אחד המשחקים הנחשבים והחזקים ביותר בכל הזמנים =]
עלילת המשחק מתרחשת לאחר האירועים ב-Red Alert המקורי, וממשיך מנקודת הניצחון של צבאות בעלות הברית בהנהגת ארצות הברית. לאחר מותו של סטלין ממנות בעלות הברית את אלכסנדר רומנוב לשליט ברית המועצות בממשלת בובות. תחת פיקודו של רומנוב ברית המועצות משתקמת ונבנית מחדש לאחר תבוסתה במלחמה הראשונה. רומנוב מפתח טינה עמוקה למדינות המנצחות ופועל בחשאי על-מנת להקים מחדש את הצבא האדום. רומנוב מקים "ברית סוציאליסטית עולמית" שמטרתה לסייע לאומות אשר נפלו תחת השפעת הגוש הקומוניסטי, בהן עיראק, לוב וקובה.
יחד עם יורי, מדען סובייטי בעל יכולות טלפטיות, מצליח רומנוב להפתיע את ארצות הברית עם פלישה מכל החזיתות במקביל. יורי מדגים את יכולתיו הטלפטיות כאשר הוא מונע מארצות הברית לשגר את טיליה הגרעינים באמצעות שליטה טלפטית על צוותי השיגור. בעוד הצבא הסובייטי מרחיב את פלישתו לאורך ארצות הברית, הנשיא דוגאן פונה בתחינת יאוש לעזרה מהאיחוד האירופאי והעולם צולל כולו אל תוך מלחמת עולם שלישית בה בעלות הברית והסובייטים נאבקים שוב על השליטה בעולם.
מכאן ואילך העלילה מתפתחת בהתאם לצד הנבחר - בחירה בצד הסובייטי תציג את כיבוש ארצות הברית ואירופה עד לבגידתו של יורי והצורך לכבוש את מוסקבה מידיו. בחירה בצד בעלות הברית יציג תחילה את מנוסתם של כוחות ארצות הברית, לאחר מכן את כיבושה מחדש של ארצות הברית ולבסוף מכות הנגד.
דרישות מערכת:
System: PII 266 or equivalent RAM:64 MB RAM
CD-ROM: 4X CD-ROM
Video Memory: 2 MB VRAM
Hard Drive Space: 350 MB
Mouse: Yes Sound Board: Yes
DirectX: DirectX v7.0a
megaupload
http://www.megaupload.com/?d=HZDR74CD
gigaup
http://www.gigaup.fr/?g=27NYQY5ICI
fileflyer
http://www.fileflyer.com/view/8AIRDW9O972YCm
ex.ua
http://fs43.www.ex.ua/get/4079947/Dr.%20House.iso




ציטוט ההודעה

