טוב אז אתמול בערב הסתובבנו בעיר עם כמה חברים, אני פיקאפר, חבר שלי שמתחיל ועוד 3 AFC שהם חברים (התכוונו לצאת לא לסארג')
בכל מיקרה כל הערב שיגעתי את חבר שלי שיפתח למה הוא לא פותח כמעט אף פעם אז בסוף יזמתי משהו.
HB7.5 ככה וUG ישבו על ספסל במקום שקט יחסית אבל עדיין היו באזור ילדים אז אמרתי לו: "בוא אנחנו פותחים אותם, אני יעזור לך"
בהתחלה הוא אמר "לא, עזוב"...
טוב לא הקשבתי לו ממש והמטרה שלי הערב הייתה שהוא יפתח ולא יהיה תקוע, והצלחתי.
התישבתי על הספסל לידן והן הסתכלו עלי, אמרתי לHB7.5 בחיוך :"נו, אני מחכה שתפנו לנו תמקום"
הן זזו קצת ויכולתי לשבת לידה אבל אמרתי לעצמי שאני רוצה שהחבר שלי יפתח וינסה להזרים שיחה אז פיניתי לו מקום לידן וקראתי לו לשבת.
אחרי איזה חצי דקה הוא פתח אותן, לא שהייתה לו ברירה אחרת חחחחחח
בכל מיקרה כל הAFC התקבצו סביבן אז קמתי והתרחקתי קצת כדי לא להלחיץ אותם וקראתי לעוד AFC משם שיבווא איתי אחרי כמה זמן למרות שרמזתי ה AFCS לא הבינו.
בכל מיקרה אחרי כמה דקות ראיתי שהחבר שלי נתקע אז באתי לעזרתו, אני לא זוכר מה אמרתי אבל אני זוכר שנכנסתי ודיברתי קצת שהזרים לו ולא רציתי לתת לו AMOG וזה אז מישהו התקשר והלכתי הצידה.
ואחרי 5 דקות שוב חזרתי והוא נתקע אז דיברתי שם, צחקנו וזה, הזרמתי את השיחה קוקי&פאני ועוד...
אחרי זה הן הלכו בגלל CB שקיבלנו מהחברה, היא ניסתה לעשות את זה כמה פעמים לפני והצלחתי למנוע את זה ממנה אז בסוף איכשהו לא שמתי לב והיא לקחה אותה.
אחרי כמה זמן פגשנו אותם שוב (הן חיפשו אותי למשהו חח). בכל מיקרה שוב דיברנו איתן אבל הפעם החלטתי לעשות לו DHV כדי שהוא יצליח עם הסט, וכמובן שזה הצליח.
הייתי יכול להזרים את זה לדעתי לסגירה או משהו אבל תיראו איזה גיבור אני השתלטתי על היצרים שלי ונתתי לו את הכבוד
מה אתם אומרים עשיתי טוב או שהייתי צריך לקחת תסט לעצמי (אם הייתי בארני סטינסון בטוח הייתי עושה את זה ^^" )
תגובות בקשה![]()

ציטוט ההודעה

היית צריך לשכוח מהסט וללכת לפתוח בעצמך משהו