שמעתי פה תמושג Game וקראתי תמאמר של עדיף ביום ולא בלילה שהסברתם על day game ועל night game (משהו כזה)
קיצר לא הבנתי אבל תמשעות של זה.. משהו יכול להסביר לי מזה game מה המטרה? מה עושים? איך עושים כל מה שאתם יודעים על זה..
שמעתי פה תמושג Game וקראתי תמאמר של עדיף ביום ולא בלילה שהסברתם על day game ועל night game (משהו כזה)
קיצר לא הבנתי אבל תמשעות של זה.. משהו יכול להסביר לי מזה game מה המטרה? מה עושים? איך עושים כל מה שאתם יודעים על זה..
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
המטרה בGAME היא להשיג מהבחורה מה שאתה רוצה, נשיקה\זיון וכולי.
שאל השאלות שלך לא מובנות, תתנסח יותר טוב.
אם הבנתי נכון ואתה מתכוון לזה שאתה עושה סארג' ביום ומה ההבדל מסארג' בלילה אז זה דיי פשוט.
אומרים שכביכול אם אתה פוגש מישהי בסופר ומחליט להתחיל איתה (ביום) זה יהיה דיי הפתעה בשבילה כי זה דבר שהיא לא רגילה אליו. מצד אחד המחסומים שלה והמערכת סינון תהיה פחות פעילה (לטובתך) אבל מצד שני כל התהליך יהיה יותר איטי כי היא לא מצפה לזה.
לעומת זאת בלילה במועדון לדוגמא כולם כולל הגברים והנשים באים בשביל להשיג מישהי\מישהו לאותו לילה. כל התהליך יהיה הרבה יותר מהיר ככה שכל בחורה שתדבר איתה כבר תהיה מוכנה והיא אפילו תזרום איתך יותר (בהנחה ואתה עושה הכל כשורה). אבל מצד שני המחסומים שלה יהיו הרבה יותר חזקים ובגלל העובדה שיש כל כך הרבה גברים במועדון שיתחילו איתה היא תסנן כל אחד שאפילו קצת לא ייראה לה.
זה פחות או יותר מההסבר של מיסטרי (תקנו אותי אם לא הבנתי או בלבלתי משהו).
קח מאמר מעולה של snopkin שיגרום לך להבין את זה לגמרי:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=641265