מעניינים, אני די חדש בעסק, בזמן האחרון אני קורא הרבה ומנסה ללמוד כמה שיותר.
קראתי את הספר 'אומנות הפיתוי' של מאפי ואני עכשיו קורא את הספר של מיסטרי, ובנוסף עברתי על הלינקייה פה אז אני מתחיל להתחבר לחומר.
בכל אופן, כבר כמה ימים שאני מנסה ליישם דברים שקראתי, בעיקר כרגע מנסה להתגבר על המכשול הראשון-לגשת ולפתוח סט.
אני עדיין חושש אבל אני פשוט מכריח את עצמי, בכל אופן, הייתי בפאב אני עם שני חברים וידידה.
הידידה ממש לא זרמה(יש לה חבר) והיא הייתה בקטע בוחן, חבר שלי ניסה לפתוח סט 1.. לא הלך לא כזה משהו.
יצאנו פעם אחת וחזרנו (רק אני והחבר) כדי 'לחדש אנרגיות' ולבדוק איפה אפשר לפתוח סטים.
לא ראינו שום דבר נגיש, אלא בעיקר בנות בקבוצה עם בנים או משהו בסגנון..
לא הייתי בטוח אם זה תרוץ לעצמי (מה שאני חושב שזה) או שזה היה הדבר הנכון לעשות אבל לא פתחתי סטים בשולחנות של הבנים והבנות,
הזמנו חשבון וכבר די התבאסתי על הערב.. ואז אמרתי 'זין על זה אני גם ככה הולך מפה' וראיתי שתי בנות כ"ל 7 וכ"ל 7.5-8 נכנסות לשירותים,
באתי שתי שניות אחריהן ופתחתי בפתיח דעה:
אני: "היי אני צריך דעה נשית.. בנות שהן במחזור הן באמת עצבניות יותר או שזה סתם תירוץ?"
אני:"אני פשוט יושב עם ידידה שלי והיא ממש מגעילה"
הן:"אמ אתה רוצה אותה?"
אני:"לא, יש לה חבר.."
הן:"אז מה אכפת לך?|
אני:"כי אני יושב איתה פה והיא ממש מגעילה אלי! היא אומרת שזה בגלל שהיא במחזור"
המשכנו קצת בקשקשת
תוך כדי שאני נותן שלילים למטרה בטענה שהיא שיכורה מדי, עושה קרוב-רחוק בעזרת החברה שלה שהייתה שם
המטרה:"איך קוראים לך?"
אני:"X ולך?"
המטרה:"Y , ובן כמה אתה???"
אני:"22 (שיקרתי בנוגע לגיל שלי, אני לא יודע אם זה היה טעות או לא פשוט הרבה מהחברה שישבו שם היו גדולים מאיתנו אז חשבתי שככה אין מצב שיהיה לי CB בגלל גיל או מכשול) ואת?"
היא:" אהה אני בת 19"
תוך כדי שילבתי קינו בשיחה וביקשתי ממנה להסתובב בגלל איזה תירוץ שמצאתי- תוך כדי סיבוב נגעתי לה בגב
אני:"מישהו הולך להנות מכל האלכוהל ששתית?"
המטרה:"הוא חושב שהוא הולך להנות.."
הן: צוחקות
אני:"אהה את פה עם חבר שלך?"
המטרה:מסתכל על חברה שלה "לא איזה חבר.."
הן צוחקות
אני:"טוב אני צריך לזוז חברים שלי קוראים לי"
אני:מסתכל על המטרה "היה לי ממש נחמד לדבר איתך(תוך כדי מוציא את הפלא) אני אשמח להמשיך בהזמדנות אחרת.. היא נותנת לי את המס' שלה ואז אני עושה צלתוק כדי שיהיה לה את המספר שלי"
היא:"מה השם משפחה שלך רק? כי יש לי עוד X"
אני:לא רציתי שהיא תבדוק את הגיל בפייסבוק אז שלפתי מהשרוול "X המלך" חייכתי והלכתי
וזהו.. זה בנתיים.
ממה שלמדתי היה פה שילוב של K&F, קינו ומעט מאוד רוטינות (רק הפתיח)
במחשבה לאחור אני חושב שיכלתי להוסיף את רוטינת 'החברות הכי טובות'
זהו בנתיים
מה אתם אומרים?

ציטוט ההודעה