אני לא מבין מה זה התקופה הגרוע הזאת, אני חייב להתייעץ איתכם מה אני צריך לעשות...
הייתה לי ידידה שהביא לי ךםך (IOI) והיה ברור שהיא רוצה אותי, אחרי כמה ימים חברה שלה שואלת אותי עם אני רוצה "שידוך"
זאת היית שיחה ארוכה שבסוף היא אוציע ממני את מהשפט של משהו כמו "נו נתן לזה הזדמנות"...
היא אומרת סבבה אני יתן לך לתשובה, עבר יום ואני שואל אותה בביהס מה היא הילדה הזאת אמרה לה, והיא אומרת לי שהיא לא ממש יודעת מה היא רוצה מעצמה, ואז אמרתי את יכולה להגיד מה היא אמרה והיא לא ענתה לי... אחרי זה אני רוצה את אותה הילדה והיא מתנהגת כאילו כלום לא היה, לרגע חשבתי שהחברה שלה לא דיברה איתה אפילו.
אתמול היא מתחילה לדבר איתי בפייס והיא ראתה שאני לא במצברוח (מסנן אותה פה ושם, רושם "לא ממש מעניין אותי" אל דברים שהיא אומרת)
היא שואלת אותי עם קרה משהו ואני שואל אותה עם החברה שלה דיברה איתה בכלל, היא אומרת לי שכן והיא לא רוצה שזה יהרוס את הידידות...
אני הייתי עצבני בגלל זה, אבל באותו הערב אני הלכתי לבית של ידידה, שם היית איזה בת שהכרתי מהפייס והיא הביא לי IOI ממש ברורים שזה מפחיד, כיצר לא היה הרבה זמן בבית אז שנשחק במשהו ויצא שהייתי צריך לנשק אותה (אני יודע שאני גדול מידי למשחקים האלה אבל גם ככה לא היה לי מצב רוח,וחבר שלי רצה לנשק משהי אז הוא היה מעוניין במשחק) כיצר אנחנו הולכים ואז אני אומר "וואו זין אני חוזר לשם ומנשק אותה"
אבל אז שני החברים עצרו אותי ואמרו לי שאני יעצור ויראה מה אני רוצה לעשות!
אני לא זוכר מי עלה את הרעיון שאני הסמס לה (כן כן אני מפגר)
אז רשמתי לה שאני רוצה לנסות לצאת איתה ונראה לאיפה זה מוביל ואז היא מסמסת לי בחזרה שהיא רוצה שנדבר על זה לא בסמס (אני לא יודע עם זה טוב או לא)
והיא מוסיפה לילה טוב עם סמיילי, לדעתכם פישלטי או שיש סיכוי שהיא תרצה?
מה אתם מציאים לי לעשות? (עם אני לא מצליח אני נכנס לדיכעון ששתי מתרות לא הצלחתי)

ציטוט ההודעה