זה בעיה ממש גדולה אצלי
אני כול כול היום במחשב או עם חברים
ואני לא עושה שיעורים
יש לכם כמה טיפים שיעודדו אותי לעשות?!?
![]()
זה בעיה ממש גדולה אצלי
אני כול כול היום במחשב או עם חברים
ואני לא עושה שיעורים
יש לכם כמה טיפים שיעודדו אותי לעשות?!?
![]()
|
|
תעשה שיעורים רק במתמטיקה, אנגלית, ופיזיקה אם אתה לומד.
כל השאר חרטה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תכלס אני אומר לך אל תעשה
אבל זה תלוי באיזה כיתה אתה אם בתיכון תלמד ותעשה שיעורים רק במקצועות לבגרות וזהו וכמובן הכי חשוב ללקק למורים הז*נ*ת כי בכול זאת צריך את הציון הסופי שלהם...
ביסודי אתה יכול גם לא לבוא לבית ספר בכלל חחח
תקשיב הייתי ממליץ לך לעשות כי השיעורי בית האלה יהיו החיים שלך בעתיד,עד עכשיו החומר באמת היה קל וזה לא היה מצריך כל כך מחשבה ועבודה רבה,אבל כבר בשנה הבאה החומר באמת יהיה יותר קשה ותצטרך להשקיע יותר(מה לעשות תמיד הרמה עולה לפני שעולים לתיכון) ואם לא תשקיע אז אתה תידפק עם החיים שלך.
תאכלס אני יגיד לך צריך לתת פוש רציני בכיתה ט' בשביל שלא ישבצו אותך סתם לאיזה כיתה מעפנה בתיכון.
תושיב את אצלך ופשוט תעשה שיעורי!אני לא אומר שתשב תחרוש כל יום שלוש שעות,תתחיל בהדרגה,חצי שעה,שעה ביום ותראה איך הכל יהיה בסדר.
אין לנו איך לשכנע חוץ מזה שנגיד לך שזה החיים שלך ואם אתה רוצה עבודה בתור סבל\מנקה רחובות.או לעשות כסף "קל" ולשבת עם חליפה במשרד.תחשוב אתה מה אתה רוצה מעצמך בעתיד וככה תפעל.
תקשיב.. תנסה פשוט לאהוב את החומר שאתה לומנד.. ואני מתכוון ברצינות.. כשאתה תאהב את מה שאתה עושה.. אתה תשקיע ובחשק.. זה יקח לך קצת זמן.. בהתחלה אתה תאלץ את עצמך לשבת אבל אחרי זה זה יבו לך בגקלות.. אתה תאהב ללמוד ואני מדבר מניסיון.. מצבי היה גרוע פי 1000000 מהמצב שלך תאמין לי
עד כיתה י אהבתי את מתמטיקה קיבלתי כל מיבחן 90 -100
בכיתה י החומר לא היה מעניין ולא עשיתי שיעור בית עכשיו שמו אותי ב 3 יחידות
רבתי עם כולם והעלו אותי ל 4 עכשיו אני חורש בשביל להצליח
מה שאני אומר לך זה לחשוב קדימה על שנה הבאה לא על עוד 20 שנה
לא תעשה עכשיו שיעורים אתה תלמד עם מפגרים שכל היום חורשים אבל לא מצליחים כלום תאמין לי עדיף ללמוד
GShock
אני במצב שלך בדיוק