היי, כל הסיפור התחיל אתמול (אני בן 16).
חזרתי מחברה שלי באוטובוס ופתאום אני מקבל טלפון מחברה שלה והיא אומרת לי "אתה לכלכת על חברה שלך שהיא מסריחה ושהיא עושה קולות מוזרים כשהיא מתנשקת?! ", אני כולי נבהלתי כי לא אמרתי כלום ושאלתי מי המניאק שאמר את זה. היא אמרה שהיא לא יודעת מי זה ושאני יתקשר לחברה שלי כי היא נפגעה... בהתחלה הייתי בטוח שזה האקס שלה שמנסה לסכסך ומסתבר בסוף שמי שאמר לה את זה היה החבר הכי טוב שלי!
הוא אמר לה את זה בצ'ט "בצחוק" וזאת נקודה ממש רגישה אצלה ואני ממש התעצבנתי מזה ויצאתי עליו, הוא יצא עלי וקיצר אנחנו בריב. המשך הערב הוא גם יצא על חברה שלי... קיצר תסבוך.
היום בבצפר (אני יושב לידו) כתבתי לו פתק "לא הבנתי מה היה הקטע אתמול, אני רק שמעתי את הצד של חברה שלי". (וכמובן ציפיתי שהוא יענה לי ונשלים). ומה הוא עשה? הוא קרא את הפתק וזרק אותו, לא הגיב ולא כלום. השפלה. אני כולי התעצבנתי יכלתי להביא לו כיסא בראש שאותה שניה.
*אגב זאת פעם ראשונה שאני רב איתו ולא ידעתי בדיוק איך להתנהל איתו במצב הזה*
קיצר לפי מה שהבנתי מהמקרה+ ממה שחבר שלי (אחר) דיבר איתו הוא לא רוצה להשלים... וואלה יופי הוא עוד חושב שהוא צדיק ואני אשם בסיפור.
בכל מקרה, בחיים שלי לא הייתי יותר מאוכזב מחבר ככה ואני ממש כועס עליו. עד שלא רבים עם מישהו לא לומדים באמת להכיר אותו ורק היום חוויתי את זה על בשרי. מצד אחד שילך לעזזל אני לא רוצה יותר שום קשר עם הבנאדם אם הוא ככה מתייחס אלי אחרי הקשר ביננו, מצד שני הוא היה החבר הכי טוב שלי....
מה לעשות?![]()