קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] משהו יודע איך שמים על הIPHONE משחקים חינם ?
    על ידי eden1offer בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-08-2011, 16:38
  2. מדריך לקבל משחקים חינם ל steam עובד בדוק
    על ידי kobiqwas בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-05-2010, 22:57
  3. [מכירה] שיטה לקבלת משחקים חינם מ STEAM |הצעות מ 1000 נק'
    על ידי ExciTe בפורום מכירה
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 20-04-2010, 17:16
  4. מחפש משחקים חינם להורדה למוטורולה K1
    על ידי שלומי21 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 22:02
  5. [שאלה] מאיפה אני יכול להוריד משחקים חינם לפלא'?
    על ידי shafel בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-07-2006, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

משחקים חינם ב-Steam

משתמש משקיע האוואטר של DdueGenerator
    שם פרטי
    Tommy
    לייקים
    1
    נקודות
    33
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    לכל בן אדם נורמאלי יש חמישה חושים. לערסים יש שבעה - החוש שילינג והחוש שרמוטה..

ברירת מחדל משחקים חינם ב-Steam

אתם יושבים בבית, מול המחשב, משעמם לכם. אתם מתחילים לדפדף בין כל התיקיות במחשב במטרה למצוא משהו שיעסיק לכם את הזמן, איזה משחק מהנה, אבל אתם לא מוצאים כלום. את כל המשחקים שרובצים לכם על המדף כבר הפסקתם לסיים תריסר פעמים, ואתם מתבאסים רצח. אז הנה לכם הפתרון: Steam. תתפלאו, אבל גם משחקים ובעיקר מודים חינמיים יש בתוכנה המופלאה הזו, ואני כאן כדי להראות לכם זאת.

ובכן, את כל המשחקים והמודים החינמיים שה-Steam פותח לפנינו אני לצערי לא אוכל להציג כאן לפניכם, אבל לפחות את המוצלחים ביותר בעיניי אני בהחלט אוכל, ואם זה לא יספק אתכם, רשימה לעוד מגוון משחקים חינמיים ב- Steam אפשר למצוא בלינק המצוי בסוף הכתבה. ובכן... שנתחיל?

אש, אש, מלחמה!
    שריקות הכדורים, הבהלה המאופקת שסוררת בין חברי הצוות והחבר שרק איבדנו לפני דקה בהתקלות עם כוחות אויב הם רק חלק מהאלמנטים שעושים משחק פעולה למשחק פעולה איכותי. סתם משחקי פעולה יש כמו גרביים מסריחות, אבל משחק פעולה איכותי הוא כבר מוצר טיפה יותר קשה להשגה, ואם הוא גם חינמי, הוא מצרך נדיר ויש שיאמרו "לא קיים".

אבל הנה, משחק פעולה חינמי ואיכותי, זה קיים, וקוראים לו America's Army 3. המשחק America's Army 3, אשר ידוע גם כ- AA, הוא משחק פעולה מגוף ראשון אשר שיחרר צבא ארה"ב בכבודו ובעצמו ביולי 2002 לראשונה, במטרה לשפר את דעת הקהל לגבי הצבא ולעודד את אזרחי האומה להתגייס. אמנם אותנו, אזרחי מדינת ישראל הוא לא אמור לעודד להתגייס לצבא ארה"ב, אבל זה לא אומר שלא נוכל לעשות עליו סיבוב ובכל זאת ליהנות ממשחק טוב (וחינמי!), כי כמו שכולם יודעים, הרי "אנחנו לא פראיירים!".

ולמרות שהוא חינמי אל תתנו לעובדה הזו להטעות אתכם ולחשוב שהוא משחק ארקייד חסר הגיון שהמסר היחיד שלו הוא: "להרוג, להרוג, להרוג, לרסס, להרוג, להרוג!". ממש לא. AA מנסה לגרום לנו לעבוד עבודת צוות עם שאר חברי הקבוצה שלנו ולדמות מצב מלחמה ריאליסטי ככל הניתן. כדי להתחיל לשחק אף נצטרך לעבור את "אימוני הטירונות" שהמשחק מציג לפנינו, וככל שנעבור אימונים נוספים, ייפתחו לנו קלאסים חדשים של נשקים, לפי סוג האימון שבחרנו. קצת מתסכלת העובדה שצריך כל כך הרבה אימונים, אבל טוב נו, לפחות המשחק חינמי כך שאין לנו הרבה זכות להתלונן.

Half-Life 2. עם קצת עזרה מהצד.
    זה בטח קרה לכם. יותר מפעם אחת אפילו. שיחקתם במשחק פשוט מדהים, מצוין, כיפי ברמות שאי אפשר לתאר, אבל זה היה רק סינגלפלייר וחשבתם לעצמכם: "וואו, המשחק הזה פשוט מעולה. אם רק יכולתי לשחק עם כמה חברים ביחד איתי, הוא היה מצוין אפילו.", אז עכשיו זה אפשרי. המוד Synergy בעצם בא לתת לנו את האפשרות לשחק בכל הקמפיין של HL2, וגם בקמפיין של Episode One ו- Episode Two, יחד עם חבר שיצטרף אלינו לאורך כל המסע. ואפילו יותר מחבר אחד.

בתאוריה, הרעיון נשמע לא רע בכלל, מבחינה מעשית הוא הרבה יותר טוב מזה, ואני יכול להבטיח לכם שגם אם הספקתם לסיים את HL2 יותר פעמים מאשר מספר הפעמים שנרדמתם בשיעור (אני לא המורה שלכם, זה בסדר אני יודע שאתם עושים את זה), עדיין תוכלו ליהנות מלסיים את כל הקמפיין עוד כמה פעמים טובות. כי לשחק את זה עם חברים תוך כדי ברשת, זה הרבה יותר כיף מלשחק את זה כשהקשר היחיד ליצור חי בו זמנית הוא הכלבה שמסתכלת עלינו מהצד.

יראק, הנה אנחנו באים
    המשחק הבא שאני רוצה להציג לפניכם, Insurgency, גם הוא כמו AA משחק פעולה חינמי, איכותי וריאלסטי. ההבדל הוא שלעומת הריאליסטיות של Insurgency, הריאליסטיות ב- AA ניראת כמו משחק לגו של ילד כיתה א' שנכשל באמנות.

המשחק מביא לפנינו את המלחמה בעיראק לאחר נפלית הדיקטטור, סדאם חוסיין. המלחמה בין כוחות צבא ארה"ב לכוחות ההתנגדות. Insurgency מציג לפנינו מגוון זירות קרב שניראות ומרגישות אמיתיות, וממש מכניסות אותנו לתוך המשחק. ואם לציין את האמת, אני לא חובב גדול של משחקים ריאליסטיים, אבל Insurgency היה בשבילי בהחלט חוויה יוצאת דופן שנהניתי ממנה מאוד.

וורם, וורם, לחמם מנועים!
    אחרי שהספקנו כבר לציין שלושה משחקי פעולה ויריות מגוף ראשון, אני חושב שכדאי שקצת נירגע ונעבור לז'אנר אחר. אז קדימה, תדליקו את המנועים ותתחילו להתחרות, כי עכשיו אנחנו מדברים על TrackMania Nations Forever, משחק מירוצים חינמי שבהחלט שווה נסיון.

אחרי שנגמור לבנות ולעצב, כנראה שנגיע לעיקר. המולטיפלייר. ב- TMNF תוכלו לשחק באופן חינמי לגמרי ברשת ולהתחרות באנשים מול כל העולם. מגרמניה ועד ברזיל, כולם רק מחכים שנביס אותם (או הם אותנו...). מירוצים במהירויות מטורפות שמגיעות ל- 300 קמ"ש ומעלה, במסלולים שכוללים רמפות וסיבובים ענקיים באוויר, אלו הם בהחלט הדברים שעושים את TMNF משחק חובה לחובבי הז'אנר.

טוב, חברים, הנה כל המשחקים שאני אישית חושב שאתם פשוט מוכרחים לנסות לפחות פעם אחת בחיים שלכם או שאחרת אין לכם זכות לקרוא לעצמכם גיימרים. ואם בכל זאת החלטתם שאלו לא המשחקים המועדפים עליכם, אתם מוזמנים להיכנס לדיון בפורום פעולה ששם מוצג קישור לעמוד הרשמי בקהילת ה- Steam, עם רשימה של עוד מגוון מודים ומשחקים חינמיים מצויינים שפשוט לא היה לי מקום להרחיב עליהם כאן בכת
    בה.

תהנו
    ^קרדיט לי על הכל!^
    נערך לאחרונה על ידי DdueGenerator; 02-10-2010 בשעה 21:26.
    Dude Generator -
    Generats the Dude inside

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

כל הכבוד על ההשקעה
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש מתחיל האוואטר של -SHAI-
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    FCBarcelona
    נערך לאחרונה על ידי -SHAI-; 09-10-2010 בשעה 11:43.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,607 | הודעות: 8,173,194 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect