שאלה בקשר לIOI היום דיברתי עם מישהי מהכיתה בקשר לתרגיל (היה מבחן אז...) בכול מקרה אז היא נגעה הרבה בשער...
קיצר איך אפשר לדעת אם היא סתם נגעה או שזה היה IOI ?
שאלה בקשר לIOI היום דיברתי עם מישהי מהכיתה בקשר לתרגיל (היה מבחן אז...) בכול מקרה אז היא נגעה הרבה בשער...
קיצר איך אפשר לדעת אם היא סתם נגעה או שזה היה IOI ?
|
|
לא כל נגיעה בשיער זה IOI ולא כל דבר קשור אליך.
סביר יותר שהיא סתם היתה לחוצה מהמבחן.
נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
יכול להיות שזה בגללך ויכול להיות שלא תלוי מה בדיוק היא עשתה ואיך, יכול להיות שהיא סתם גירדה.
נערך לאחרונה על ידי SuperRed; 04-10-2010 בשעה 14:22.
**בגלל זה שאלתי על IOI
חחח ועוד לא התחיל המבחן זה היה בשיעור חופשי ישבתי לידה והיא פתרה תאכלס גם צחקנו די הרבה... טוב אם זה לא אז לא חחחנעבוד על זה
בכל מה שקשור לקריאת אנשים ושפת גוף אתה לא יכול להתבסס רק על דבר אחד שהבן אדם עושה אתה צריך לראות את כל התמונה
את לא יכול לחשוב שמה שהיא עשתה זה IOI כי אתה לא פיתת אותה (השתמשת בפיקאפ).
סביר להניח שהיא סתם נגעה בשיער מתוך הרגל,ויש סיכוי גם שהיא מחבבת אותך.
איך אני יכול ליצור משיכה? כאילו ראיתי בדיווחים שאתם משתמשים בכול מקרה רוטינות וכו' , בעיה עם ביטחון עצמי אין לי אני יכול לגשת לכול בחורה שאני רוצה. לדוגמא סתם היסתכלתי בספר של מיסטרי (בעיברית) וממה שראיתי הוא לא מראה איך ליצור את המשיכה.
מאיפה אני יכול ללמוד איך ליצור משיכה ?
קרא פה מדריכים. לבוא לשאול שאלה מהסוג הזו, זה טיפשות.
אתה לא מודע לפיקאפ, אלא למושגי הפיקאפ. אני מניח שזה מה שעשית. קראת והכנסת את זה לראש, אך לא תרגלת.
לנושא עצמו. סביר להניח שהיא הייתה לחוצה. במידה והיא הסתכלה עליך ועשתה זאת - יש סיכוי שהיא נמשכת אליך במידה מסויימת, אך לא בצורה שאתה חושב בה.
IOI זה סימן התעניינות מהבחורה שאתה מדבר איתה. ועל כך, הסיכוי לסימן התעניינות ממנה ירוד וסביר להניח שגם לא אמיתי.
אל תתמקד רק על זה. עשה משהו איתה. אחרת, לא תדע ולא תבין מה הסיפור איתה. בכל זאת - אתה מחבב אותה על הדרך.
בהצלחה שיהיה.
נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 04-10-2010 בשעה 17:17.
מנהל פורום VIP-Games לשעברמפקח קטגוריית משחקים לשעבר
דבר ראשון תודה.
באותו רגע היא דיברה (מה זה משנה מי דיבר?) וכן היא היסתכלה עלי ...
קראתי בקטנה אבל לא ממש לעומק... מושגים אני יודע.
איפה ניתן ליקרוא על רוטינות, יצירית משיכה. לדוגמא קינו או C&F אני יודע רק מה זה בכללי אין לי מושג איך מבצעים את זה או למה זה משמש.
הדבר היחיד שאני יודע בוודאות למה הוא משמש ומתי משתמשים בו זה נג, מתי שהבחורה משתמשת בבי'ץ שילד.
כנס לעמוד הראשי של אטרף , לך לקטגוריה של אומנות הפפיתוי ופיקאפ וכנס למאמרים.
קח את זה כ-IOI, היא בקטע שלך, תחשוב ככה וזה יעזור לך.
מה זה משנה אם זה IOI או לא ?
אתה רוצה אותה ? תדבר איתה אחרי בצפר\בהפסקות ושם תיצור משיכה,אתה תקבל מספיק IOI'S תאמין לי