתי הידידה הכי טובה שלו לפני שהוא הציע לי..
ועכשיו אנחנו חברים כבר 4 שנים