איך עושים את זה ?
איך גורמים לבחורה לאבד את העשתונות מכמה מילים שאומרים לה?
ואיך משמידים חבר?
איך עושים את זה ?
איך גורמים לבחורה לאבד את העשתונות מכמה מילים שאומרים לה?
ואיך משמידים חבר?
Make The Hoo Say Noo
|
|
חחחחחח אנשים פה ממש לא אוהבים את רוס ג'פריס, אני צופה הרבה תגובות כועסות..
בכל מקרה, לא קראתי חומרים שלו אבל אתה יכול לקרוא את speed seduction. זה הספר שלו ואני מאמין שכל הדברים האלה כתובים שם
נערך לאחרונה על ידי avirankatz; 12-10-2010 בשעה 23:08.
?What have you been up to lately
דבר ראשון, אני מעביר לפורום הרלוונטי.
דבר שני, היפנוזה בתור היפנוזה לא חוקית בארץ אם אתה לא פסיכולוג קליני\רופא ועברת הכשרה מתאימה. רק ליידע כללי.
דבר שלישי - מבין כל השיטות להתחיל עם בנות, השיטה של רוס ג'פריז היא השיטה שאם לא עושים אותה כמו שצריך היא פוגעת בך הכי הרבה. היא כוללת הרבה שליטה בטון של הדיבור, טקסט מוכן מראש (שאי אפשר לתרגם מילה במילה מאנגלית בגלל הטבע של הטכניקה עצמה), ודורשת רמה מסויימת של ביטחון עצמי. לא הייתי מציע לנסות ללמוד את זה מטקסטים בפורום.
אם התחום מעניין אותך אתה מוזמן לחפש קורסים בNLP בארץ (פשוט תרשום את זה ככה בגוגל), או חומר ספרותי, מהנסיון שלי קשה מאוד ללמוד NLP מספרים, ואתה צריך לתרגל את זה המון עם בן זוג שמוכן ורוצה שתשפיע עליו.
קודם כל אני בספק אם מישהו פה יסביר לך איך משמידים חבר,הרי אם הייתה לך חברה,לא היית רוצה שיבוא איזה אומן פיקאפ ויגנוב לך אותה מהידיים,זה לא מוסרי...ותאמין לי שלא חסרות כוסיות פנויות.
דבר שני,לפני שנענה לך על ההיפנוזה,אני סקרן,למה דווקא היפנוזה ? מה עם כל שאר הכלים החזקים ביותר של הפיקאפ ?
עזוב אותך הפינוזות ושטויות כאלה, זה גם לא חוקי, וגם יש לזה המון השלכות.
אם אתה רוצה תלמד פיקאפ, אמנם לא תשתלט על הבחורה תוך כמה מילים (שגם זה לא נראה לי בפועל קורה כל כך מהר) אלא תצליח "להשטלת" על הבחורה תוך 10-15 דקות, בצורה יעילה ולרוב בטוחה
בפורום של אלפא ישראל הם ממש אוהבים את רוס ג'פריס ויש גם כמה מאמרים על NLP... למרות שאני לא חושב שצריך להפנט/לכשף בחורה כדי לזיין אותה ... אם אתה רוצה שייבושם לך!
אתה לא חייב להפנט בחורה. הבחורה גם חייבת להיות מאוד רספטיבית כדי שתשפיע עליה ככה, זה כמו שאמרו כאן לפני, השיטה שלו קשה ליישום, כל החלקים הדקים שאתה צריך לעדן, אתה יכול להישרף חזק ממש אם אתה לא עושה את זה כמו שצריך.