תאכלס כל אחד והאמונה שלו.. אני בוחר לא להאמין, ויש כאלה שכן מאמינים.. אבל אני לא מביען תקטע שאי אפשר לראות טלוויזיה ביום כיפור..
כאילו אלה שמאמינים סבבה.. מכבד את זה, אבל למה אלה שלא לא יכולים לעשות כלום וצריכים להישאר תקועים בבית.. קצת דפוק..
תאכלס כל אחד והאמונה שלו.. אני בוחר לא להאמין, ויש כאלה שכן מאמינים.. אבל אני לא מביען תקטע שאי אפשר לראות טלוויזיה ביום כיפור..
כאילו אלה שמאמינים סבבה.. מכבד את זה, אבל למה אלה שלא לא יכולים לעשות כלום וצריכים להישאר תקועים בבית.. קצת דפוק..
|
|
תראה דיסקאברי וצא עם חברים שלא הולכים עם העדר.. זה לפחות מה שאני עושה
לא תשמע הקטע הוא לא מה לעשות ביום כיפור זה הקטע של הכפיה הדתית אין טלויזיה אין כלום.
אתה במדינה יהודית מה אתה רוצה...
זה כמו שבשבת לא תמצא חנויות פתוחות [תמצא אבל בקושי]
מדינה יהודית
תראה הזדהות, לא יקרה לך כלום
קצת ערכים יהודיים וקצת מסורת לא יזיקו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חברות הכבלים עושות את זה כי אחרי זה הדתיים לא יצטרפו אליהם.
אני אישית לא שומר שבת אבל אני שומר ביום כיפור, אין לי אפילו מושג למה ככה זה אצלנו פשוט.
אתה לא רוצה לשמור? אתה לא חייב, אף אחד לא מכריח. אתה יכול פשוט להוריד סרטים או משהו ולראות.
תשמעו ברור שאני יכול לשרוד 25 שעות בלי טלויזיה, אבל זה הקטע הזה שכופים עליך לא לראות טלויזיה שמעצבן אני לא מאמין זה לא קשור ערכים או לא אני לא מאמין אני לא רוצה לשמור אני לא חייב
תחשוב לבד למה אין טלוויזיה, מחשב, מנורות... תמצא בכלל מה משותף לכל מוצרי החשמל הללו. => חשמל יא נעל
אסור להדליק חשמל.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני צם כבר 5 שנים ושומר מסורת מאז שנולדתי...
תאמין לי שזה לא קשה להיות יממה בלי מכשירי חשמל!
אנחנו מדינה יהודית תכבד את זה,אם יהיו שידורי טלויזיה והכל ימשיך כרגיל ביום כיפור,אף אחד כימעט לא יכבד את החג.
ואם לא יכבדו את החג הזה,בסוף יפסיקו לכבד את המדינה שלנו!
אתה עושה כפייה חילונית!
מה אתה רוצה שכל העובדים של הטלוויזיה יעבדו בשבילך גם ביום כיפור?