ב4 שנים האחרונות יצאו די הרבה משחקי פשע על סרטי מאפיות:
הסנדק (1 וגם2) עוד משחק על סרט מאפיות עם שוד (שכחתי איך קוראים לו) מאפיה 2 (זה לא על פי סרט אבל יש הרבה משימות, סרטונים, ודמויות שהם חיקוים גדולים מהסרטים הסנדק והחברה הטובים). יש עוד כמה אבל הם לא היו כל כך טובים אז אני לא אכתוב אותם!
עכשיו על איזה סרט מאפיות טוב צריך לעשות משחק?
לדעתי על ''הבלתי משוחדים'' זה היה יכול להיות טוב כי יש הרבה קטעים בסרט שהייתי רואה אותם בתור משימות טובות עם אקשן (אבל יוסיפו שיהיה יותר אקשן בכל משימה, לא שאין אקשן בסרט הזה אבל כדאי שיהיה יותר ארוך!) אבל אני לא יודע בדיוק איך זה יעבוד... כי אני לא רואה את אליוט נס בתור השחקן של המשחק... לדעתי צריך לעשות שאל קאפונה (דה נירו) יהיה השחקן הראשי (שזה יהיה דמות ממש טובה) אבל שזה יהיה משחק אסטרטגיה/פעולה כמו בסנדק. או שהמשחק יתחיל שרואים עיתונים על המצב של החוק של איסור אלכוהול, ועוד עיתון על אל קפונה ואז המסך יתרחק מהעיתון ורואים שהעיתון נמצא על המדרכה בגשר הארוך הזה של נוי יורק בלילה ושרואים את אליוט נס עומד שם וקורא עיתון על איסור האלכוהול ושאל קאפונה מוכר ואין הוכחות (הזמן של הקטע הזה בסרט 16:00 כמו בסרט רק שזה היה עיתון אחר,מי שראה ת'סרט מבין על מה אני מדבר) ואז אליוט זורק ת'עיתון למים ואז שומעים מישהו אומר ''מה אתה חושב שאתה עושה?'' רק עדיין לא רואים אותו (זמן בסרט 16:30) ואז אליוט מסתכל לעבר האיש ורואים ו''המצלמה'' (של המסך) מתחילה שרואים תרגליים שלו ועולה לאט עד לראש (עד שהיא מגיע לראש רואים בגדים של שוטר) ושזה מגיע לראש המצלמה נשארת שם ואז אתה מכין ת'פנים של הדמות (שזה יהיה שחקן שאתה מכין ולא הזקן הזה מהסרט) ושאתה גומר הסרטון נמשך ומי שראה ת'סרט יודע מה קרה... ובזמן של ה17:20 לפי הסרט שהוא שאליוט שואל אותו ''אתה ידעת שיש לי נשק ואמרתי לך שאני סוכן ממשרד האוצר ואתה פשוט הלכת! למה לא בדקת אותי?! המשטרה המחורבנת של נוי יורק!!'' ואז השחקן אומר ''מי יגיד שהוא שהוא כן אם הוא לא? יש לך בעיה אה? מה הבעיה?'' אליוט:''איך ידעת שיש לי נשק?'' השחקן ''אתה רוצה קורס משטרתי בחינם?'' (הם מדברים עוד ממש קצת כמו בסרט) השחקן:''אתה מתכוון ללכת עכשיו?'' אליוט:''התכוונתי ללכת!'' השחקן:''אז מימשת את הכלל הראשון באפיכת החוק... להגיע בחיים הביתה בתום המשמרת'' אליוט:''מה שמך ובאיזה יחידה אתה?'' השחקן מצביע על סמל המשטרה של החולצה ואומר ''זה כתוב כאן... ושמי ???'' (אני לא יודע איזה שם אבל שיהיה שם אחר מהסרט) ואז אליוט רוצה לצרף אותך ליחידה שהוא מקים נגד אל קפונה עכשיו ולא שהוא לבית של האיש כמו בסרט. הוא מביא לך אקדח ואומר שיש להם מבצע נגד אל קפונה הלילה. נגמר הסרטון והולכים לרכב שלו שחנה שם בגשר, אתה נוסע וכתוב לך מלמעלה באיזה מקשים לנהוג ומגיעים למחסן הגדול הזה של אל קפונה בחשד שיש שם אלכוהול (זמן שזה היה בסרט 13:00) שם מתחילים לירות בך ובאליוט האנשים של אל קפונה (אל קפונה לא יאושם על זה בגלל כל המשוחדים שיש לו עם המשטרה) ששנמצאים שם ואז מתחיל קרב יריות ומשם מי שראה ת'סרט מבין איך זה נמשך....
ושבמשחק אליוט מסביר לך על איך לתפוס אל קפונה ומה לעשות, לא כמו בסרט שהשוטר (אתה) מסביר. ושהולכים להתנקש בך אז זה יהיה משימה שאתה נגדם אבל אתה לא תמות כמו בסרט. ושאליוט רודף אחרי העוזר של אל קפונה עם הבגדים הלבנים אז זה יהיה אתה ולא הוא... קיצור אני חושב שמי שראה ת'סרט יבין איך המשחק הזה ילך ולדעתי הוא יהיה נהדר! ארוך אה?
טריילר של הבלתי משוחדים:
הזקן הזה שרואים שאומר לו ''ברוך הבא לשיקגו'' זה מי שתהיה במשחק אבל אתה תעצב ת'דמות כך שלא תהיה הוא.
ועוד סרט ששווה לעשות עליו משחק הוא ''אמריקן גנגסטר'' אבל אני לא יסביר עליו עכשיו... חפרתי מספיק.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6196466

ציטוט ההודעה