קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 16:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

דיווח שטח| תימניות על הבר (24)

ברירת מחדל דיווח שטח| תימניות על הבר (24)

אז ככה... בזמן האחרון יצא לי לקרוא פה הרבה דיווחים ולוגים וממש נהניתי שהחלטתי לכתוב אחד בעצמי.

קצת על עצמי קודם... אז אני בן 24 נראה טוב מצחיק, זורם וציני - עם נאגים ששוברים כמעט כל ביצ' שילד (אבל ציני!! ברמה שחברים אומרים לי חלאס הרגת את הילדה... למרות שאני בד"כ יודע כמה הבחורה יכולה לספוג ומתאים את עצמי.) הבעייה שלי שאני שונא לדבר - שונא (!!!)
    בלי קשר לבחורות, אין לי משהו שאני רוצה אז אין לי מה לדבר - ברמה שהחשבון טלפון שלי עומד על 80 שקל. - וזה מה שגורם לי לחרדה מלגשת. אני פשוט יודע שאחרי 2-3 משפטים אין לי מה להגיד יותר ואני נתקע...

לעניינו... הייתי עם חבר היום בפאב. אנשים סבבה - לא ערסים לא פרחות לא פריקים לא סטלנים אנשים נורמאלים (כן כן
    בקיצור אני יושב עם החבר AFC רציני... מייבש רצח. קולט 2 תימניות ממול על הבר. אחת HB7 ואחת HB9 - אבל ממש! נראית כמו מלכת יופי הודית כזאת. קיצור אמרתי לחבר שלי אני הולך, 2 דק' ואתה בא.
    ניגשתי אליהן, יד על הכתפיים של שניהן, (ד"א לא היה מצב לעשות כאילו במקרה אני עובר השירותים היו ליד איפה שישבתי והן גם ראו אותנו יושבים שם)

פונה אל HB9 :" תקשיבי ראיתי אותך ופשוט הייתי חייב לדעת, חבר שלי גם לא זוכר, איך קוראים לדבר הזה של ההודיות ששמות על המצח?"
    HB9: " לא יודעת... אני נראית הודית? אני לא... אני תימניה"
    אני :"באמת? את ממש נראית הודית (היא עושה פרצוף ואני קולט שהיא ממש לא ביצ'ית כמו שחשבתי אלא ילדה ממש טובה) שזה לא דבר רע...
    זה מיוחד אין הרבה פה..."
    :HB9 " אני יודעת אני מיוחדת"
    אני :" בואי לא נחמיא לעצמנו... אמרתי שהודית זה מיוחד" אני ממשיך... " אז מה השם של זה?"
    HB9: " (היא אומרת לי את השם שלה)"
    אני: " מה מעניין השם שלך עכשיו התכוונתי לזה על המצח" - תוך כדי שאני נוגע לה במצח
    HB9 : "אהה לא יודעת..."
    אני כבר קולט שחברה שלה עושה פרצוף... ואני פונה אליה... "את יודעת איך קוראים לזה?"
    HB7 : "טיקה"
    אני: "אהה נכון... דווקא יכול להתאים לה לא?" (אומר ל7 ומצביע על 9).
    אני ממשיך : "קיצור אתן יודעות שתימנים זה לא.... אתן יודעות... להיט (תימנים שפה לא לקחת אישית בקשה).
    9:" למה?! אבא שלי תימני והוא אחלה בן אדם" (אני קולט שהיא ממש מתאמצת למצוא מה להגיד)
    אני: " טוב זה אבא... אם לא נגיד על אבא שלנו שהוא בן אדם טוב מצבנו לא למשהו הייתי אומר"
    קיצור אני רואה שחבר שלי דופק אותי בפנים לא בא... המילים שלי הולכות ואוזלות ואני מתחיל להלחץ אמרתי נתרחק קצת לפני שאני אסגיר את עצמי. מה גם שצפוף, הן על הבר וקשה להכנס לנוחות כשאני עומד מאחוריהן
    אני : "קיצור אני XX את YY אני יודע (וטועה בכוונה בשם שלה) ("לא YYY היא מתקנת. חברה שלה אומרת את השם שלה, לוחצים יודיים תוך כדי) חבר שלי נראה לי סקרן על הטיקה אני הולך לספר לו.. "

קיצור אני חוזר אליו ויוצא עליו שהוא הבריז והשאיר אותי בלי תוכנית ("נשבע לך בדיוק באתי לקום")
    אחרי שיחת מוטיבציה על חבר שלי אני חוזר אליהן...
    "טוב תקשיבו, חבר שלי משעמם אותי... מכיתה א' אנחנו חברים וכבר אין לנו מה לדבר...."
    HB9: "וואי באמת? איזה מגניב בלה בלה בלה"
    אני: "מאיפה אתן מכירות?"
    9 פונה אל 7 : "שמעת? הוא שואל מאיפה אנחנו מכירות..."
    7: " בית ספר"
    אני: " ממתי? מאיזה כיתה?"
    7: " כיתה ז'"
    אני:" לא רע...האמת היה לי חבר מהן אבל אנחנו לא בקשר כבר כמה שנים אז נתקעתי איתו מ-א' שזה לא רע..."
    חבר שלי בדיוק מגיע : " מה הריכולים פה עליי?"
    אני : "תכירו זה ZZ הבחור שסידר לי את הקריירה, זאת ועוד, הר"צ הכי צעיר בתחום קידום אתרים"
    7 עושה פרצוף מזלזל... אני: "מה זה הזלזול הזה?! " פונה אל 9 "היא תמיד מזלזלת באנשים?"
    מדברים מדברים 7 כבר יותר נפתחה ולא חוסמת...
    בקיצור (כן ממש אני מקצר פה ) חבר שלי לא זורם לא מדבר ולי נמאס לעמוד מאחוריהן...
    אני פונה אל 9: "קיצור, מאסתי מלעמוד פה... לא כיף. אני חוזר לשבת (על הבר) אם נמצא שולחן אולי יתמזל מזלכן ונזמין אותכן לשבת איתנו"
    9: " אבל תפסו לכם את המקום" (2 גברים ובחורה התיישבנו לנו במקום)
    אני : " אל תדאגי יהיה בסדר"
    אני חוזר ואומר פאק אין מצב שאני יוצא גייז עכשיו ולא חוזר למקום שלי...
    קיצור בלית ברירה נהייתי מניאק והצלחתי להקים אותם (הרגשתי ממש לא נעים) אבל ידעתי שהתימניות מסתכלות - אחלה העלאת ערך שבעולם.

טוב אחרי כמה כמה דקות אני רואה שהן מזמינות חשבון....
    אני ניגש ל9 : "תשאירי טיפ לא להיות קמצנית" - אמרה שהיא ממש לא אוהבת את המקום או משהו...
    אני מוציא את הפלאפון "טוב תקשיבי אולי יתמזל מזלכן ונראה אותכן שוב (בכוונה ברבים כי ראיתי ש7 פתאום יותר זורמת ממנה)"
    9 מלמלה משהו... אני ממשיך: " עוד מעט נגמר הקיץ אנחנו צריכים לשתות איזה בירה על החוף"
    9: " אני לא הולכת לים"
    אני לא מרפה: " חבל.... אבל זה לא פוסל..."
    9 שוברת אותי סופית: " אני מצטערת אבל אני עכשיו מתחזקת..."
    אני עושה פרצוף: (טובבבבבבב)
    9: כן מה לעשות... אתה רואה - ומצביעה על החולצה שלה... - באה עם שרוול ארוך...
    "לילה טוב שיהיה לכן בנות"
    9: " גם לך" היא אומרת עם חיוך אמיתי ומתנצל קצת...
    וזהו...........

אני יודע שאולי באיסתי פה כמה עם סיפור כזה ארוך ובלי סגירה, אבל אני חייב להגיד שיצאתי ממש מרוצה מהערב...
    אפילו הדחייה - שידעתי שתגיע מידיי פעם נעשתה בצורה יפה
    וזהו..... נקווה לטוב יותר. מה גם שחירבשתי דייט אחר לפני יומיים אבל זה כבר לפעם אחרת...
    נערך לאחרונה על ידי s5285386; 29-09-2010 בשעה 04:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

בשביל שיהיו לך סיפורים על עצמך ועל מה לדבר
    פשוט תשב ותרשום על עצמך כמה סיפורים
    לפני שאתה יוצא לאנשהו
    שיהיה לך נושאים לאותו יום
    מפני שאני התרגלתי לדבר הרבה אז פשוט כל מה שקרה לי באותו יום ויום לפני שאני מספר
    (יעני דברים מצחיקים, לא חופרים)
    זה כנראה ייתן לך עוד אופציה לנושאי שיחה..
    בתכל'ס היה נחמד בהצלחה בהמשך
    מקווה שעזרתי

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

"טוב תקשיבו, חבר שלי משעמם אותי... מכיתה א' אנחנו חברים וכבר אין לנו מה לדבר...."

גאוני.

טוב תשמעו לא יודע מאיפה זה בא
    סגרת עכשיו NC בסט של 3 בנים ובחורה... ו
    השעה 3 עכשיו ואין לי כח לכתוב הכל, אבל זה היה אחד הדברים... היא פשוט הייתה מהופנטת

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יפה זה סימן שאתה משתפר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect