קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] בעוד עשרה ימים. ICS לGALAXY SII.
    על ידי Mr. Bean בפורום אנדרואיד / Android
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 00:02
  2. ה- ימים ראשונים כטאוטוני *בשרת איטי*
    על ידי Sh3xyMan בפורום Travian
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-11-2010, 16:39
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-11-2009, 00:47
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[לוג] DC עשרה ימים ראשונים

ברירת מחדל [לוג] DC עשרה ימים ראשונים

יום ראשון
    המשימה:במשך חצי שעה עד שעתיים לגשת לנשים ולשאול מה השעה ללא שעון או פלאפון
    המשימה עברה ממש חלק לכן החלטתי להוסיף טוויסט קטן ולשאול רק HB8 ומעלה אז יצא לי לשאול קצת 9.5 הן די היו סנוביות והתעלמו
    ממני אבל fuck them I'm to much better fore them בכל מקרה היה ממש קל ונחמד גם ניגשתי בצורה די טובה כלומר
    חצי גוף כלפי המטרה קינו על הכתף עם היד והשאלה ''מה השעה?''בלי סליחה ישר מה השעה
    בחורה אחת נבהלה ואני די מבין אותה אני מפתח גוף ואני באמת מפותח ואם מישהו כמוני היה שולח אלי יד בעוד שאני אדם קטן הייתי חושש אורגנל
    בנוסף למשימה הראשונה הייתי אמור לכתוב אם היו לי חחשות לגשת ומה הן אז כן היו לי חששות אבל לא כמו שאמרו בדיסק שאם אני מפותח מידי היא תגיד לי אתה יותר מידי שרירי כדי שאני אגיד לך מה השעה
    או שהיא תגיד אני יותר מידי יפה כדי להגיד לך מה השעה וכו' אלו לא היו אצלי ממה שכן חששתי היה לגשת אבל לבחורות שהיה איתן בחור מחשש שהבחור יתחיל איתי עימות מסויים כגון ויכוח או שימרח על חברה שלו
    מה שקורה די הרבה גברים שנמצאים עם חברות שלהם שרואים אותי פשוט נמרחים על החברות שלהם או עושים לי פרצוף כזה אז קצת נלחצתי מזה אבל בקטנה יעבור

יום שני
    המשימה:במשך חצי שעה או יותר לגשת לנשים ולשאול מה השעה כאשר אני עונד שעון או עם פלאפון
    אז ככה יש לי שעון prince מי שלא מכיר הם שעונים ענקיים שאי אפשר לא לשים לב אליו בכל מקרה ליפני שיצאתי שמעתי שיר שהכניס אותי למוד
    כזה טוב stamp all around אז ככה יצאתי ושוב נגשתי רק ל HB8 ומעלה תאמת היה לי איזה שהוא חשש שיתחיל מן דיון כזה
    HB:"יש לך שעון ass hole אתה לא מסוגל לקרוא שעון?"
    אבל ירדתי מזה מהר מאוד אז ניגשתי ושאלתי מה השעה שוב כמו בטכניקה של יום אחד ששוב היד שנוגעת היא היד עם השעון רוב הבחורות ששאלתי אותן דפקו לי מין
    חיוך דבילי כזה שאומר What the fuck you have a watch can't you look what time is it?
    זה גרם לי לגחח ואפילו לצחוק קצת היה קטע נחמד שהייתי עם הפלאפון והיתה מישהי לידי והיא בדיוק הסתכלה לי על הטלפון ואז שאלתי אותה מה השעה תאמת שהרגשתי שינוי כזה וואלה היא באמת ראתה
    שיש לך פלאפון עם שעה מכוונת והיא אמרה לך מה השעה לא כמו הקודמות שהיה סיכוי שאולי הן לא קלטו את השעון
    אחרי חצי שעה עברתי 90% מה HB8+ בקניון תאמת היה מאוד ריק מבחורות וה10% האחרות דיברו בטלפון אז לא ניגשתי
    אבל נעבוד על זה גם מה שחבל שלא ראיתי בחורות עם בחור אחר אז חבל שלא יצא לי לתרגל את זה

יום שלישי
    משימה:לגשת לזוגות ולשאול את הבחורה מה השעה כאשר אני לובש שעון חצי שעה עד שעתיים
    ששמעתי מה המשימה הייתי די שמח כי וואלה מה שרציתי לנסות זו המשימה שלי אבל אני גם די פחדתי מהתגובה של הבחור
    אז ככה יצאתי לשטח בהתחלה לא ראיתי בכלל זוגות ואמרתי נו כוס אמעק אם אני הולך עכשיו אני אצטרך להתחיל הכל מההתחלה אבל מה נס פתאום ראיתי זוגות
    שני זוגות עברו אותי ולא בצעתי את המשימה מה שהכעיס אותי והוביל אותי למונולוג ובוא פשוט אמרתי ''יאללה גבר תרביץ'' עשיתי סיבוב וניגשתי לבחורה ושאלתי מה השעה
    היא ענתה לי והגבר פשוט לא שם לב אלי אולי כי הייתה מוכרת כוסית בכל מקרה המשכתי ואז ראיתי עוד זוג שאלתי מה השעה את הבחורה שוב הגבר לא היווה איום
    ככה המשכתי כמה זוגות עד שסוף סוף אחד הגברים הואיל בטובו לענות לי מה השעה כבר התרגלתי אז הפחד נעלם אבל זוג הבא אחריו הגבר קצת הלחיץ אותי אז לא ניגשתי לא נורא קורה
    בזוג האחרון הגבר נתן לי מבט כזה You want to fuck my girl?No body fuck my girl only me!בכל מקרה היה נחמד מאוד
    מחכה בקוצר רוח למחר יהיה אעשששש

יום רביעי
    משימה:לגשת ל30 נשים ולשאול איפה נמצא מקום מסויים חצי שעה עד שעתיים
    הייתי פאקינג תשוש מהעבודה מסריח מאקונומיקה,סלטים ובשר אה ואיך שחכתי זיעה בכל מקרה לא ויתרתי לעצמי פשוט אחרי המשמרת אכלתי ואז יצאתי לסיבוב באזור מקום העבודה שלי
    שזה מקום מפוצץ בחנויות(ביג)בכל מקרה המשימה הייתה קלה רצח אבל היה משהו מיוחד שמתי לב שהקול שלי נהיה הרבה יותר חזק למרות העייפות יצא לי קול חזק וגברי לא כמו בפעמים הראשונות
    עוד דבר נחמד שקרה עדן חבר טוב שלי היה בעיר הוא גם בתחום הוא די טוב ואני ממש מחזיק ממנו פגשתי אותו דבר שהוציא אותי מהעייפות וגם הידידה שלו שאנל או משהו בסגנון any way
    נקס למשימה הבאה
    נ.ב קוראים אני יודע שקפצתי יום פשוט דפקו לי fucking משמרת כפולה מ12 בבוקר עד 12 בלילה

יום חמישי
    משימה:לתת מחמאה לבחורה כל מחמאה חצי שעה עד שעתיים
    אז I done it B4 כי חבר שלי עשה את התוכנית הגיע ליום הזה והיה לו קשה אז אמרתי לו שזה בכלל לא ועשיתי את זה עם 20
    בחורות ככה any way יום ליפני קניתי כובעי סרסור אז לבשתי אחד ויצאתי לתרגל מה אני אגיד כמו שהיה ככה נשאר קל מאוד בכובע גם עזר הוא משך אלי את תשומת הלב של בחורות וגם של הגברים
    כלומר:
    בחורות:התסכלו לכיוון שלי וככה היה קשר עין שגרם לה לשמוע ולהקשיב למחמאה
    גברים:צחקו שעברתי לידם אם זה היה במקרה ok fin אבל אם הם צחקו עלי אז הם פשוט מקנאים כי אני משחק את המשחק שהם עדין חולמים לדעת את החוקים
    בכל מקרה היום היה קל מאוד אני כבר מחכה ליום הבא תאמת שבא לי להמציא משימה שתשלב את כל המשימות ולבנות חוט שיחה כלומר
    מה השעה?
    או רגע תגידי את יודעת איך להגיע ל-?
    ד''א אהבתי את החולצה שלך
    ............. ונקווה לזרום אני חושב שזו המשמעות של DC לפתח שיחה מכל מה שאני לומד ומתרגל בכל יום

יום שישי
    משימה:לגשת לנשים ולשאול מה השעה ולדמיין שהן רוצות לפגוע בי חצי שעה עד שעתיים
    היה באמת
    קשה לדמיין שבחורות רוצות להרעות לי אז איך להגיד המשימה הזו הייתה יחסית קשה ולא חושב שהצלחתי אותה אבל יהיה טוב מחכה ליום הבא
    אבל אי אפשר להגיד שלא ניסתי דימיינתי שבחורה אחת הולכת להוריד לי כאפה וגם לא עזר כל כך בכל מקרה יהיה טוב

יום שביעי
    משימה:לשאול מה השעה ולדמיין שאני מזיין תבחורה חצי שעה עד שעתיים
    חארטה מי שאומר שזה קל הראשונות שלי היו ממש קשות עד שתפסתי את השיטה והיא ממש פשוטה פשוט צריך לראות את החורה מרחוק ואז בראש'' U R my bitch ''
    ואז לדמיין שהיא מורידה לך את החולצה ואז לגשת ולשאול מה השעה למזלי רוב הבחורות אמרו רגע ולקחו כמה שניות להוציא את הפלאפון מה שנתן לי זמן לדמיין אותן מוצצות לי
    ובנוסף את הגניחות שלהן כי שמעתי את הקול שלהן כאשר הלכתי להחליף מיקום גברת זקנה ביקשה ממני לעזור לה עם הקניות אז וואלה עשיתי מעשה טוב אחת ליפני יום כיפור
    בכל מקרה אני אנסה את זה שוב היום היה נחמד סך הכל

יום שמיני
    ביום הזה הסבירו לי מה למדתי בימים 1-5 הייתי שמח להגיד לכם אבל אני מעדיף שאתם תעשו בעצמכם את DC ותגלו את זה לבדד
    אז בעיה שלכם וגם קיבלתי משימה לגלות מה הייתה המטרה של יום 6 ו7תוך כדי ביצוע של המשימה תאמת בלי לעשות את המשימה הבנתי את זה לבד אבל שוב אני לא אגלה לכם
    תרצו לדעת תעשו את DC

יום תשיעי
    פה בעצם גילו לי כבר הכל שוב לא מגלה לכם תרצו לדעת תעשו תתוכנית

יום עשרי
    משימה:להתעלם מהנשים היפות שקיימות חצי שעה עד שעתיים
    וואוווו באמת קשה קושי אדיר אני ממש מחזיק ממני שהצלחתי לעמוד בו בפעם הראשונה ששמעתי שזה יהיה היום הכי קשה כי אני לא יגש לאף אישה ממש צחקתי כי מה איך זה יכול להיות קשה
    אבל בשטח היה תשע באב ממש כי ההייתי צריך לוותר על הרגל ואני אפרט נגיד שאתה גר לבד שאתה משתין אתה לא מוריד חזרה את הקרש אבל פתאום אישה באה לגור איתך ועכשיו אתה חייב לזכור להוריד
    את הקרש אחרי כל פעם שאתה משתין עכשיו בד''א תהליך זה לוקח כמה ימים אפילו חודשים עד שהגבר מבצע את החוק מבלי לחשוב אפילו ואני הייתי צריך לעשות את זה ביום לא להסתכל על בחורות לא לדבר
    עוד קושי שהיה הייתי עם חבר שלי שהוא גם בתחום כמו כולם יש לו עליות ומורדות בכל מקרה הוא דיבר עם נשים ואני מעצם משימתי הייתי צריך להשפיל מבט ולהיות שקט כדג ותאמת הצלחתי הופתעתי מהמשמעת
    העצמית שלי בכל מקרה אני ממש נהנה מהתוכנית עד הלום ומקווה לסיים אותה כמו גדול

2. קישורים ממומנים

משימה הבאה שלך זה לצאת כבר מאונינימי!
    אני לא מבין ככה פנים מול פנים אתה עושה שינוי אבל פה בפורום אתה מתבייש?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חמי
    לייקים
    4
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Train Hard Go PRO!!

יפה גבר
    נערך לאחרונה על ידי Armageddon2; 13-09-2010 בשעה 00:03.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

כל הכבוד איש!
    אני שמח שעזרתי לך בתרגול ההוא והיום

כשתסיים את התכנית נסה לגשת עם פתיחי דעה/פתיחים שעולים לך בראש באותו הרגע/סתם מילים ודברים לא קשורים(כמו הקטע עם ה"במבה")

גם מחר אני יוצא למשחק שטח בצהריים בערך אז אני מקווה להיפגש איתך אחרי או לפני(זה משהו שצריך להיות בו לבד)

ותזכור מה שהאיש ההוא אמר לך "איזה גבר נאה עם כובע וגם מאוד מכובד כמו מייקל ג'קסון" *דמיינו את זה במבטא רוסי כבד ואותי נשפך מצחוק ברקע*

ב-ה-צ-ל-ח-ה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,293 | הודעות: 8,173,880 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect