קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שרשור מד"א 2.. אני רואה זה מצליח פה..
    על ידי CompleX בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 10:19
  2. השיר מהסוף של המסור 1 ו2!! אני פשוט נדיב
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 18:06
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 22:43
  4. אני ניהיה עסקן מצליח.
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 10:43
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אני פשוט לא מצליח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני פשוט לא מצליח

אני פשוט לא מצליח להתגבר על הפחד גישה, אני אומר לעצמי" יאלה זו ההזדמנות" אבל אני פשוט לא מצליח, אני לא מאמין בעצמי ואני לא יודע איך לתקן את המצב.
    שיפרתי ביטחון עצמי, צברתי ידידות, מעגל החברים שלי גדול יחסית, אני מבלה, כל יום עושה משהו אחר, אני פתוח וזורם יותר, אבל פשוט הפחד גישה הזה דופק לי את החיים, כשאני בא לבחורה בתור להתחיל איתה, אני פתאום חוזר להיות אותו ביישן שיהיה פעם, ששותק וחוסך במילים.

מה לעשות? פשוט אין לי מושג כבר מה אני צריך לעשות, יש לי ידע עצום בפיקאפ, אני יודע כל שלב ושלב, אבל כשזה מגיע לשלב המעשי אני פשוט על הפנים.
    נערך לאחרונה על ידי Crown; 07-10-2010 בשעה 13:44.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תפסיק לסארג' כמו כלב חרמן.

בטח שתהיה על הפנים. אתה מזיין לך את המוח במחשבות ולא נותן לעצמך להגיד את מה שאתה רוצה לומר באמת.
    'אני פתאום חוזר להיות אותו ביישן שיהיה פעם, ששותק וחוסך במילים.' - חוסך במילים. כן, פה זו הטעות.
    אכפת לך ממה שהיא תחשוב עליך. צא מזה, זו טיפשות בפני עצמה.
    לחשוב את מה שאחרים חושבים. משמע, לחשב את הדרך בה הם חושבים עלינו.
    חלאס למשחקים המזדיינים האלה. אל תגיד לעצמך לא - כשאתה רוצה לומר לה משהו.
    לך לפי גישת 'חשבת-אמרת'. פשוט מאוד. המוח שלך מנתח זאת - את הסיטואציה עצמה עם אותה בחורה - ובכך מעלה לך מחשבה ראשונה, שאותה בתכלס, אתה צריך לומר ללא פחד. וכן - אהיה בטוח שאתה עושה זאת בצורה 'נקייה' ובטוחה.
    תפסיק לחשוב יותר מדי. אתה לא חוזר לביישנות. אתה נותן לפחד להשתלט עליך. אך בתכלס, על מה הוא פאקינג משתלט? זה פחד מדומה בפני עצמו. פחד שלא קיים.
    לדבר עם בחורה? נו באמת. לדבר עם אנשים שאתה מכיר זה נראה לך הגיוני ובטוח, לדבר עם המשפחה זה סבבה. כי בראש ובמודע אתה יודע שהם לא מנתחים את מה שאתה עושה. ולדבר עם בחורה ישנה זאת? לא בידיוק. שכח מכל האלמנטים האלה - ודבר בחופשיות. תזרים, חיה. וחיה את הרגע.
    בהצלחה שיהיה (:
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 07-10-2010 בשעה 14:48.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שיטה שעובדת לי
    אני פשוט לא חושב, רואה בחורה ניגש כאילו אני מכיר אותה שנים, במילים אחרות חוק ה-3 שניות
    אתה נכנס למקום אתה רואה מישהי לך תשאל משהו הכי קטן זה יתן לך ביטחון לכל הלילה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אם כבר ניגשת אין לך פחד גישה.
    תתחיל לדבר עם בנות שאתה לא מכיר וזה יעבור, תאכל קצת פדיחות אין מה לעשות.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

אני מציע להוציא חוק שיאסור על פוסטים של תלונות על פחד גישה.
    אבל בגלל שאתה נראה לי רציני- אני אענה ורק פעם אחת.
    מילה אחת:
    תיגש.
    סארג' ראשון:
    סטים ראשונים שלך אתה תרעד, תמלמל, תפחד, שפת גוף דפוקה וכל אלה.
    בסט השלישי- רביעי שלך באותו היום אני מבטיח לך שהפחד גישה יתמזער, וכבר לא תמות מפחד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תשמעו כל מה שאמרתם הוא נכון לחלוטין, עכשיו אני אומר לעצמי, "יאלה יציאה הבאה שלך לאנשהו אתה פותח סט לא משנה ישבר העולם"
    אבל בשטח הדברים נראים אחרת, פתאום אמונות מגבילות, פתאום כל מיני תמונות צצות לראש.

כרגע יש לי אש בעיניים להצליח, אבל אני מפחד שבשטח זה פשוט לא ילך

נעזוב בצד את הפחד גישה, איך אתם מציעים להיכנס לאווירה? לדוגמא אני עולה לאוטובוס ומצאתי סט שמוצא חן בעיניי, אני צריך להיות באווירה קלילה כדי להצליח, איך לעשות זאת?

ציטוט נכתב במקור על ידי Crown צפיה בהודעה
    תשמעו כל מה שאמרתם הוא נכון לחלוטין, עכשיו אני אומר לעצמי, "יאלה יציאה הבאה שלך לאנשהו אתה פותח סט לא משנה ישבר העולם"
    אבל בשטח הדברים נראים אחרת, פתאום אמונות מגבילות, פתאום כל מיני תמונות צצות לראש.

כרגע יש לי אש בעיניים להצליח, אבל אני מפחד שבשטח זה פשוט לא ילך

נעזוב בצד את הפחד גישה, איך אתם מציעים להיכנס לאווירה? לדוגמא אני עולה לאוטובוס ומצאתי סט שמוצא חן בעיניי, אני צריך להיות באווירה קלילה כדי להצליח, איך לעשות זאת?
    להיות טבעי. להיות מי שאתה. אתה כשאתה עם חברים - אתה שמח, זורם וקליל. כנ"ל גם פה.
    תתנהג כפי שאתה יודע להתנהג. ללא פחד. הפחד שכרגע מכשיל אותך באופן מסויים הוא פחד מדומה.
    פחד לדבר עם אנשים? נו באמת. זה פחד פאקינג מדומה שלא מהווה דבר. בסך הכל, אתה מקבל פה מוטיביציה.
    מוטיביציה שלא תעלם בין רגע, אלא ברגעים האלה אתה מבין שזו שטות מה שיש לך בראש. - ושאתה לא צריך לפחד.
    עכשיו - אתה זה שצריך להחליט איפה אתה עומד ולאן לגשת עם המוטביציה הזו שיש לך.
    צא החוצה ועשה זאת. - תבוא לאנשים בקלילות ושאל אותם מה השעה. או שפשוט, תתמקד על משהו מסויים ועשה זאת בצורה שאלה.
    במידה וראית כלבים עם בנאדם כלשהו. שאל את הבנאדם איזה סוג הכלבים הללו. ובכך תראה שאין צורך בלפחד בכלל מלדבר עם אנשים.
    תחשוב בצורה הזו: אדבר איתה כי כך ארצה. ולא כי פחד מדומה - פחד שהוא לא אמיתי, יגיד לי אחרת. - 'לא רוצה זאת - וכך אעשה.'. ובנוסף, פחד מדומה הוא בסך הכל פחד שלא 'ראוי' שתשתמש בו. באופן מסויים תוכנתת בלפחד מלדבר עם אנשים. וכך זה בעצם השפיע עליך בתודעה. 'לדבר אנשים? לא - זה מפחיד מדי'. לא. זה לא אמיתי. זה חרטה. וכאן אתה צריך להפנים.
    ובכך תעלים את הפחד גישה שלך ובכללי, את הפחד שלך מלדבר עם אנשים ברחוב כי סתם בא לך.
    בהצלחה ילד.
    נערך לאחרונה על ידי SlaydeR; 07-10-2010 בשעה 17:18.
    מנהל פורום VIP-Games לשעבר
    מפקח קטגוריית משחקים לשעבר

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

צא עם מישהו שאין לו סבלנות אליך ולא מבין כלום בפיקאפ. תגיד לו, "שמע, אם אני לא ניגש לסט שאתה מצביע עליו, אתה הולך אליהן ואומר להן "תקשיבו אני חושב שכדי שתתקשרו לשוטרים או משהו נראה כאילו הבחור פה עוקב אחריכן" ושיתחיל לצעוק עליך מול כולם.
    אין דבר כזה "פחד גישה", זה משהו שהכניסו לכם לראש ואתם פתאום "האאא כן, פחד גישה ואולי אני צריך לעשות DC זה יעזור...."
    יאללה, צאו מהסרט, אם הייתם רוצים לשאול מישהי פעם ברחוב איפה זה אלנבי הייתם הולכים ושואלים, היום זה "מה יהיה אם היא לא תרצה אותי".

היא לא צריכה לרצות אותך, היא צריכה להגיד לך איפה זה אלנבי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    צא עם מישהו שאין לו סבלנות אליך ולא מבין כלום בפיקאפ. תגיד לו, "שמע, אם אני לא ניגש לסט שאתה מצביע עליו, אתה הולך אליהן ואומר להן "תקשיבו אני חושב שכדי שתתקשרו לשוטרים או משהו נראה כאילו הבחור פה עוקב אחריכן" ושיתחיל לצעוק עליך מול כולם.
    אין דבר כזה "פחד גישה", זה משהו שהכניסו לכם לראש ואתם פתאום "האאא כן, פחד גישה ואולי אני צריך לעשות DC זה יעזור...."
    יאללה, צאו מהסרט, אם הייתם רוצים לשאול מישהי פעם ברחוב איפה זה אלנבי הייתם הולכים ושואלים, היום זה "מה יהיה אם היא לא תרצה אותי".

היא לא צריכה לרצות אותך, היא צריכה להגיד לך איפה זה אלנבי.

הוא ענה לך על הכל.
    לי נשאר רק לתת לך תמריץ קטן, דע לך שברגע שתיגש בלב שלם לבחורה שלכאורה "מפחידה" אותך, תיגש רק פעם אחת, אתה לאחר מכן תיגש בכמויות, בלי הפסקה וזה יהיה כלכך קל וכלכך כיף!
    ישנו כאן איזה אפקט מסויים של "עשה רק את הצעד הראשון, אחרי זה הכל יהיה בהרבה יותר קל, רק עשה את הצעד הראשון!" (אגב, אין לך מושג כמה זה משחרר כשאתה עושה את זה וגם מעלה לך את המוטיבציה לרמה מטורפת, היו כאלה שתיארו זאת כך "הרגשתי חשמל בידיים שלי, הייתי כולי רוטט מאושר!").
    לאחר שאני ניגשתי לבחורה בפעם הראשונה (שאגב, היא קיללה אותי מול החברים שלי, אז מה? זה דווקא עזר לי לטווח הארוך) כבר לא היססתי אם לגשת או לא, ההיסוס היה אם לפתוח ב"שלום, נדלקתי עליך, תינשאי לי?!" או ב"שלום, אני קופיקו, איך קוראים לך? רוצה בננה?"... מבין עם אילו פתיחים מפגרים ניגשתי? אז אתה עושה רעש כולה מלגשת?
    הביצים שלך יהפכו לביצי פלדה ולא יזיז לך כלום (כמובן שזה לא ישאר לנצח כי בסופו של דבר כולם נרגעים ויוצאים מה"היי" אבל תבין את המתנה של לגשת פעם אחת בלבד בלב שלם לבחורה, בלי כל האמונות המפגרות שמסביב, לגשת לבחורה שבאמת בא לך לגשת אליה!).

בהצלחה תותח!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-10-2010 בשעה 22:52.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

פתח סט עם UB-UGLY BABE חחחח
    מה הלחץ זה בנות כולה כוס מסריח ממה אתה לחוץ
    אתה האלפא,אתה רק בודק אם היא מתאימה בשבילך,ואז אתה נותן לה לרוץ אחרייך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי BuddahBar צפיה בהודעה
    פתח סט עם UB-UGLY BABE חחחח
    מה הלחץ זה בנות כולה כוס מסריח ממה אתה לחוץ
    אתה האלפא,אתה רק בודק אם היא מתאימה בשבילך,ואז אתה נותן לה לרוץ אחרייך
    אני לא מסכים עם הגישה הזאת. אם תתייחס לבחורה כאל זבל אתה לא תהיה אלפא. אתה צריך להתייחס אליה כאל משהו טוב - נגיד בירה, אבל כאילו יש לך הרבה כאלו (הרי כל הזמן אתה יכול להזמין בירה).

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

שניכם טועים !
    איך בנאדם שלא הייתה לו בחורה יתייחס כאילו יש לו בחורות בערמות שמחכות לו בכל פינה?
    בנאדם שחושב ככה מן הסתם אין לו פחד לגשת לבחורות .
    מציע לך ללכת על איזו שיטה שתעזור למחוק את פחד הגישה כצו סטיילייף צ'אלנג' ולצאת בגישה של " מה שעשיתי עד עכשיו זה לא טוב , אני מקשיב אך ורק למה שכתוב בספר , שוכח מכל מה שאני יודע" ותראה את התוצאות לבד... אם אתה מעוניין יש לי את הספר של סטייל להורדה
    תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    שניכם טועים !
    איך בנאדם שלא הייתה לו בחורה יתייחס כאילו יש לו בחורות בערמות שמחכות לו בכל פינה?
    בנאדם שחושב ככה מן הסתם אין לו פחד לגשת לבחורות .
    מציע לך ללכת על איזו שיטה שתעזור למחוק את פחד הגישה כצו סטיילייף צ'אלנג' ולצאת בגישה של " מה שעשיתי עד עכשיו זה לא טוב , אני מקשיב אך ורק למה שכתוב בספר , שוכח מכל מה שאני יודע" ותראה את התוצאות לבד... אם אתה מעוניין יש לי את הספר של סטייל להורדה
    תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי
    אנחנו לא טועים אנחנו פשוט אומרים לו את התוצאה הסופית. ספיקינג אוף, אם יש לו כישורי משחק הוא כן יכול לזייף את זה בקלות.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

הפחד שלו הוא פנימי - פחד גישה , למרות שזה חרטא אחת גדולה וזה פחד מדומה
    משחק יעזור לו להשפיע על הבחורה איתה הוא נמצא אבל זה לא ישפיע עליו עד שהוא לא יגש.
    אחרי שהוא יגש הוא יוכל לשחק אבל זה לא מה שיעזור לו לגשת .
    אנשים יתפסו אותו כאדם שיש לו מלא בחורות רק אחרי שהוא יגש ולא לפני .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,040 | הודעות: 8,198,633 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect