עברתי בין כמה סירטונים וזה שמעתי שירים בסבבה ביוטיוב פתאום אני לוחץ להעביר שיר ומופיעה לי ההודעה הזאת
אחרי זה ריעננתי וזה נהיה רגיל כאילו האתר עצמו מה זה היה לעזאזל?
עברתי בין כמה סירטונים וזה שמעתי שירים בסבבה ביוטיוב פתאום אני לוחץ להעביר שיר ומופיעה לי ההודעה הזאת
אחרי זה ריעננתי וזה נהיה רגיל כאילו האתר עצמו מה זה היה לעזאזל?
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נו באמת..........
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
חחחחח למישהו יש מושג מה זה זה סוג של פריצה אבל מה אשכרה אחרי 5 שניות זה נעלם
גם לי זה קורה מידי פעם..
בכל תוכנה המתכנת שם משהו שרק הוא יודע עליו שכחתי איך קוראים לזה..
כמו בGOOGLE TRANSLATE שאם היית כותב alarm clock זה היה כותב שעון מעורר ואם היית כותב Alarm Clock זה היה כותב מוישלה P:
חח עכשיו זה קרה לי בפייסבוק..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואלק שזה קטע גדול
פייסבוק מראה לישגיאה אחרת... Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later. Reference #11.cccdc7d4.1285272865.c4cb בחברת אינטרנט אומרים שזה משהו ברבה יוותר גדול ממה שזה נראה ...
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 24-09-2010 בשעה 11:10.
פרסום ראשון פייסבוק קרסססס http://www.mako.co.il/news-money/tec...&pId=978777604
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out