מנסה להתקין את הקובץ ( מדובר בתוכנה , אבל לא במערכת הפעלה ) או לצרוב בתוכנת נרו ( מקורית) את הקובץ כאימיג' ,הקובץ שהוא למעשה תוכנה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח מהמקום שהוא שמור - אז אני מקבל ( מצ"ב תמונה) את ההודעה 'ברוך הבא' לאשף של תוכנה אחרת שהורדתי לא מזמן בשם 'ULTRA ISO' ( לא רשומה ,גירסה חינמית ) ולחר מכן נפתח לי הממשק של
חלון התוכנה ULTRA ISO שאיני יודע מה לעשות בו. במידה ואני צורב את הקובץ בנרו כאימיג' ( אם אני לא טועה, הדבר נועד שהקובץ יעלה ישירות מ הcd ללא התערבות של המשתמש) או כ DATA -התוצאה מבחינתי זהה , בצריבה כאימיג' אין כלום למרות שה cd 'מלא' , ובצריבה כ data אני חוזר לתוצאה של הנסיון לפתוח את הקובץ מהמקום שנשמר.
אציין שני דברים:
א - את התוכנה של ה 'ULTRA ISO' הורדתי לא מזמן ( גירסת ניסיון) והיא יצרה איקון של cd בכל קבצי ה iso , כלומר קישרה אותם אליה.
ב- לפני שהורדתי אותה , אני כמעט בטוח שלפחות קובץ אחד מהקבצים שניסיתי לפתוח כאמור לעיל הצלחתי לצרוב כאימיג' ועבד בצורה טובה מאוד.

השאלה -מה אני אמור לעשות כדי שאוכל להשתמש בקבצים שהורדתי, האם להסיר את התוכנה ( את התוכנה הורדתי למטרה אחרת) 'ULTRA ISO' ?
ואם אפשר כמה מילים על השימוש בקבצי iso מבחינת צריבה ואם אני מקבל קובץ כזה האם אני יכול ( במידה ומדובר בתוכנה שהיא לא מערכת הפעלה ) ללחוץ עליו דבל קליק וזהו או שצריך לעשות עוד משהו?