המון זמן לא הייתי בפורום ולא כתבתי דיווח, והחלטתי להעלות משהו מעניין שעוד לא ראיתי בפורום.
אתמול הייתי אצל ידידה עם עוד שני חברים, והייתה שם גם ידידה טובה שלי, נקרא לה מרי ג'יין (חחחחח זה השם הראשון שעלה לי לראש).
קצת רקע על מרי ג'יין:
אני מספר לה המון דברים, היא יודעת שאני מתעסק בפיקאפ, ואפילו מתעיינת לגבי טכניקות ורוצה שאני אביא לה ספר. יש לי עם מרי ג'יין משיכה הדדית, ולא סגרתי איתה כלום כי אני יוצא כרגע עם מישהי אחרת, והיא יודעת את זה. מה שכן, המון פעמים יצרתי איתה מתח מיני ואני דואג לרענן את המשיכה, כי אני רוצה לעבור למרי ג'יין במקום זאת שאני איתה כרגע.
ועכשיו בחזרה לסיפור על אתמול. אני, מרי ג'יין, כמה חברים וידידה ב' היינו אצל ידידה א' וראינו סרט בחדר שלה. אני הייתי על המיטה של ידידה א' ביחד עם ידידה ב' ומרי ג'יין, וכולנו היינו עם שמיכה עלינו.
חשבתי איך אני מתקדם איתה קצת ויוצר טיפה מתח כשכולם בחדר, והחלטתי שאני עושה הכל בחשאיות מתחת לשמיכה, ככה שאף אחד לא יוכל לראות ותהיה פחות התנגדות מצד מרי ג'יין (גאמבלר קורא לזה multi-level communication. תודה גאמבלר).
מה שכולם ראו: דיברתי בטון רגיל, לא הסתכלתי על מרי ג'יין יותר מעל שאר האנשים ולא נתתי לה תשומת לב מיוחדת (לפחות לא כזאת ששאר האנשים ראו), והיא אותו דבר.
אבל מתחת לשמיכה, כל הזמן דאגתי לשחק לה עם היד, ולאט לאט להתקדם לכיוון להחזיק ידיים. בהתחלה הידיים נגעו רק בגב שלהן, ואז שיחקתי קצת עם האצבעות שלה, וככה התקדמתי לאט לאט, בצעדים שמאוד קל לה להגיד אליהם כן. אחרי ששיחקתי לה קצת באצבעות ראיתי שהיא משחקת גם לי באצבעות וככה המשכתי להתקדם: העברתי לה אצבע על כף היד, סגרתי ופתחתי לה את היד, לחצתי על כל אצבע, משחקים קטנים כאלה. כל פעם שעשיתי משהו והיא לא עשתה אותו דבר או שהייתה טיפה התנגדות, ניתקתי את המגע לגמרי, ואחרי כמה דקות החזרתי אותו בדיוק לאן שהוא היה קודם ודחפתי עוד קדימה, וככה בסופו של דבר החזקנו ידיים עם אצבעות משולבות, כשגב היד שלה הייתה על המפשעה שלי, והאצבעות שלנו ממשיכות לשחק אחת בשנייה. ובמצב הזה היינו לאורך רוב הסרט.
אף אחד בחדר לא שם לב לזה חוץ מאיתנו. רק אנחנו ידענו מה קורה, וזה יצר מצב מאוד כיפי והרגשה של סודיות. אני יודע שזה לא נשמע הרבה כי בסה"כ החזקנו ידיים, לא משהו מטורף. אבל תחשבו רגע שאני עם מישהי אחרת ומרי ג'יין יודעת את זה, וההחזקת ידיים מעבירה תחושה שאנחנו כבר זוג, כי ידידים רגילים לא היו עושים את זה בצורה כזאת, כמו שלא הייתם עושים את זה עם חבר שלכם.

?What have you been up to lately
ציטוט ההודעה

פעם הבאה לסגור !