קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 4 צבעים לכרטיס ביקור שלי שהכנתי בכיתה ...
    על ידי Ch3MiCaL בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 14:14
  2. 3 גירסאות לכרטיס ביקור :)
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 06:56
  3. כרטיס ביקור - לא מוכן -עזרה.
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-01-2006, 21:07
  4. כרטיס ביקור dj-desigen'S
    על ידי dj-yakov בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-12-2005, 08:39
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 06:59
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

ביקור באילת

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ברירת מחדל ביקור באילת

שלום לכולם אני דיי חדשה בכל הנושא של הכתיבה לכן אודה לביקורות

אז קודם נתחיל בזה שאני אתאר את עצמי
    אני גבוה 175 שיער בלונדיני עיניים ירוקות
    גוף ספורטיבי (שלוש פעמים בשבוע חדר כושר), חזה גדול ותחת עגול ומעוצב (הרבה שעות בחדר כושר עושים את שלהם),
    אז במילים פשוטות כמו רוב הבנים מגדירים פצצה סקסית.

המקרה שלי קרה לי לפני שנתיים קצת לפני הגיוס
    נסעתי לאילת להרוויח קצת, כבר מביקורים קודמים שלי באילת הכרתי שם זוג נשוי,
    שבשיא טובתם הציעו להתגורר אצלם בכל התקופה הזו.
    אני אתאר קצרות את הזוג שניהם בגיל ה-25 לחייהם, עדיין לא פגשתי אנשים שכל זמנם (גם הלא חופשיים) מקדישים לסקס, בכל מקום אפשרי, הבחורה ששמה יעל הייתה פשוט מהממת בלונדינית עם עיניים חום דבש חזה ענק ועומד ותחת קטן ועגול,
    גם בהיותי סטרייטית אהבתי להסתכל עליה הבחור יוסי אומנם לא היה בטעם שלי אבל הוא היה די חתיך בלונדיני עיניים כחולות גבוה רזה עם שרירים,
    כל לילה שהלכתי לישון הייתי שומעת אותם עושים סקס מטורף וכל הגניחות פשוט הטריפו אותי,
    גם ככה הייתי לבד באותו תקופה ולשמוע אותם מעבר לקיר מבצעים את זממם פשוט הוציא אותי מדעתי,
    באחת מאותן לילות ידיד טוב שלי התקשר לשאול איך אני מעבירה את הזמן,
    ידיד שלי ששמו משה היה אחד בחורים הכי סקסיים שפגשתי בחיי הוא היה בגובה שלי שיער חום עיניים חומות וגוף שרירי שפשוט אי אפשר לפספס אבל בגלל שהיינו ידידים טובים מאוד אף פעם לא חשבו שבינינו יכול להיות משהו מעבר לידידות.
    הוא שאל אותי על איך אני מעבירה את הזמן? אני הסברתי לא את הכל דיי בקצרה אמרתי שהאווירה הקיצית של אילת פלוס הזוג מעבר לקיר קצת מוציאים אותי משלוותי וגורמת לי להרגיש קצת בודדה אבל מעבר לכך הכל טוב,
    לאחר כמה דקות של שיחה ודסקוסים על הא ודה, משה מציע שיקפוץ לביקור קצר לאילת לשינוי אווירה וגם בכדי להנעים את זמני בקצת.
    אמרתי לו שאני אבדוק עם יעל ויוסי אם אין להם בעיה שהוא יתארח אצלנו לכמה ימים, יום למחרת דיברתי עם יעל היא אמרה לי שלה אין בעיה ואפילו בכייף רק שאין להם חדר נוסף ואם אנחנו נסתדר מבחינת שינה בחדר אחד אז שיבוא, התקשרתי למשה ואמרתי כי יש לנו אור ירוק רק שנישן ביחד באותה מיטה כי אין מקום אחר (בעבר כבר ישנו ביחד באותה מיטה כאשר הייתי נשארת אצלו עד מאוחר ומרוב עייפות פשוט נרדמת- סיפרתי את ליעל ואמרתי לה כי ביני לבין משה אין דבר ולא יהיה אף פעם והיא כמובן גיחכה על זה אבל לא התייחסתי), משה אמר לי כי מחר הוא מגיע לאילת,
    לאחר יום עבודה ביקשתי להשתחרר יותר מוקדם בכדי לפגוש אותו, הוא הגיע לאילת הסתובבנו קצת בעיר ואז הלכו לבית של החברים שלי,
    בערב הם חזרו מעבודה ולצורך ההיכרות ישבנו בחוץ במרפסת עם כמה בקבוקי בירה, הערב היה נעים וגם הצחוקים של הסיפורים השונים העבירו את הזמן מהר מאוד, אני ישבתי ליד משה על מיטת השיזוף עם הגב עליו ויעל ישבה על יוסי בכורסה שממול לאחר כמה נושאים שונים השיחה שלנו הגיע לנושא הסקס לכל אחד היה הרבה מה להגיד בנושא במיוחד ליעל ויוסי שסיפרו הרבה סיפורי זימה שלהם גם משה שיתך בכמה דברים ורק אני אמרתי דבר אחד או שתיים כי עבר פרוע לא היה לי וגם הייתי די ביישנית, לאט לאט עם הזמן אני נשענתי על משה וככל שהאווירה התחממה משה התחיל ללטף אותי תחילה באופן ידידותי כמה שמלטפים ידידה בכתף שקר לה קצת אך אם הזמן שמתי לב שהיד שלו כבר לא רק על הכתף וכי הוא מלטף את הגב עד התחת שלי ובצידי הגוף עם נגיעה קטנה בחזה הדבר חרמן אותי מאוד הסתכלתי עליו והוא נתן לי מבט מגרה והבנתי שהוא רוצה אותי אבל לא היה נעים מיעל ויוסי אז לחשתי לא באוזן כי אנחנו כאן לא לבד
    והוא התעלם מהערה שלי והמשיך בשלו,
    המגע שלו היה נעים אז לא עצרתי אותו עד מהרה יעל ויוסי כבר התעלמו מימני וממשה ופשוט עזבו אותנו לבד ועברו לחדר שלהם מה שנתן למשה את הלגיטימציה לקחת צעד קדימה
    אני נשארתי לשבת עם הגב עליו כל עוד הוא מלטף אותי, הוא הצמיד אותי לגופו,
    ככה שיכולתי להרגיש את הזין הקשה שלו מתחכך לי בתחת,
    משה הוריד לי את החולצה נשק את צווארי וחפן את החזה שלי אני הרגשתי איך התחתון שלי נרטב הוא סיבב אותי עם הפנים עליו ואני נישקתי אותה בשפתיים בצורה הכי חושנית שרק יכולתי בכדי שהוא לא ישכח זאת
    הוא תפס אותי מהתחת הרים אותי ושם אותי על השולחן כך שהרגליים שלי מלופפות סביבו בכדי להיות כמה שיותר צמודה עליו ולהרגיש את הזין הענק שלו,
    לאחר כמה כעשר דקות שהוא מנשק אותי בשפתיים בצוואר נושק את החזה שלי ונושך הפטמות שלי
    הוא משעין אותי לאחור מוריד את לי השורט ואני נשארת רק בחוטיני דקיק שלי, הוא מצמיד את השפתיים שלו לכוס שלי נותן נשיכה קטנה לשפתיים דבר הגורם לי להיאנח הוא מזיז הצידה את התחתון ומתחיל ללקק לי הדגדגן בתנועות מעגליות,
    מחדיר אצבע אחד לתוך הכוס שלי ואבצע נוספת לפי הטבעת שלי ומשך כשלוש דקות הוא פשוט מטריף אותי מוציא ומכניס את האצבעות ופשוט אוכל לי את הדגדגן אני לא דופקת חשבון לשכנים שמסביב וגונחת בקל רם לא מסוגלת לשמור את זה בתוכי,
    אני מרגישה איך אני מתקרבת לגמירה מנסה להזיז אותו מימני אבל הוא פשוט ממשיך בשלו עד שאני גומרת בצעקה וכל הנוזלים שלי שפוט נשפכים והוא מלקק את הכל,
    לאחר גמירה כל כך חזקה הרגשתי שאני לא יכולה שלא לנסות לגרום לו לאותה הרגשה אני יורדת מהשולחן מורידה לו את המכנס יחד עם התחתון ומגלה מול עיניי איבר פשוט יפה כ 20 ס"מ ובדיוק בעובי המתאים אני יורדת על הברכיים עם יד אחד תופסת בבסיס הזין שלו ביד השנייה את הביצים שלו מעבירה עם הלשון מהביצים עד הכיפה ולא ולא מורידה עין מהעיניים,
    שלו חוזרת על הפעולה עוד מספר פעמים ואז מכניסה את הזין לפה מעבירה את הלשון על הכיפה ומכניסה את הזין עמוק לתוך הגרון שלי מנסה לבלוע אותו כמה שיותר אני רואה שזה גורם למשה הנאה רבה וממשיכה להוציא את הזין ולהכניס כמה שיותר ויחד עם זאת משחקת לו בביצים לאחר כמה דקות משה מרים אותי משעין אותי על השולחן ככה שאני מכופפת עליו עם התחת ומתחיל להעביר לי את הזין הקשה שלו על הדגדגן אני מרגישה את הצפייה בתוכי ואז הוא במכה אחד מכניס את הזין שלו עמוק לתוך הכוס שלי אני מרגישה כל ס"מ של הזין שלו נכנס לתוכי מפלח את דרכו לתוכי וההרגשה כל כך נעימה כל כך חמה שאני פשוט מתחילה לגנוח לקצב החדירות שלו לתוכי כל חדירה חזקה ועמוקה בכל פעם שהוא זז לאחור אני מזיזה את התחת שלי יחד איתו רק שהזין המתוק הזה לא יצא מתוכי לאחר מספר דקות שבהם משה דופק אותי חזק הוא מוציא מימני את הזין ואני מסתובבת עליו לא מבינה מה קרה למה הוא הפסיק ואז אני מבימה במבט שלו
    שמיצינו את התנוחה הזו הוא זז לאחור ומתיישב על הכורסה אני בתורי הולכת עליו עולה עליו ומחזירה את הזין שלו לכוס שלי ומתחילה באטיות לעלות ולרדת,
    משה תופס את התחת שלי ומשתלט על הקצב אני מרגישה את האצבע שלו בחור של התחת שלי ויחד עם זאת את הזין שלו זז בתוכי כל חדירה שלו עמוקה ואני מרגישה את כל הזין שלו נבלע בתוכי,
    השילוב של הזין שלו בכוס שלי ושל האצבע בתחת הביאו אותי לגמירה כל כך חזקה שלא יכולתי לזוז למשך מספר רגעים לאחר שמשה הבין שאני גמרתי הוא הוציא את הזין שלו ובא לסובב אותי עם הגב עליו אך לא יכולתי להתאפק למראה של הזין שלו והייתי פשוט חייבות לתת לו כמה ליקוקים לכל אורכו,
    לאחר שסיימתי משה סיבב אותי עם הגב עליו כאשר הוא המשיך לשבת על הכורסה הוא מיקם את הזין שלו בכניסה לחור של התחת שלי הרגשתי לחץ אדיר לא הייתי מנוסה בזה אבל בכל זאת נתתי לו להמשיך לאחר מספר רגעים של כאב, לאחר שהזין נכנס ואני התרגלתי להרגשה התחיל מרוץ להנאה אני מזיזה את הישבן שלי למעלה ולמטה ומשה ביחד אחת לש לי את החזה וביד השנייה מעסה את הדגדגן הרגשתי שאני מתקרבת לגמירה וידעתי שהגמירה הזו תהיה חזקה אבל מכל האנחות והנשיפות יכולתי רק להגיד " תגמור יחד איתי" והגברתי את הקצב העלויות וירידות הרגשתי שאני גומרת את הגמירה הכי חזקה בחיי נשמתי נעצרה לכמה רגעים הרגשתי גם את הגמירה של משה את המטחים בתוך התחת שלי את הנוזל שלי שנוזל לי על הרגל,
    ידעתי שזו גם ההרגשה של משה באופן בו הוא תופס לי את החזה כמאט עד כאב ובאופן בו הוא מצמיד אותי עליו.
    נשארו עוד כמה דקות ככה עד להסדרת הנשימה,
    לאחר מכן אספנו את הבגדים שלנו והלכו למיטה לנוח.

אני אודה לתגובות..
    נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 02-10-2010 בשעה 19:16.

2. קישורים ממומנים

יפה

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

תודה

אודה לביקורות נוספות
    אני רוצה לדעת אם כדאי לי להמשיך לכתוב,
    זה מאוד חשוב לי אז תגיבו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    4
    נקודות
    50

הסיפורים האלו זה באמת?
    בכל מקרה אחלה סיפור
    The trust of the innocent is the liar's most useful tool.

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ

הסיפור הוא דמיוני 
    ניסיתי לכתוב אותו כמה שיותר קרוב למציאות
    ותודה על התגובה

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

ברירת מחדל שגיאת כתיב

שורה 33 מהסוף: רשמת אצבע אחד ורושמים אצבע אחת.
    זה פשוט מציק לי, תהרגי אותי אם אני אדע למה.
    ואני בהחלט ממליץ לך להמשיך ולכתוב (אם זה כיף לך) כי אני נהנה מהסיפורים

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,761 | הודעות: 8,201,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect