היי כולם, זוהי בעצם הקדמת הסופר שלי, זהו הפרק הראשון בינתיים של הסדרהכל שתי תגובות אני אשתדל להוסיף פרק חדשש
זה לא איום, אני פשוט לא רוצה לכתוב אם אף אחד לא קורא זה הכל![]()
פרק 1- סכין בלב
ריצ'י רצה לעבר הרחוב שבו גולידן גר. היא ידעה, שהוא לא מחכה לה, כל שנייה חשובה לה. כי הוא אפילו לא יודע מה קרה, היא החלה לרוץ יותר מהר מסתירה בידה את הפנים, בין אם לדחות את הרוח שעפה לעיניה,בין אם לכסות את עיניה הבוכיות. איך היא הגיעה למצב הזה? הרי הכל היה בסדר,לפחות עד הרגע ההוא.אבל קודם עליי להתחיל מההתחלה כדי שתבינו הכל.לריצ'י מעולם לא היו בעיות בבית הספר וגם לא בבית,טוב בעיקר בגלל שהיא גרה לבד. הוריה נפטרו לנגד עיניה. בלי שום סיבה. הם פשוט נחנקו.לאחר המוות, אחיה הגדול ליוון רק העיף בה מבט והחליט שהוא לא מעוניין יותר בקשר איתה, והסתלק. הטרגדיה האמיתית שלה הייתה כאשר אמה נשקה לה תוך כדי שנחנקה,ונפטרה בידיה. ריצ'י ממנת את הלימודים בכוחות עצמה. אין לה ברירה.כל מה שהיא יכולה לעשות זה לבכות. וזה מה שהיא עשתה, פעם בשעה זלגה מלחייה דמעה.אבל חוץ מזה בבית הספר היא הסתדרה מעולה. אבל יום אחד כשהמורה אליה הסבירה לכולם שהוריה נפטרו ואין לה קרובים,היא הסתכסכה עם כולם. חלקן אפילו הכו אותה כשראו שהיא בוכה, "בכיינית, מה הקטע שלך? את מתגעגעת לאבוש ואימוש?"ותוך כדי דיבור הניפו אותה באוויר והשתמשו בה כשק איגרוף. שאר החברים הדביקו לה כינוי: דחויה, לא מפני שהם דחו אותה אלא בגלל אחיה. כולם התנהגו כך חוץ מילד אחד נוסף, ילד חדש שהגיע בדיוק ביופ שבו המורה סיפרה את הבשורות המרות.שמו כמובן הוא גולידן. גולידן הוא ילד מסתורי ודיי מקובל שהתעניין במיוחד בריצ'י.וכך זה נמשך שבועות אבל במחזמר הכיתתי הכל השתנה, לאחר שבחרו בה לגלם ילדה יתומה ודחויה (כמה מפתיע), היא החלה לשיר,וזכרה את הכאב שהרגישה כשהוריה מתו,וכך יכלה לשיר מכל הלב.היה קטע בו עליה להיות שמחה, אך היא לא הצליחה. המורה אמרה לה לדמיין משהו משמח והיא דמיינה את כל הילדים שהציקו לה סובלים. ולפתע הצליחה לשיר בחיוך ובשמחה.
היא פקחה את עיניה, אך לא הצליחה.לפתע היא הבינה שעיניה פקוחות, כל מי שהציק לה אכן סבל!! וכשהיא הפסיקה לשיר הכל חזר לקדמותו.
גולידן צעק מיד:"ידעתי! עכשיו עליי לדווח זאת!" ומיד ברח משם. ריצ'י הבינה שמשהו רע עומד לקרותולכן החלה לרדוף אחריו. ולכאן בעצם הגענו. ריצ'י המשיכה לרוץ עד שפתאום משהו קרה, היא הרגישה משהו חד מתקרב אל ליבה, וחודר לשם לאט לאט, זה היה ילד, והוא תקע בליבה סכין! לאחר שנעץ את הסכין בליבה היטב משך אותו החוצה,לפתע לבה החל להשפריץ דם. היא צנחה על הריצפה מעולפת וקרה במיוחד.
זהו... אשמח לקבל היערות!![]()

כל שתי תגובות אני אשתדל להוסיף פרק חדשש
ציטוט ההודעה