קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]מושגים וקיצורים של גאנז
    על ידי TrytoDie בפורום Gunz Online
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 12:18
  2. [מדריך] מושגים במשחק.
    על ידי -VisioNN- בפורום CS Manager
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-02-2009, 15:05
  3. [מדריך] מושגים לcs + פירושים
    על ידי - Sagi - בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-10-2008, 20:30
  4. מדריך| מושגים של באט (bat)
    על ידי לא יודע... בפורום אבטחת מידע
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 09:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מדריך מושגים בRP

מורחקים
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    133
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    שניצל ונקניקיה רבים מי יותר עשיר, פתאום בא הבשר הטחון

ברירת מחדל מדריך מושגים בRP

מדריך שיעזור לכם להתקדם בשרת ומבחינת RP שחשוב שהיה לכם בשרת !

PowerGaming - המושג הבא ילמד אותכם מה הוא אומר , למשל אני נוסע ברכב שלי ופיתאום הופ עפתי מההר

התהפכתי ועשיתי כמה גילגולים והמשכתי לנהוג כאילו כלום לא קרה לי לפני רגע .או שאני יגיד לכם תטעות שכולם עושים שקורה להם

תאונה או משהו , אתם יוצאים מהרכב ועושים CRACK . שזה יכול פשוט להוביל לעוד PowerGaming ואתם חושבים שעשיתם נכון . אבל

לא! אז פשוט שאתם עושים תאונה להתחיל לעשות פקודות כמו me /do/ ולעשות ארפי כמו בן אדם ולנסות לקרוא לכוחות ההצלה בשרת

MetaGaming- המושג הבא ילמד אותכם מה הוא אומר , כמו שכולם אומרים OOC IN IC אבל מה זה אומר?

אוקי OOC זה כשאני מחוץ לשחקן , מה זאת אומרת ? על ידי הפקודה הזאת b/ תוכלו להשתמש כדי לדבר מחוץ למשחק/שחקן

כמו "עידן אתה בא לוונט כבר אחי?" את זה מותר לכם להגיד בb/ שזה אומר OOC ..עכשיו IC מה זה אומר ?

אתם פשוט צריכים לדבר רגיל בלי כלום . נגיד תיראו מישהו רץ ברחוב "Joni" ואתם לא מכירים אותם פשוט ראיתם את השם למעלה

ואתם מחליטים לקרוא לו .. Hey Joni what sup? שזה אסור לכם !! זה נקרא MetaGaming , הדרך הנכונה לבוא לשחקן IC זה

פשוט כל כך .. Adriano Say : Hey man what sup? ואז השחקן שרץ אומר Hey..i am fine what about you?

Adriano Say: I am good , What is your name? ..Joni Say:My name is Joni what is your? Adriano

Say:Adriano

ושואלים אותו : מוכר תרכב b/ ! זה MetaGaming , כי אתה מתכון תרכב במשחק ! לא תמזדה שחונה לו בחניה :] ,

CK - פשוט וקל ! בלי הרבה הסברים , למשל אתה עובד במשטרה / FBI ואתה בוגד במדינה שלך .. מה זה אומר? כשאתה

מחליט שאתה שוטר ואתה גם עם מאפיה / גאנג , ואתה מעביר להם פרטים , מה מי מו . קורה במשטרה / FBI עכשיו .

פשוט וקל . תופסים אותך IC ואתה מקבל באן על השחקן וחבל שתצטרך להירשם שוב בUCP :]

PK - גם כן פשוט וקל המושג הזה , שחקן התחיל עם החברה שלי אייסי / או הרביץ לה .. ואני רוצה לנקום את זה ,

פשוט וקל הדרכים הבאים לעשות את זה ( לא על דעת עצמך ) לעשות ריפורט לאדמין . ולשאול עם יש אישור לעשות PK על שחקן

כולשהו .. כמובן שתצטרך תסיבה המוצדקת להגיד בשביל אישור כזה . אז כמו שהסברתי זה יכול להיות סיבה מוצדקת :whistle:

Revenge Kill - המושג הזה מסביר על , היה לי סיבוך קטן עם המשטרה היו יריות בן המשטרה לביני . כמובן השוטר הרג אותי

ובגלל שהלך לי 1500 שקל למה שאני לא יחסל לו תפרצוף על מה שהוא עשה ? אסור לי לחזור להרוג אותו כל עוד נהרגתי לפניו .

כי אני לא אמור לזכור IC מה קרה לי .. כמו שבאמיתי לא הייתי חוזר כי אני לא יכול לחזור (חעחע) [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/wink_5.gif[/IMG]

Deathmatch - גם מושג מאוד פשוט שמסביר על , אני הולך ברחוב רואה מוכר נשקים וקונה לי נשק . יפה הכול טוב ויפה עד כאן !

ופיתאום רואה כנופיה עומדת לה ברחוב וחושב לעצמי .... יש לי אקדח , למה לי לא להרוג אותם ? הם עושים פוזות !!!!

אז ככה .. אין לכם סיבת RP מוצדקת בשביל לעשות את הדבר הזה כל עוד לא התחילו איתכם או עשו לכם משהו .. אסור לירות

באנשים סתם ככה שהולכים להנאתם ברחוב ! באמיתי ברור שלא היית עושה את זה אה ? [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/cool.gif[/IMG]

RolePlay - המשפט מורה על החיים האמייתים של השחקן כאילו אתה חיי אותם כמו ביום יום ! פשוט וקל משחק תפקידים !

קונה בית / קונה אוטו / מוצא עבודה / מחרבן / משתין / ומרביץ לעצמי [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]

הדרך הנכונה להתנהגות בשרתי RP . אתה צריך עזרה? Report/ ולא PM לאדמין ! זה עלול לסבך אותך [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/whistle.gif[/IMG]

אין אדמין בשרת ואתה צריך עזרה ? ***.co.il פשוט להגיש טופס במשוב ועזרה !

היית באמצע סיטואציה של ארפי , ועשו לך "NON RP" וכדומה ? אותו דבר Report/ אחד יספיק !

עם עד עכשיו שאלתם מה זה חוקי ומה זה לא חוקי , אז הינה הסבר קטן !

Police , Medics , Fireman , Army , Mayor - פייקשינים חוקים !

Gang / Mafia -פייקשנים לא חוקים !

עווווווווווווווווווווווד דבר אחרון !! חושבים שלא עשיתי טוב ? תגיבו מאוד יעזור עם יש משהו להוסיף תגידו אני יערוך ויוסיף !

לא לשכוח אפשר לשאול שאלות כל הזמן בפרטי אני עוזר תמיד !! אז שהיה שבוווווע טוב וחג שמח לכולם ! [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/wink_5.gif[/IMG] מקווה שעזרתי לכמה

וכמה
    נערך לאחרונה על ידי Gal Gadot; 24-09-2010 בשעה 21:22.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של GodlySecret
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על הפרסום
    לכל משתמשי אטרף,
    לא אתחבר יותר עם משתמש זה מכיוון שהחזירו לי משתמש אשר נפרץ.
    נא לא לשלוח לי ה"פ, שלחו אך ורק ל-shahaf301

בברכה, שחף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,266 | הודעות: 8,202,859 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect