קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מוצא שום קיום אלוקי בעולם
    על ידי Asylum בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 03-11-2010, 02:41
  2. פריקה| עשיתי הרגע בפעם הראשונה שלי ולא נהנתי|17
    על ידי BananaStyle בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 13-10-2009, 19:11
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 21:18
  4. [סוג של פריקה+שאלה] אוף שתהיה חברה שלי כבר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-05-2008, 01:05
  5. [עזרה]לא מוצא את הדריבר שלי...
    על ידי XВoy בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 27-09-2007, 14:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[פריקה] לא מוצא את המקום שלי בעולם

ברירת מחדל [פריקה] לא מוצא את המקום שלי בעולם

שלום
    אני בן 15 ואני חושב שזהו הזמן שלי נגמר.
    זה כבר כמה חודשים שזה מתמשך ומתמשך.....
    אני פשוט בן אדם חסר מזל שנגמר כנראה תפקידו בעולם הזה!
    בזמן האחרון הבנתי שזה לא תקופונת כזאת של חוסר מזל אלא כל הזמן זה פשוט רודף אותי
    אני פשוט אפס!!! אני בזמן האחרון חושב הרבה על להתנסות בסמים כדי לברוח מהחרא שלי
    אחרי כל הזמן שאני פשוט כל הזמן מנסה להלחם אבל זה כמו יתוש שאתה לא מצליח להרוג.....הוא רודף אותך ולא מרפה!
    זה מזה הרבה זמן שכל בת שאני רוצה פשוט לא רוצה אותי.....זה לא שחסר לי בנות בלי עין הרע....זה פשוט שאלה שאני רוצה....
    פשוט לא רוצות אותי.
    היום דיברנו על איזה סרטון שהעלתי לפייסבוק שאני מנגן....ואז מישהי אמרה לי "אתה מנגן חרא" בהתחלה חשבתי שהיא צוחקת ואז הבנתי
    שהיא בעצם לא!
    אתם יכולים לתאר לעצמכם את הכאב שאתה משקיע שלוש שנים ואז מישהי שבחיי היומיום לא איכפת לך ממנה באה ואומרת לי
    שכל הזיעה שהקעתי שלוש שנים שווה לכלום!?!??
    מילא זה היה תקופה קצרה של מיקרים כאלה.....אבל זה לא!
    זה פשוט ממשיך וממשיך וממשיך.....
    חשבתי על התאבדות אבל הבנתי שאני לא דופק אף אחד בזה חוץ מאת עצמי.....כי גם ככה לאף אחד לא איכפת ממני!

זהו....

2. קישורים ממומנים

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

אתה רוצה להתאבד רק בגלל שאיזה ילדה אמרה לך שאתה מנגן חרא? אתה עושה צחוק?!?!?

הלוואיי ואלו היו הצרות שלי הלווואי?!!!!!

תעשה לי טובה תמשיך הלאה כיאלו היא לא אמרה לך כלום ותשים עליה זיין.
    Erik Lamela 8

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שלום לך,אני מבין את המצב שבו אתה נמצא אך אני מצטער להגיד לך שאתה סתם חולני ופרנואיד. ( אל תיפגע)
    מה אתה רציני?אתה יודע איזה בעיות יש לאנשים בחיים?מתמודדים עם זה שנהרגים להם אנשים במשפחה,אין כסף בבית,האבא נרקומן,מכה,חיים בשכונות רעות.
    ועל מה אתה "בוכה"? על זה שבחורה שאתה אוהב לא רוצה אותך?מה קרה אתה רק בן 15 כל החיים לפניך,כדי שתשנה את המחשבה ואת התבוסתנות הזאת שלך ומהר כי ככה רחוק לא תגיע.
    סמים?בשביל בחורה שלא רוצה אותך?תגיד לי מה אתה רציני היום יש אנשים שנופלים לסמים מאחת הסיבות שהזכרתי למעלה,ואתה רוצה להגיע לסמים בגלל בחורה?חביבי תתעורר ביחס להרבה אנשים החיים שלך דבש והרבה אנשים היו רוצים את החיים שיש לך אז באמת תתעודד כי זה סה"כ עוד בחורה,ואני אהבתי בחורה שזרקה אותי אחרי שנתיים ותאמין לי שהרגשתי יותר פגוע ממך,אז חשבתי להתאבד?להגיע לסמים?בחיים לא,אתה יודע מה אפילו לא לשתייה ולסיגריות אז ראבק מה אתה רציני תפסיק לרחם על עצמך.

ובקשר למוזיקה,מה אתה מקשיב לכל בן אדם שאומר את דעתו אתה צריך להתרגש?מה לעשות אולי אתה לא בשל מנטאלית לביקורות רעות,אבל המוזיקה היא דבר תובעני,גם אני בתחום המוזיקה,בשירה,מה אתה חושב שלי היה קל?
    התחלתי לשיר כמו כל אחד שלא יודע ולא אהבו אותי ואמרו לי שאני שר מגעיל,אבל לאט לאט השתפרתי במשך שנתיים,קניתי ציוד ישבתי כל יום 3 4 שעות חרשתי את זה,אתה לומד את הטכניקות את הנשימה את הכל,תאמין לי יותר טוב מפיתוח קול והנה היום בלי עין הרע אני מופיע באירועים,מסיבת גיוס,ימי הולדת,חינות...וזה לאחר עבודה קשה,ותהיה בטוח שגם היום יש כאלה שלא אוהבים אותי,אז מה בגלל איזה פלוץ שמקנא במה שאני עושה ורואה אותי מצליח אז הוא אומר לי שאני לא טוב בשביל שאני ירגיש רע עם עצמי ולא יהיה לי ביטחון אני יחשוב על מחשבות אובדניות כמו שלך?אלה הדעות של אנשים ואולי זאת הקנאה.
    אם אתה מנגן 3 שנים אז נראלך הגיוני שאתה מנגן מסריח?אולי היא לא אהבה את הסגנון הנגינה שלך,מה זה לנגן מסריח?זה לא לנגן נכון לפי התווים ולפי האקורדים,אבל דברים כאלה עושים רק טירונים ואתה כבר 3 שנים לנגן.אז באמת תפסיק להיות פרנואיד ולקחת ברצינות כל דבר שאומרים לך,פשוט תחליק,תקבל את זה שיש לאנשים דעות שונות משלך וזה כל אחד והטעם שלו ( זה לגבי המוזיקה)
    ולגבי הבחורה,היא תגיע אל תדאג, בזמן הכי לא צפוי היא תגיע,כשלא תחפש.
    בכל מקרה אין לך על מה להתרגש,באמת אני לא מזלזל בך ואני לא מבין מה היתה הטעם של הפריקה כי אתה במצב באמת טוב.
    שיהיה בהצלחה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

אני מכיר אנשים שהם מתפללים שהצרות שלך תהיה הצרות שלהם, אתה לא רוצה לשמוע איזה צרות יש היום לאנשים.
    תודה לה' שאלא הצרות שלך, שאתה בריא, שיש לך משפחה, שיש לך מה לאכול, שיש לך בגד ללבוש, שיש לך בית, שיש לך חברים, ואני יכול להמשיך לרשום לך כל היום עוד ועוד.
    דבר שני, צא מהפייסבוק, זה חרא דבר, אז מישהי אמרה לך, שים זין. אתה יודע כמה פעמים ירדו עלי בחיים?
    בדיוק לפני 3 שעות שהייתי עם חברים ניסו לצחוק עלי, אבל זרמתי איתם, אז הם בסוף יצאו אפסים.
    רוצה להרגיש סיפוק אמיתי? לך, תתנדב אפילו שעתיים יום אחד באיזה עמותה, ואז תרגיש שזה כייף לעזור, שזה כייף לדעת שאתה עושה משהו טוב.
    סמים? יש לי חבר התחיל מפעם אחת, היום אתה מדבר עם הבנאדם על רכב, הוא עונה לך תשובה על ים, הבנאדם סרוט, אל תגע בזה!
    בקיצור, סגור עכשיו ת'מחשב, צא החוצה, תעשה איזה מעשה טוב, תרגיש טוב, שחק בשכונה עם חברים, תגיד לזאות שהגיבה לך שהיא יכולה לחפש לה חיים.

בהצלחה
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמע אני לא קראתי את כל החפירות של כולם פה אבל אני יכול להגיד לך שלפני שנה הייתי בדיוק במצב שלך.
    וכן אני בהחלט יכול לתאר לעצמי את המצב שלך ואחרי מחשבה עמוקה הגעתי למסכנה שהמקור לבעיה עד כמה שהייתי מתוסבך זה אהבה.
    כל בת שרציתי אי פעם דחתה אותי ופתאום גיליתי את הדבר שנקרא "פיק אפ". מאז אני מאושר.
    http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=708
    אל תפסול, רק תנסה.
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 24-09-2010 בשעה 19:14.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

שמע שאושרי (המפקח) אמר הכל ואין מה להוסיף... רק לחזק את דבריו.
    אבל כתבתי תתגובה, אנחנו נשמח עם תעלה את הסרטון שלך מנגן ליוצרים מוסיקה ואז תראה תגובות אמיתות של אנשים שקולי דעת, ולא של פקאצה מטומטת שכל היום חושבת על ג'אסטין ביבר ומנגנת סרטים בראש שלה איך היא פוגשת אותו.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

האשכולות האלו יכולים להכנס לשיחה אין סופית. אני יצמצם את דעותי למשפט אחד נוקשה.

ישנה רק סיבה אחת לזה שאתה "אפס". "אפס" הוא אחד שלא מאמין בעצמו ולא שלם עם עצמו הפנימי.

בהסבר קצר- ברגע שתיהיה שלם אם מי שאתה ותאמין בעצמך . תוסיף לעצמך ביטחון עצמי החיים שלך יראו אחרת.
    יש אנשים ברחובות שעושים מה בראש שלהם, ולא שמים על אף אחד זה בדיוק העניין שאתה צריך להבין.
    לא צריך להיות לך תלות באף אחד בעולם.
    אתה צריך להאמין בעצמך ולעצום עיניים למי שעומד בדרכך.
    פשוט לראות את הטוב, ואת הרע לזרוק הצידה. לחיות בעולם שלך ולא בשל אחרים.

זה לא פשוט
    אבל זאת הדרך.

תאמין בעצמך!
    נערך לאחרונה על ידי CompleX; 25-09-2010 בשעה 15:25.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

בשביל בחורה חשבתה להתאבד סליחה על השאלה אבל אתה שפוי?!? זה כולה איזה בחורה מטומטת שתלך יבואו עוד אלף כמוה ולגבי המוזיקה מה אתה שם על איזה סתומה תמשיך אני בטוח שעוד יהיו תגובות טובות...

משתמש על רמה האוואטר של EMINƎM
    שם פרטי
    אלעד
    לייקים
    4
    נקודות
    2,570
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    א' - אורז, ב' - בורקס, ג' - גוש בשר גדול, מה היא ד'? זו היא דבע , שאוכלת את הכל!!

אם הייתי במקומך הייתי מתאבד, בלי שום ספק. אתה, שלא מאמין בעצמך ומאמין רק במה שאחרים חושבים?
    עכשיו אני אגיד לך ברצינות מה הייתי עושה במקומך.
    תגיד את האמת, שיש לך יתוש בחדר, מה אתה עושה? אני מכבה את האור ויוצא חמש דקות מהחדר, הופ היתוש נעלם.
    דמיין תילדה ההיא כיתוש - אתה לא יכול. היא מצצה לך את הדם בזה שהיא אמרה לך שאתה מנגן חרא? לא, היא לא יתוש.
    היתוש שדיברת עליו הוא מה שאתה חושב על עצמך, החוסר מודעות שאתה יכול לעשות משהו בכוחות עצמך וחוסר הבטחון העצמי החיצוני.
    למה אתה צריך חברה? אני מכיר מלא שכבר בני 17 ולא הייתה להם חברה בחיים, אבל הם לא כמוך. אתה צריך להיסתכל היישר קדימה ולא להיסתכל לכיוונים למה שבנות בפייסבוק אומרות עלייך. רוצה לדעת מה אני הייתי מגיב לה?
    -אתה מנגן חרא.
    -אז את אמורה לאהוב את זה יא גוש חרא.
    אתה פשוט לא מבין שאנשים מנסים להשיג תצומת לב דרך אנשים שאין להם, שכאן זה אתה. אל תיתן לאחרים לפגוע בך - תהיה עצמך. לא טוב לך? זה כבר עניין אחר כי אני דיברתי על מה שלא טוב לאחרים בך.
    נערך לאחרונה על ידי EMINƎM; 26-09-2010 בשעה 03:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,257 | הודעות: 8,173,844 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect