,661
microsoft office 2010 professional plus 32/64 bit באנגלית ובעברית - פרוץ
מה קורה חברים ? הבאתי לכם פה אופיס 2010 בגרסא המלאה שלו , פרוץ מראש מה שאומר שאין צורך להתעסק עם פריצות,קראקים וקייג'נים למינהם. האופיס עצמו הוא באנגלית וניתן להתקין אותו בגרסאת 32 או 64 לביצועים מיטביים.
כמובן שהוא מגיע עם שני ערכות שפה אחת ל32 ואחת ל64.
אני יודע שאופיס זה לא התוכנה שאנחנו משתמשים בה הכי הרבה אם בכלל אבל לא פעם אתם מוצאים את עצמכם זקוקים לה ואין לכם בהישג יד. אני למשל משתמש במייל שלהם באופן קבוע. הוא פשוט נוח.
סיקור:
עם Microsoft Office Professional Plus 2010, עובדיך מקבלים מגוון רחב של דרכים חדשות ויעילות לביצוע עבודתם בצורה הטובה ביותר ממיקומים רבים יותר - בין אם הם משתמשים במחשב אישי, במכשיר Smartphone או בדפדפן אינטרנט.
החל מעדכונים מונחי משתמשים עבור Excel, PowerPoint, Word ו- Outlook וכלה ביכולות חדשות של שילוב שרתים שמקלות על המעקב, הדיווח והשיתוף של מידע חיוני, Office Professional Plus 2010 מציע את החבילה השלמה עם כלים מוכרים ואינטואיטיביים.
צילומי מסך:
שימו לב מדובר בלינק 1 בלבד! משרת פרטי שלי ולכן ההורדה צריכה להיות מהירה יחסית , כמובן זה תלוי בכמה משתמשים יורידו במקביל אבל לא אמורה להיות בעיה יותר מדי. אני הגעתי בקלות ל 500kb עם הורדה אחרת במקביל אז ככה שאני מאמין שלא תהיה בעיית מהירות.
סריקה:
לחצו על התמונה כדי להוריד:
והכי חשוב - תהנו ! ]

ציטוט ההודעה