טוב דיי משעמם לי אז אני יכין לכם מדריך איך לפתוח כמה חלונות בו זמנית באייפוד\אייפון.
אוקיי, בכל אייפוד שהוא לא 2G גרסא 4 או אייפון שהוא 3G גרסא 4 כל מה שצריך לעשות זה ללכת לCYDIA ולחפש: BackGrounder.
אחרי שמתקינים את התוכנה אפשר להכנס אליה באחד הדפים הראשיים באייפוד (אני דיי בטוח שזה מגיע אל הדף האחרון) ולשנות את הדרך שבה פותחים מספר חלונות על ידי לחיצה על CONTROL, שם יהיו כל האפשרויות.
אבל עכשיו זה מתחיל להיות מסובך, מי שיש לו אייפוד 2G או אייפון 3G גרסא 4 זה לא יעבוד לו. כדיי לגרום לזה לעבוד צריך קודם כל ללכת לCYDIA ולהוריד את התכנה iFile אחרי שמורידים אותה נכנסים אליה והולכים ל-System>Libary>CoreServices>SpringBoard.App>N72AP.plist
שם לכו לedit תפתחו שורה חדשה ותכתבו:
<key> וצמוד לזה בלי רווח תכתבו homescreen-wallpaper</key>jj (בלי הJJ) (וזה אמור להיות בחלק השני שכתבתי מימין לשמאל כאילו שיהיה כתוב "סימןkeyסימן homescreen-wallpaper ואז בלי רווח סימןסלאשkeyסימן) ושתבינו כל זה זה צמוד בלי שום רווחים אוקיי עכשיו שורה 2:
</true> ואז שורה חדשה
<key> וצמוד לזה בלי רווח multitasking ואז צמוד לזה בלי רווח <key/> אוקיי שורה חדשה
</true> זהו!!! עכשיו תלחצו על save ואז על done. ושיהיה לכם ברור, בשום מקום לא הייתם אמורים לעשות רווח. הייתם אמורים לעשות אך ורק שורות בלי רווחים ופשוט כל פעם לעשות שורה חדשה (כמו שעושים אנטר במחשב) וגם!!!! תזהרו כשאתם עושים שורה חדשה שזה לא יכתוב לכם "." בסוף השורה כי זה עלול להרוס הכל. אוקיי עכשיו כל מה שצריך לעשות זה לכבות את האייפוד (לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ואז לעשות סלייד כדיי לכבות) ואז כשהוא נדלק להוריד backgrounder לבחור מה רוצים בCONTROL וזהו.
מקווה שזה עזר לכם
לכל בעיה\שאלה אתם מוזמנים לשאול אותי פה\בפרטי.