שלום לכולם
אני אור ואני ממציא רעיונות לסרטים מאז שאני זוכר את עצמי וזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות בעתיד
במשך השנים הרעיונות שלי השתפרו יותר ויותר ובאלי לחלוק אותם אתכם
הנה תקצירים לרעיונות שיש לי והשמח אם תגיבו:
נ.ב:אני לא ממש טוב בשמות לסרטים
The theed ice age
מהמאה ה-14 עד המאה ה-19 הייתה תקופה של התקררות בעולם שהביאה לתקופת חורף קשה במיוחד שידוע בתור "עידן הקרח הקטן".
"עידן הקרח הקטן" הביא לשינויים קיצוניים בכול העולם ובמיוחד באירופה שהייתה היבשת הכי מפותחת באותם זמנים,אנשים מרדו והרגו כדי למצוא מזון ומחסה חם.עד היום לא ידוע בדיוק המניע ל"עידן הקרח הקטן"ויש מגוון תאוריות.כיום המדענים שואלים את עצמם מה יקרא אם זה יקרה שוב?
שנת 2008,ההיסטוריה חזרה על עצמה;ענן וולקני ענק שנוצר עקב התפרצויות רבות של הרי געש מחסה את השמים וקרני השמש מתקשות להגיע לכדור הארץ מה שמביא לקור וחורף נורא שנמשך שנה,כדי לשרוד העולם פתח במלחמת עולם שלישית: יפן חדרה לרוסיה במטרה לחיפוש נפט ודלק,מדינות אירופה רבות על כול טיפת מזון ומים,ארה"ב הובסה על ידי מדינות שניצלו את המשבר כדי להרוס אותה,ושאר העולם שנשכח מאחור מנסה לשרוד בכוחות עצמו.
הסיפור שלנו מתמקד בג'ון,בעל גרוש ואב לשני ילדים שחוצה את הגבול מקנדה לרוד איילנד כדי למצוא את שני ילדיו ששלחו לו קראיות עזרה: תום,בנו הצעיר של ג'ון,בן 8 ואיימי(חשבתי ללהק לתפקיד את מירנדה קוסגרוב מ-icarly) נערה מורדת בת 17.
לאחר שג'ון מוצא את ילדיו הם נוסעים לניו-יורק בחיפוש אחר קבוצות ניצולים שאולי יסכימו להגן עליהם ולתת להם אוכל.בניו-יורק פוגש ג'ון בחברתו הטוב מהצבא שמספר לו על קבוצה של ניצולים שיוצאת מניו ג'רזי לדרום אפריקה שלפי השמועות יש אפשרות לחיות בה.
לאחר שהקבוצה עצרה לתדלק את מטוסם בברזיל הם נחטפים על-ידי הטייס שבמקום לטוס לדרום אפריקה הוא טס לרוסיה כדי להציל את משפחתו אבל המטוס מתרסק ונופל בספרד.עכשיו התכנית היא לחצות את ספרד,לעבור דרך צרפת בזמן המלחמה,להגיע לקבוצה אחרת של ניצולים שפניהם פונות גם לדרום אפריקה ולשרוד.
הערה: הנה תיאור של הסצנה הראשונה:
המצלמה מתמקדת בקיר קרח ורגל עם נעל לטיפוס הרים עולה ומחזיקה בקרח,המצלמה עוברת ליד שמחזיקה במוטות טיפות נשלחת להחזיק בקרח,ברקע נשמעת רוח נושבת,המצלמה מתמקדת בראש של בן אדם חובש כובע סקי ומשקפי סקי עולה,מפה מבינים שישנו בן אדם שמטפס על קיר הקרח,המצלמה עוברת למבט כללי וקצת מרוחק מהמטפס ומתרחקת לעט לעט ונראים מפלי הניאגרה שקפאו לגמרי והגשר שמולם מרוסק על הקרח.קטע זה נועד להראות לצופה את האסון.כעט מתמקדת המצלמה בקצה מפלי הניאגרה והמטפס מהלך מול המצלמה,המצלמה מתקרבת לעט מאוד,המטפס מוריד את משקפי הסקי ופניו של ג'ון נחשפות וברקע נשמה קולו של ג'ון כקריין שאומר את שמו ומספר על האסון תוך כדי קטעי ווידאו ותמונות מהאסון,הקטע מסכם את הרקע הכללי של הסרט לצופה, הקטע נגמר בכך שג'ון אומר מה המטרה שלו ואז הוא מתחיל בחיפוש אחר מכונית עובדת להתחיל את מסעו.בסוף הסרט, כאשר ג'ון ומשפחתו בטוחים על המטוס של הקבוצה השנייה שטסה לדרום אפריקה,הנוסע מאחוריו (שניראה במהלך הסרט מתעד הכול)משיט לו את המצלמה שלו ואומר לו לספר את הסיפור שלו,הצילום עובר לסגנון של מצלמה ביתית,על המסך ניראה ג'ון מחזיק את המצלמה לכיוונו,בנו הקטן תום יושן על בירכיו וג'ון מתחיל לספר את הסיפור שלו שנשמע בדיוק כמו קטע הקריינות מההתחלה.
כול הזכויות שמורות
תודה שקראתם,אם תגיבו השמח להביא לכם עוד רעיונות שלי![]()