קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-08-2009, 15:56
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-04-2009, 15:20
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 13:37
  4. מה אתם אומרים על השנה שתהיה בליגה?..
    על ידי ortakia בפורום כדורגל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 24-06-2007, 06:59
  5. מה אתם אומרים על מכבי ת"א של השנה הזאת?
    על ידי -Shon- בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 16:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

כוכבים אומרים סליחה: ההתנצלויות הגדולות של השנה

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ברירת מחדל כוכבים אומרים סליחה: ההתנצלויות הגדולות של השנה

כוכבים אומרים סליחה: ההתנצלויות הגדולות של השנה

ג'סי ג'יימס ביקש סליחה מסנדרה בולוק על הבגידה, קריסטין סטיוארט ביקשה סליחה כשהשוותה בין צלמי פפראצי לאנסים ואוליבר סטון התנצל בפני העם היהודי. מתברר שהשנה החולפת הייתה מלאה בסליחות נוצצות

ג'סי ג'יימס וסנדרה בולוק

ב"נסיך הגאות והשפל" משחק ניק נולטה את טום ווינגו, מאמן פוטבול דרומי, שמגיע לניו-יורק כדי לנסות ולעזור לסוואנה, אחותו האובדנית. הוא מבלה את ימיו בחברתה של ד"ר סוזן לוונסטין (להלן ברברה סטרייסנד), הפסיכיאטרית של סוואנה, ובאופן לא מפתיע בעליל מתאהב בה. לוונסטין מצידה, נשואה לנגן כינור מפורסם, אשר נוהג בה בחוסר כבוד. ערב אחד, בארוחה חגיגית שהם עורכים לחבריהם, מחליט טום ללמד את הבעל לקח - הוא מאיים להפיל את הכינור היקר שלו ממרפסת הפטנהאוז, אלא אם זה יתנצל בפני אישתו. כמובן שהבעל נכנע, וצועק "אני מצטער סוזן!!!", שניה לפני שהכינור יתרסק למטה.

הנטייה למשוך את ההתנצלות עד הרגע האחרון היא לא רק נחלתם של דמויות בסרטים. בכל זאת, יש מי שלא ממתינים עד יום כיפור או להבדיל עד שמשהו יקר ערך שלהם ילך קאפוט. בשנה החולפת זימנו לנו מיני סלבים, לצד חטאים ועברות, גם שורה ארוכה של התנצלויות וחרטות. אם אתם מתלבטים כיצד לבקש סליחה, אתם יכולים בהחלט להעזר בדוגמאות הבאות. מצד שני, אפשר לא לפשל מראש.

1. אוליבר סטון מתנצל בפני היהודים
    הזמן: ינואר 2010, ושוב ביולי 2010

החטא: אוליבר סטון, הבמאי עטור השבחים טען ש"היטלר היה שעיר לעזאזל", ובהמשך "האמריקאים ממשיכים להתמקד בשואה רק בגלל שליטתם של היהודים על המדיה".

התסבוכת: כצפוי, סטון העלה את חמתם של כמה וכמה ארגונים יהודיים, ובהם הקהילה היהודית בארה"ב. זו הוציאה הודעת גינוי וטענה כי "בכך שציין את הסטריאוטיפים הגרוטסקיים והארסיים הללו, סימן סטון את עצמו כאנטישמי". גם הליגה נגד השמצה יצאה נגד דבריו של סטון וציינה כי יש לראות בהם התבטאויות אנטישמיות. "אוליבר סטון שוב חשף את צבעו השערורייתי עם ההערה על שליטת היהודים במדיה ובמדיניות החוץ האמריקאית. דבריו מעלים מהאוב כמה מהרעיונות הסטריאוטיפים והקונספירטיביים באשר לכוחה והשפעתה של הקהילה היהודית. זהו ניתוח

מעורר גיחוך ומוכיח עד כמה סטון מוכן לשטוח את עמדותיו האנטישמיות".

הסליחה: "הסקתי מסקנה באופן מגושם על השואה ועל כך אני מתנצל ומתחרט" אומר סטון בהודעה רק יום לאחר מכן . "היהודים כמובן אינם שולטים במדיה או בכל תעשייה אחרת. העובדה שהשואה עודנה נושא חשוב ועדכני בימים אלו היא למעשה קרדיט גדול לעבודה הקשה של אנשים רבים המחויבים לזיכרון של אותן זוועות, ואלו אכן היו זוועות".

מה למדנו:
    חוק ידוע הוא בהוליווד - אפשר להסתבך עם כולם, רק לא עם היהודים.

סלח לי אבי כי פשעתי. אוליבר סטון

2. קריסטין סטיוארט מתנצלת בפני המין הנשי

הזמן: יוני 2010

החטא:
    קריסטין סטיוארט, השחקנית הראשית בסדרתדמדומים התראיינה למגזין "אל" הבריטי, והשוותה את חייה תחת מצלמות הפפראצי לתקיפה מינית - "התמונות האלה הן כל כך... אני מרגישה שאני מסתכלת על מישהי שעוברת אונס. הרבה פעמים אני לא מסוגלת להתמודד עם זה. אף פעם לא חשבתי שאלה יהיו החיים שלי".

התסבוכת: הכוכבת הצעירה הרגיזה לא מעט ארגוני נשים, ובהם גם את ברית הארגונים נגד תקיפה מינית בניו יורק – שפרסמו הודעת גינוי: "ברור כשמש כי מדובר בסוג לגמרי אחר של אלימות מאשר אונס... מובן כי סטיוארט חשה מחוללת, וגם זו סוג של תקיפה מינית, אך יש להבדיל אותה מאונס. זוהי בחירה אומללה של מילים".

הסליחה:
    סטיוארט ממהרת להתנצל, ומפרסמת הודעה משלה: "עשיתי טעות עצומה", היא אומרת, "העובדה שמישהו חושב אני לא רגישה לנושא קשה לי מאוד. אני מאוד מצטערת על בחירת המילים הזו".

מה למדנו: גם אם יש לך מיליוני מעריצים צעירים בכל העולם, ואת משחקת ערפדית מחוזרת, אי אפשר להגיד הכל בקול רם.

בקולנוע נותנים לה תסריט קבוע מראש. קריסטין סטיוארט ב"דמדומים"

3. ג'סי ג'יימס מתנצל בפני סנדרה בולוק

הזמן: מרץ 2010

החטא: בגד באישתו, שרק כמה שבועות קודם לכן קטפה את פרס האוסקר על משחקה בסרט "הזדמנות שנייה".

התסבוכת: דווקא בימים המאושרים ביותר של הקריירה שלה נאלצה סנדרה בולוק לרדת למחתרת. היא לא הגיבה או התראיינה בנושא, עד לסוף חודש אפריל, אז התנוססה תמונתה על שער המגזין"פיפל". בולוק הצטלמה כשהיא מחזיקה את בנה החדש אותו אימצה, למרות הפרידה מג'יימס. בעוד הוא המשיך והתדרדר, בולוק הוכתרה לפני כמה חודשים כשחקנית שהרוויחה הכי הרבה כסף השנה.

הסליחה: ב-18 במרץ מפרסם ג'יימס התנצלות פומבית, בה הוא מביע חרטה על הצער שנגרם לאישתו ולשלושת ילדיו - "יש רק אדם אחד שאפשר להאשים בכל התסבוכת הזו, וזה אני. מגיעות לי כל הרעות שקרו ויקרו לי. זה גרם לאישתי וילדי הרבה מבוכה וצער, ואני מאוד עצוב על כך. אני מאוד מצטער על כל מה שעשיתי להם, ומקווה שיום אחד יסלחו לי".

מה למדנו: אם כבר מתגרשים, הכי טוב זה אחרי האוסקר.

רגע לפני הפיצוץ. סנדרה בולוק וג'סי ג'יימס בטקס פרסי האוסקר

קניה ווסט מתנצל בפני טיילור סוויפט

הזמן: טקס פרסי הוידאו של MTV אשתקד.

החטא: טיילור סוויפט, זמרת קאנטרי צעירה ועדינת מראה, עלתה על הבמה כדי לקבל את הפרס על קליפ השנה. קניה ווסט חטף מידיה את הפסלון, ומסביר לכל העולם ואחותו למה בעצם ביונסה הייתה צריכה לקבל אותו.

התסבוכת: סוויפט נעלבה, הטוויטרים זעקו ו-ווסט מיהר להתנצל. למרבה הצער, התקרית לא נשכחה, והראפר נאלץ לשוב ולבקש סליחה.

הסליחה:
    הכפרה האמיתית מגיעה למעשה רק השבוע, כאשר השניים נפגשו פעם נוספת באותו הטקס. כנראה שלמרות הכל, הצורך בפרסום וביחסי ציבור גובר על הכל. כל אחד מהם הכין מופע קטן משלו, בו הוא מודיע על פתיחת דף חדש ביחסים.

מה למדנו: למרות הרצון הטוב, עדיין היה מגיע לביונסה לקבל את הפרס.

צפו בהופעה של טיילור סוויפט ב-VMA:

וואלה
    נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 15-09-2010 בשעה 21:40.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

תודה רבה על הכתבה .

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

אחלה כתבה [:
    אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

כתבה נחמדה
    חחחחח איזה דפוקות הפמיניסטיות האלו
    מי שיישמע מה כבר קריסטין סטיוארט אמרה...
    נערך לאחרונה על ידי avatar123; 16-09-2010 בשעה 17:16.

משתמש משקיע האוואטר של crazy z
    שם פרטי
    crazy z
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    פוסטים בבלוג
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    כתבה נחמדה
    חחחחח איזה דפוקות הפמיניסטיות האלו
    מי שיישמע מה כבר קריסטין סטיוארט אמרה...
    חח צודק

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,019 | הודעות: 8,198,612 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect