קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ילדה מהבצפר שלי נסתה להתאבד היום=\
    על ידי .Aviv בפורום דיבורים
    תגובות: 87
    הודעה אחרונה: 26-05-2008, 22:05
  2. הידעתם שלג'נט ג'קסון יש ילדה בת 19?
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 11:12
  3. איזה ילדה דפוקה LOL - לוגים
    על ידי Marlboro בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 17:51
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 23:46
  5. אני רק ילדה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

ילדה מהבצפר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

Question ילדה מהבצפר.

אז ככה אני שכבה מעליה היא נראת מעולה אני לא פחות ממנה אבל הבעיה שלי זה איך לפתוח איתה .
    הבעיה שלי שאני לא יכול לפתוח איתה רגיל כמו שאני פותח ברחוב כי אם אני יעשה טעות או משו היא תמיד תזכור את זה
    וזה בצפר זה מסגרת שרואים אחד את השני כל הזמן.
    חשוב לציין אני מכיר כמה ידידים טובים שלה אמרו לי אם אני רוצה יערכו לי הכרות איתה אבל אז זה מראה חוסר ביטחון...
    לא יודע זה מחרפן אותי שאני לא יכול לפתוח איתה , ואני אחד שאין לו בעיה בדרך כלל עם בנות....
    Iverson

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אין שום בעיה בזה שיכירו לך אותה... אתה בסך הכל בנאדם חברותי שרוצה להכיר אנשים חדשים. תהיה עם שפת גוף טובה והכל יהיה בסדר.
    אתה נמצא במצב שאתה לא איתה בכל מקרה, אין לך מה להפסיד. אבל אם אתה תוותר ולא תעשה כלום אז הפסדת!

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

צודק אחי אין מצב שאני לא ינסה אבל נגיד הוא מכיר בנינו המטרה שלי היא לבודד ולהיות איתה על מצב של אחד על אחד ואז כאילו מה אני אמור לדבר איתה? להריץ כל הזמן רוטינות?
    Iverson

אם תפחד לטעות אתה תטעה.
    אל תחשוב על הטעויות שאתה מסוגל לעשות כי אז הם באמת יקרו, אני אומר לך מניסיון.

עכשיו בקשר לילדה אין בעיה שיכירו לך אותה ואין בעיה גם שתבוא לבד וסתם תפתח, יש לך כבר ערך גבוהה (שכבה מעליה).

ציטוט נכתב במקור על ידי IVERSO3N צפיה בהודעה
    צודק אחי אין מצב שאני לא ינסה אבל נגיד הוא מכיר בנינו המטרה שלי היא לבודד ולהיות איתה על מצב של אחד על אחד ואז כאילו מה אני אמור לדבר איתה? להריץ כל הזמן רוטינות?
    מה זאת השאלה הזאת? בטח שאתה אמור לדבר איתה ולא כל הזמן רוטינות פיקאפ לא בנוי רק מרוטינות ואפילו לא בעיקר מרוטינות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

בוא אני אספר לך סיפור יפה:
    בכיתה ח', לפני כשנתיים, הייתי בתחום הפיקאפ.
    ראיתי בחורה מאוד חמודה, וחבר שלי אמר לי "אני רוצה אותה", בלי לחשוב פעמיים ניגשתי אליה ליד חברות שלה, אמרתי לה "תשמעי, אממ יש לי חבר שחושב שאת חמודה, את רוצה לבוא איתי להכיר אותו? ".
    היא הייתה מופתעת, חברה שלה בכלל בקטע של "נו לכי איתו כבר!", בסוף חבר שלי ברח משם כי הוא התבייש (AFC ממוצע).
    אבל...! זה לא הסוף איתה!
    לפני בערך חודש אני יצאתי לסארג' בעיר ליד (קריית אונו), היינו בקניון, ואז ראינו 2 בנות יושבות, חברים שלי ישר אמרו לי "הנה סט אם אתה רוצה ", הסתכלתי, ראיתי מאחורה בחורה בלונדינית והחלטתי לזרום, אמרתי שאני אאלתר איזה משהו, אני ניגש ואז אני רואה את אותה הבחורה (!), מיותר לציין שהיא כולה התרגשה, הייתה מחויכת ושידרה סימני התעניינות, אני סתם באתי אליה (לא זיהיתי אותה מרחוק) "היי מה המצב? תשמעו אמממ... (בא להגיד איזה משפט C&F ואז קולט שזאת אותה הבחורה), אתן מX נכון? סתם רציתי לברר, ביי ".
    התחלתי עם אותה בחורה, שהיא במקרה כרגע בבצפר שלי (ויש לי בצפר קטן), ואם הייתי רוצה הייתי יכול להזרים את הסט הזה בלי למצמץ, לא עשיתי את זה כי לבחורה נהיה גשר פתאום, קצת השמינה ומכירה כמה בנות שאני בונה עליהן, לא בא לי להסתכן בלפקשש איתה ולהרוס לי סיכוי עם חברות שלה.

עד עכשיו שום דבר לא "נשרף" לי, להפך, אם אני מכיר אותה, לוקח אותה לבידוד ומקדם איתה קצת קינו אני סוגר איתה.
    ועוד משהו, אין דבר כזה "להישרף" עם בחורה, אני דיברתי עם בחורות שבפעם הראשונה שדיברנו, הן היו קרות וביצ'יות, ובפעם השניה שניגשתי אליהן הן פתאום זרמו והיו מחוייכות וזה... ואפילו היו לי מלא סגירות עם בחורות שכביכול "נשרפתי איתן".

זהו? קיבלת מוטיבציה? יאלה לך לצוד אותה =]
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 14-09-2010 בשעה 21:06.

לבריאות.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

העובדה שפתחת עליה נושא כבר גורמת לך לפחד יותר מהטעויות, אתה סתם מיחס לה יותר מדי חשיבות.
    בכל מקרה אם אתה עדיין NEWBIE (כמוני) ולא פתחת יותר מ150-200 סטים אני לא ממליץ לך להריץ פיקאפ בסביבה סגורה(אנשים שאתה רואה כל יום) כי אתה באמת תעשה טעויות.
    עדיף שהטעויות יהיו על בנות שלא תראה בחיים שוב.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לא היה לי ככ כח לקרוא את התגובות, בכל מקרה רוטינות בפיק אפ זה רק כשאין לך מה להגיד ואתה רואה שאתה נתקע.. זה ממש אדיוטי אם כל הגיים שלך יתבסס על רוטינות

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

קיצר הצלחתי לפתוח איתה ! בסוף ידיד שלה הכיר בנינו אב השיחה איתה היתה מאד קצרה
    היא היתה סגורה כזאת ולא ממש זורמת...
    אבל עכשיו לפחות יש לי דיבור איתה...
    נקווה לטוב
    Iverson

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect