פעילות על טבעית" מגיע ליפן. צפו בטריילר
סרט האימה שובר הקופות של אורן פאלי קיבל עיבוד יפני. כשמדובר באסיאתים, זה תמיד יותר מפחיד
לקראת סוף החודש, ב-22 באוקטובר, יעלה בבתי הקולנוע בארצות הברית הסרט "פעילות על טבעית 2", ההמשך לסרט האימה דל התקציב אך השובר קופות של הבמאי הישראלי לשעבר אורן פאלי, שמחזיק הפעם בתפקיד הפקה בכיר, כשעל הבימוי אמון טוד ויליאמס.
בינתיים, הבמאי טושיקאזו נאגאי עובד על גרסה יפנית לסרט, שתיקרא "פעילות על טבעית 2: לילות טוקיו", זאת באישור הפקת הסרט בארצות הברית. למרות זאת, לא מדובר בעיבוד מדויק, שכן קו העלילה של "לילות טוקיו" לא יהיה זהה לזה שביים ויליאמס, אלא יתקיים במקביל אליו.
הטריילר של הגרסה היפנית, שתצא לבתי הקולנוע בדצמבר, כולל, כמיטב המסורת, תיעוד של בחורות אסיאתיות צורחות ובוכות. אחרי אינספור עיבודים מערביים לסרטי אימה יפניים, מעניין יהיה לראות את הסיטואציה ההפוכה, כשבמאי יפני מקבל לידיו סרט שנעשה בארצות הברית.





ציטוט ההודעה

