קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ##=חדש בישראל !!! סמסונג S410i ו- S342i בסלקום=##
    על ידי בוני בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 05-06-2007, 17:29
  2. עצומה נגד מהירות השליחה בישראל (UPLOAD)
    על ידי Dilex בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 23:22
  3. [מוכר] תוכנה שמאפשרת לשמוע את כל התחנות רדיו בישראל ב-15 נק'
    על ידי killer-angel בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:10
  4. בקשר להרכב הפסי טראנס החדש בישראל
    על ידי honor בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הבמאי מייק לי יבקר בישראל

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ברירת מחדל הבמאי מייק לי יבקר בישראל

הבמאי מייק לי יבקר בישראל

המחזאי ובמאי הקולנוע הבריטי ישתתף בסדרת המאסטרים של בית הספר סם שפיגל בנובמבר ויקיים במקביל מפגשים עם קהל ויוצרי קולנוע ותיאטרון ישראלים ופלסטינים.

במאי הקולנוע והמחזאי הבריטי עטור השבחים והפרסים, מייק לי, יגיע ב-20 בנובמבר לישראל כאורח של בית הספר סם שפיגל בירושלים. לי, מבכירי הבמאים בבריטניה, ישהה בישראל שבוע ימים ובמסגרת ביקורו יקיים סדנת אמן בת שלושה ימים (21-23 בנובמבר) לתלמידי בית הספר הירושלמי, שיעניק לו תואר עמית של כבוד.

לרגל הביקור יערכו הסינמטקים בישראל רטרוספקטיבה לסרטיו של לי, שתפרש על פני כל נובמבר. חודש לאחר מכן ייצא להקרנות מסחריות בישראל סרטו החדש של לי, "עוד שנה", שהוקרן בבכורה בפסטיבל קאן האחרון.

לי. יגיע אלינו בנובמבר (צילום: Simon Mein)

לי בן ה-67 חתום בין היתר על כתיבתם ובימויים של הסרטים "סודות ושקרים", "וירה דרייק", "חופשייה ומאושרת" ו"עירום". בשנים האחרונות משמש לי כיושב ראש חבר הנאמנים של בית הספר הבינלאומי לקולנוע בלונדון וביקורו בירושלים מבקש לחזק במקביל את הקשרים בין שני המוסדות.

"מייק לי הוא פנומן. מדובר בתסריטאי ומחזאי בעל יכולת כתיבת דמויות נדירה, המתעצמת בדרכו הייחודית בהדרכת שחקנים לכדי חד פעמיות", אומר רנן שור, מנהל בית הספר סם שפיגל. לדברי שור, המפגש האחרון שלו עם לי נערך בפסטיבל הסרטים הבינלאומי בסרייבו, שם קיים הבמאי הבריטי סדנת אמן. "הוא היה מעורר השראה", אומר שור. "לי לא ביקר בישראל מאז 1991 והוא אחוז עניין וסקרנות כלפי הקולנוע הישראלי. הוא בא לתת".

במקביל לסדנה שיעביר בסם שפיגל, מתכנן לי לקיים מפגשים פתוחים עם קהל מעריציו הישראלי בסינמטקים בירושלים ובחיפה. מפגש סגור עם יוצרי קולנוע ישראלים, מפיקים, שחקנים וסטודנטים לקולנוע ולמשחק יתקיים בהנחיית

השחקן, הבמאי והמתרגם דורון תבורי, באותו השבוע בסינמטק תל אביב. כמו כן תצא לאור לקראת הביקור חוברת מיוחדת על עשייתו של מייק לי בעריכת עדנה ודן פיינרו.
    מפגש בין במאי תיאטרון, מחזאים ושחקנים לבין מייק לי מתוכנן להיערך באותו השבוע גם בתיאטרון הקאמרי. במסגרת המפגש יעניק התיאטרון טעימות מתוך מחזותיו של לי "אלפיים שנות" ו"המסיבה של אביגייל", שיומחזו כתיאטרון קריאה. במהלך שהותו של הבמאי הבריטי במזרח התיכון מתוכנן גם ביקור בשטחי הרשות הפלסטינית שיכלול מפגש עם סטודנטים פלסטינים בית הקולנוע החדש בג'נין, שנפתח ביולי האחרון.

למרות הזכיות הרבות והפרסום להם זכה בזירת הקולנוע העולמית, מייק לי החל את דרכו בעולם התיאטרון. במחזה האחרון שלו "אלפיים שנות", שזכויות הפקתו בישראל נרכשו לאחרונה על ידי תיאטרון הקאמרי, התייחס לראשונה למוצאו היהודי.

זמן קצר לפני הפרמיירה בבריטניה עורר מייק לי את זעמה של הקהילה היהודית כשחתם ביחד עם קבוצה מובילה של יוצרים יהודים על מכתב פתוח שפורסם בגארדיאן ובו קראו להפרדת הדת מן המדינה בישראל. בין החותמים על המכתב היו גם סטיבן פריי, הרולד פינטר וסוזי אורבך. "אנו שותפים לאמונה שקשת הדעות בציבור היהודי במדינה הזו אינה משתקפת במוסדות הטוענים לייצוג הקהילה היהודית בכללותה", נכתב שם, "מנהיגים יהודים בבריטניה נותנים את תמיכתם למדיניות כוחנית של כיבוש שבאה על חשבון זכויות האדם של עם נכבש, זאת בניגוד לעקרונות יהודיים של צדק וחמלה".

לי בן ה-67 חתום בין היתר על כתיבתם ובימויים של הסרטים "סודות ושקרים", "וירה דרייק", "חופשייה ומאושרת" ו"עירום". בשנים האחרונות משמש לי כיושב ראש חבר הנאמנים של בית הספר הבינלאומי לקולנוע בלונדון וביקורו בירושלים מבקש לחזק במקביל את הקשרים בין שני המוסדות.

"מייק לי הוא פנומן. מדובר בתסריטאי ומחזאי בעל יכולת כתיבת דמויות נדירה, המתעצמת בדרכו הייחודית בהדרכת שחקנים לכדי חד פעמיות", אומר רנן שור, מנהל בית הספר סם שפיגל. לדברי שור, המפגש האחרון שלו עם לי נערך בפסטיבל הסרטים הבינלאומי בסרייבו, שם קיים הבמאי הבריטי סדנת אמן. "הוא היה מעורר השראה", אומר שור. "לי לא ביקר בישראל מאז 1991 והוא אחוז עניין וסקרנות כלפי הקולנוע הישראלי. הוא בא לתת".

במקביל לסדנה שיעביר בסם שפיגל, מתכנן לי לקיים מפגשים פתוחים עם קהל מעריציו הישראלי בסינמטקים בירושלים ובחיפה. מפגש סגור עם יוצרי קולנוע ישראלים, מפיקים, שחקנים וסטודנטים לקולנוע ולמשחק יתקיים בהנחיית

השחקן, הבמאי והמתרגם דורון תבורי, באותו השבוע בסינמטק תל אביב. כמו כן תצא לאור לקראת הביקור חוברת מיוחדת על עשייתו של מייק לי בעריכת עדנה ודן פיינרו.
    מפגש בין במאי תיאטרון, מחזאים ושחקנים לבין מייק לי מתוכנן להיערך באותו השבוע גם בתיאטרון הקאמרי. במסגרת המפגש יעניק התיאטרון טעימות מתוך מחזותיו של לי "אלפיים שנות" ו"המסיבה של אביגייל", שיומחזו כתיאטרון קריאה. במהלך שהותו של הבמאי הבריטי במזרח התיכון מתוכנן גם ביקור בשטחי הרשות הפלסטינית שיכלול מפגש עם סטודנטים פלסטינים בית הקולנוע החדש בג'נין, שנפתח ביולי האחרון.

למרות הזכיות הרבות והפרסום להם זכה בזירת הקולנוע העולמית, מייק לי החל את דרכו בעולם התיאטרון. במחזה האחרון שלו "אלפיים שנות", שזכויות הפקתו בישראל נרכשו לאחרונה על ידי תיאטרון הקאמרי, התייחס לראשונה למוצאו היהודי.

זמן קצר לפני הפרמיירה בבריטניה עורר מייק לי את זעמה של הקהילה היהודית כשחתם ביחד עם קבוצה מובילה של יוצרים יהודים על מכתב פתוח שפורסם בגארדיאן ובו קראו להפרדת הדת מן המדינה בישראל. בין החותמים על המכתב היו גם סטיבן פריי, הרולד פינטר וסוזי אורבך. "אנו שותפים לאמונה שקשת הדעות בציבור היהודי במדינה הזו אינה משתקפת במוסדות הטוענים לייצוג הקהילה היהודית בכללותה", נכתב שם, "מנהיגים יהודים בבריטניה נותנים את תמיכתם למדיניות כוחנית של כיבוש שבאה על חשבון זכויות האדם של עם נכבש, זאת בניגוד לעקרונות יהודיים של צדק וחמלה".

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

נחמד , לא ממש מכיר אותו .
    תודה על הדיווח.

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

לא ממש מוכר, תודה על הכתבה.
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,019 | הודעות: 8,198,612 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect