וואו פשוט וואו, אני חסר מילים כי זה יחסית מהר אחרי מה שקרה, בכל אופן, זה הולך ככה אני עד לפני כמה חודשים הייתי בחור חסר ביטחון וכו' וכו' ובזה השתניתי יחסית מהר וקראתי המון פיק אפ והייתי חסיד של מיסטרי, לאחר מכן הבנתי שהמשחק הטבעי מתאים לי יותר בזכות ווינג כל כך תותח שבלעדיו זה לא היה קורה!! תודה לך דון! כל זה התחיל מחופש סוכות, בחופש פשוט יצאתי כל יום ועבדתי על הפתיחות שלי יחד איתו, פתחתי בחורות שלא חשבתי בחיים שיהיה לי אומץ לגשת אליהן (גם ההכי כוסיות שראיתי כן) שלא לדבר על זה שכל התגובות פרט לסט אחד מעורב (של איזה 7 איש!) היו חיוביות מאוד, בסוף אותו שבוע אני גם הצלחתי להוציא כמה פייסבוקים שאמנם אני לא בעד זה, אבל ידעתי שאני חייב להתחיל לסגור, יומיים אחרי זה ביצעתי את הפתיחה הכי קשה ולא פיקאפית שלי מעולם, עברתי ליד 2 בחורות רוסיות שישבו על המדרגות סמוך לאיזה פאב, והן כבר ראו אותי עובר ולקח לי משהו כמו 3 דקות לגשת, שאלתי אותן מתי נסגר המועדון הקרוב לקהל, הן לא ממש הבינו למה התכוונתי, והן פשוט משכו אותי חזרה לסט! חח ומשם הצלחתי לפתח שיחה יחסית ארוכה שבסופה ביקשתי טלפון משתיהן (ולא קיבלתי אבל לא הסתפקתי שוב בפייסבוק ולעולם לא אסתפק!), אבל העניין הוא שלמרות הפתיחות המרובות עדיין הייתה לי בעיה להזרים שיחה, והנה פתאום זה עבד, הייתי בשמיים, הסט הכי קשה ומוצלח שלי גם יחד, אבל היום, היום רבותיי זה כבר היה שינוי טוטאלי.
שבועיים אחרי החופש הנהדר הזה, לא פתחתי אפילו סט אחד, והשתגעתי מזה (יוצא לי להיות בבית רק בסופ"ש בגלל שאני לומד במכללה), בכל אופן אמרתי לעצמי שאני רוצה ללכת למועדון למרות הכישלון הנוראי של המועדון הקודם שהלכתי אליו (שאי אפשר להגיד שממש ניסיתי להתחיל עם מישהי), בכל אופן מועדונים זו החולשה הכי גדולה שלי כי עדיין יש לי בעיה להתקדם מינית, ושם זה קורה הכי מהר ולמרות שזה הכי קל לסגור FC דרך מועדון עדיין לי באופן אישי יותר קל לדבר באיזה פאב, בכל אופן, אמרתי לעצמי היום אחרי שיחות עם חברים, על הזין! אני הולך למועדון ל-ב-ד!!! על החיים ועל המוות, פשוט מאוד כמו גבר! והלכתי בסוף וכשנכנסתי לשם ישר יצרתי אווירה טובה עם אנשים (כמו שהווינג התותח שלי לימד אותי חח) בכל אופן, הייתי לגמרי לבד, פגשתי כמה חברים, דיברנו, סמול טוק אבל לא ביג דיל, בכל אופן בהתחלה לא הלך כל כך מוצלח למרות שקלטתי כמה הזדמנויות מפוספסות, וכעבור כמה זמן אמרתי לעצמי די! פשוט נמאס! אני צריך להתעשת! ואז אמרתי לעצמי כל IOI הכי קטן שאראה אני ינסה לפעול, בכל אופן הייתה אחת שאני לא יודע אם היא הייתה שיכורה או לא אבל את האמת זה גם לא מעניין אותי, בואו נגיד שהיא 7/10 (ברור שאני בעד שמיניות ומעלה אבל ידעתי שזה גם יתן לי ביטחון) בכל אופן ראיתי ממנה סימנים חיוביים, ותוך זמן נורא קצר משהו כמו דקה שרקדנו (וזו פעם ראשונה שזה ריקוד שהוא מיני עם בת! כל מיני נגיעות מאחורה וכו') פשוט מאוד היה רגע שהייתי מאחוריה וזה ממש הרגיש נכון עם המתח המיני והכל לנשק אותה והיא זרמה עם זה לגמרי!!! חח עכשיו אני בשוק מעצמי כי באמת שציפיתי היום ללכת ואמנם לנסות אבל לא ציפיתי להצלחה בפעם הראשונה שאני באמת לוקח מועדון ברצינות (והלכתי ל-ב-ד! חח) בכל אופן אין מילים לתאר את ההרגשה עכשיו, ונכון שיצאתי קצת פראייר שלא היה יותר מזה אבל זה בגלל שלבחורה כנראה יש בעיה רצינית בשכל (רוצה להתנשק אבל להזדיין זה בעיה חח) בכל אופן אני יודע למה זה קרה, לא מספיק משיכה וכו' וכו' אבל אני את שלי השגתי, אני לא עוד יהיה חסר ביטחון ויסתכל על האנשים האלה שמנשקים בחורה בדקה כאלילים שלא ברור מה הם עושים! זה היה פשוט גדול ויש לי 2 לקחים מהיום, 1.אם אתם מרגישים צורך לעשות משהו אל תתלבטו, תעשו! (כמובן בגדר מעשים נורמליים שלא יזיקו לכם) 2.היציאה לשטח היא משהו כמו 70 אחוז מהעבודה לעומת ידע תיאורטי כי בפעמים האחרונות שלי בשטח לא חשבתי איזו רטוינה אני שולף או מה עכשיו צריך לבוא וכו', פשוט עשיתי את זה בצורה טבעית וזה ממש היה מצויין. 3.אפשר ללכת לבד למועדון! 4.זה מסוכן מצד שני ללכת לבד! (גיי אחד התחיל איתי בצורה נורא אגרסיבית! חח אבל יאללה את מי זה מעניין).

).
ציטוט ההודעה