יש למישהו SEEDBOX שטוב להעלאת קבצים לFF MU וכו'?
ועוד שאלה אם אני קונה SEEDBOX אני צריך להודיע לTL?
בקשר לתקציב שיהיה בסביבות ה20 דולר לחודש משהו כזה ובלי הגבלת תעבורה.
יש למישהו SEEDBOX שטוב להעלאת קבצים לFF MU וכו'?
ועוד שאלה אם אני קונה SEEDBOX אני צריך להודיע לTL?
בקשר לתקציב שיהיה בסביבות ה20 דולר לחודש משהו כזה ובלי הגבלת תעבורה.
|
|
1) אם אתה רוצה להוריד טורנטים ולהעלות את התוכן של זה לשרתים של הורדות ישירות אתה צריך שרת ולא seedbox.
2) עדיף להודיע לTL
3) קשה למצוא שרת טוב ב20 דולר לחודש.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה יכול להביא לי לינק לחברה טובה? ואפשר דרך השרת להוריד ולעלות בטורנט? ותגיד להסתדר עם שרת זה יהיה לי מסובך בחיים לא ראיתי שרת או השתמשתי
שרת זה פשוט מחשב מרוחק. אתה שולט בו בדיוק כמו במחשב שלך.
סידבוקס זה בעצם מחשב שכל מה שמותקן בו זה קליאנט ביטורנט שדרכו אתה יכול רק להוריד טורנטים, או להוריד את הטורנטים האלה למחשב שלך.
בקשר לחברות מומלצות, אני לא כל כך מתמצא בזה, אבל ממה שאני זוכר ל seedhost יש תמיכה בעיברית מה שיכול להיות טוב בשבילך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
בוא נבהיר מספר דברים.
בכדי לעלות הורדות ישירות אתה צריך גישה מלאה לשרת.
כלומר או VNC או TeamViewer או Remote Desktop, מה שמצריך VPS\שרת יעודי.
בכדי לעלות רק טורנטים מספיק Seedbox עם גישת WebUI.
וחובה להודיע ל TL או לכל אתר אחר שאתה עושה שימוש באחד.
אחרת תורחק על זיוף.
בברכה,
חגי.
נגיד http://seedhost.net/seed.html החבילה ב12 יורו יש שם גישה לVNC מה דעתך על החבילה? אם יש לך ניסיון אשמח המלצה על חבילה/חברה
אלברט איינשטיין