התקנתי וינדוס 7 בשני מחשבים ניידים, ובשניהם המיקרופון המובנה לא עובד
ניסתי להתמשמש בסקייפ ואין לי אפשרות לדבר
הסתכלתי בלוח בקרה של השמע ושם המיקרופון מופיע כעובד
מה אפשר לעשות?
התקנתי וינדוס 7 בשני מחשבים ניידים, ובשניהם המיקרופון המובנה לא עובד
ניסתי להתמשמש בסקייפ ואין לי אפשרות לדבר
הסתכלתי בלוח בקרה של השמע ושם המיקרופון מופיע כעובד
מה אפשר לעשות?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמממ, אמממ ,אממממ
אה כן..
לעדכן דרייברים מאתר היצרן!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הסתדרתי תודה
נערך לאחרונה על ידי dabor; 15-10-2010 בשעה 17:44.
הורדתי את הדרייברים של טושיבה אבל עדיין לא עובד
הדרייברים שלהם זבל אחד מהם בכלל נותן לי שגיאה בזמן ההתקנה
דבר שני איזה דרייבר אני צריך להוריד בשביל המצלמה?
הגיוני שהדרייבר של האודיו זה מ2009?
הורדתי תוכנה שמוצאת דרייברים לבד ושם מופיע לי שיש דרייבר מי 5.6.2010 איך זה יכול להיות?
נערך לאחרונה על ידי dabor; 15-10-2010 בשעה 20:06.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
וואו איזה קשה!
תוריד אוורסט ותביא צילום מסך של הסאמרי משני המחשבים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מזה אוורסט?
המחשב השני הסתדר אין איתו בעיות
הטושיבה עושה לי בעיות
מ א ו ש ר
http://www.iatraf.co.il/showpost.php...88&postcount=1
מ א ו ש ר
קח, אבל אני מודיע מעכשיו זאת הורדה איטית טיחו אז אל תתייאש
http://www.realtek.com.tw/downloads/...Down= false#1
נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-10-2010 בשעה 14:15.
הורדתי כבר אתמול את Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file)
אבל זה לא הסתדר
יש משהו אחר משם שאני צריך להוריד?
מ א ו ש ר
הבאתי לך הורדה אחרת, תוריד את מה שהבאתי
זה מה שהבאת לי גבר
תחלץ ניקסט ותראה שיש כמה אפשרויות הורדה שמה
מ א ו ש ר
תגיד בדקת במנהל הווליום?
לחצן עליו ואז התקני הקלטה..
תראה כמה התקני הקלטה יש לך ותבחר את השני שלא מסומן (במידה ויש יותר מאחד)
בדקתי את זה בלי סוף
יש לי שתיים שמה שתיהם על אותו דריבר מי 09
מ א ו ש ר
אבל זה לא דרייבר מ 2009 זה דרייבר מ 2010
בכל מקרה הכי טוב אני יכול להציע לך זה להוריד TeamViewer ואני אנסה לסדר את זה מרחוק