אני בן 15, כדאי לי להתחיל ללמוד מעכשיו?
אני מתכוןון, אני ישיג מזה משהו?
כי בגיל הזה אני לא חושב שיש בנות שיהיו מוכנות להזדיין איתך אלא אם כן הן שרמוטות כונפות שלא צריך ללמוד פיקאפ כדי לזיין אותן.
אני בן 15, כדאי לי להתחיל ללמוד מעכשיו?
אני מתכוןון, אני ישיג מזה משהו?
כי בגיל הזה אני לא חושב שיש בנות שיהיו מוכנות להזדיין איתך אלא אם כן הן שרמוטות כונפות שלא צריך ללמוד פיקאפ כדי לזיין אותן.
|
|
אתה יכול להתחיל מהגיל הזה, והמטרה של הפיקאפ זה לא להשיג לך זיון (גם זה, אבל זו לא המטרה העיקרית) אלא לקבל ביטחון עצמי, ליצור מעגלים חברתיים רחבים, לדעת כיצד לדבר עם אנשים ובעיקר עם בחורות.
ובקיצור זה הרבה יותר מעבר למה שאתה חושב.
תתחיל ללמוד, לאט לאט אתה תתקדם, וכמה שיותר מוקדם ללמוד את זה יותר טוב (התחום עצמו מיועד בעיקר לבני 18+, כמובן שרבים רוצים גם לדעת אז ככל שמתחילים מוקדם יותר, יותר טוב)
רק שרמוטות יזדיינו בגיל הזה .. ?
וואלה אחלה אמונה , אגב , הייתי מציע לך להוריד את "שרמוטה" מהלקסיקון , בגלל אנשים כמוך בנות לא מוכנות לעשות צעד קדימה (הן פוחדות שיקראו להן "שרמוטה").
תודה רבה!
בכל מקרה, בהחלט אפשר להגיע לתוצאות גם בגיל הזה, לא זיון לרוב, אבל גם לסגור טלפון או נשיקה זה סבבה.
בקשר לשרמוטות... נתחיל מזה שלא כולן כונפות, אבל באמת.. למה בחורה לא יכולה להנות ממין בלי להיקרא שרמוטה? להאמין שכל הבחורות שיהיו מוכנות להזדיין בגיל הזה הן שרמוטות כונפות זאת אמונה מגבילה שעלולה לדפוק אותך, תיפטר ממנה.
ותיפטר מהמילה הזאת, היא סתם דבילית וחסרת טעם ומגבילה אותך הרבה יותר מאשר את הבחורות שאתה עוצר אפילו מלחשוב על זה כשאתה משתמש בה.
שטויות, שרמוטות זאת סתם מילה שהמציאו AFC. אני מכיר הרבה בנות איכותיות שמזדיינות בגיל הזה.
השאלה האמיתית היא אם אתה מוכן להשקיע זמן בללמוד ולצאת לשטח.
ולא, לצאת פעם בשבועיים זה לא נחשב.
חוצמזה, אם היית מחפש בלינקייה היית מוצא תשובה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=610607
נערך לאחרונה על ידי mir123; 17-10-2010 בשעה 15:30.
שרמוטה זו מילה של כאלה שלא מזיינים בשביל שהם ירגישו בסדר עם עצמם. זה לא הבעיה בי - הבעיה בבנות שכן מזדיינות - הן שרמוטות.
מבטיח לך שהכי מקסימות וכוסיות בשכבה שלך מקבלות, ולא רק מקבלות, מקבלות הרבה.
העובדה שאתה לא יודע משהו לא אומרת שהוא לא שם. בעוד כמה שנים תדבר עם בחורות שתצא איתן ותשאל אותן מתי הן התחילו,
ורק אז תבין "בונא, תכלס הייתי פרייאר אש, אם הייתי חוזר עכשיו לגיל 15-16, הייתי פותח בית זונות בבית ספר שלי".
וזה ממישהו שהפעם הראשונה שלו הייתה בגיל 16, וזה נחשב מוקדם יחסית לתקופה.
גם אם מה שאמרת נכון, והוא לא נכון.... לך תתחיל ללמוד עכשיו ולהתאמן ולהשתפר ואז בגיל שהן כן "נותנות" לא יהיה לך בעיה להשיג את זה ולא תצתרך לשבור את הראש.
אני בן 15... תאמת עוד בחיים לא הגעת לאקט מיני עם בת... אבל נשיקות וזה חופשי זה לא שמשהו מגביל אותי פשוט לא יצא...
וכמו שאמרו, אם אתה יודע אתה תזיין גם את הכי כוסית בשכבה שהיא בתולה... בקיצור אין כזה דבר לא יכול זאת סתם אמונה מפגרת שאתה לא יכול לזיין בגיל הזה