קודם כל , מצטער על הבורות ... שאלה קצת מפגרת , אבל כשמגיעים לשטח ומנסים בתכלס , משום מה הכל מתחרבש , אז אם תוכלו לעזור לי כאן , באמת אני אשמח
יש לי ידידה שלא דיברתי איתה הרבה זמן (שנה +-) - לא משנה כרגע למה..
בקיצור , לא מזמן התחלנו לדבר , קצת נגיעות , דיבורים..
חשבתי שמהנקודה הזאת , אנחנו כבר בשלב מספיק בשביל שכל בוקר כשרואים אחד את השני זה יהיה מובן מאליו שמתחבקים ואומרים בוקר טוב.
באתי אליה , אמרתי 'בוקר טוב' , חיבוק וממשיכים הלאה.
יום אחרי זה - שוב , היא רואה אותי ולא אומרת כלום. עוברת לידי.
אמרתי - אם זה היחס , הכל חד-צדדי (רק אני יוזם) - אני מתרחק. לא צריך בחורות כאלו.
התרחקתי , הפסקתי להגיד בוקר טוב ולדבר איתה ובמקביל התחלתי לדבר עם עוד בנות , חלק מהן חברות שלה.
בדיחות , כינויים ואווירה של צחוק ,
ואחרי כמה ימים אני רואה שהיא מנסה לדבר איתי (בצורה עקיפה). - 'מה השעה?' , 'אתה יכול לסגור את החלון' וכו'
סבבה.
לא מתאמץ יותר מדי , לא עושה משחקים של פיקאפ ("מה תביאי לי") וכו'... אדיש לגמרי.
אחרי כמה ימים , אני נכנס לכתה , מדבר עם כמה חברים והיא באה אליי , מתחילה לחבק אותי , לדבר איתי לספר סיפורים , להפתח אליי ובאמת שהיא לא הורידה את העיניים לשנייה כל השיחה , קשר עין לא נותק.
היא החמיאה לי על כמה דברים במהלך השיחה והיו עוד כמה סימני IOI
בכלל , במהלך כל הימים האלו שלא דיברתי איתה , ראיתי IOIים.
ראיתי שהיא כאילו מתאמצת לא לדבר איתי (כמה פעמים היא הסתכלה עליי , נראה כאילו היא באה להגיד משהו ושתקה או שאלה משהו עקיף כמו שאמרתי - מה השעה וכו')
אני יושב לא רחוק ממנה בשיעורים , וראיתי כמה פעמים מירורינג (אני הוצאתי את הפלאפון - גם היא הוציאה. שמתי רגל על רגל , גם היא. וכו')
מה עוד?...מממ זהו , זה מה שאני זוכר.
עברו עוד כמה ימים ושוב - היא לא אומרת שלום , לא כלום..
אני יודע שזה וואנטיס. אבל יש עניין מהצד שלי ויש עניין גם מהצד שלה , לפי מה שאני רואה לפחות.
אני לא נעול עליה , כי אני מדבר עדיין עם עוד בנות , והיא לא מרכז-העולם בשבילי , אבל אם אני יכול לקבל כמה עצות טובות
מהמומחים כאן , ואם זה יכול לעזור - אז למה לא?
השאלה היא מה אני עושה עכשיו? ממשיך להתרחק שוב? מנסה שוב ליזום? מצד אחד אני מרגיש שאם אני מתרחק אני בעצם לא מתייחס לכל ה-IOIים ואני יכול לפספס אותה. מצד שני אני בא , אומר 'בוקר טוב' וזה מרגיש די נזקק כזה כי זה רק מהצד שלי.
אני לא יודע אם היא מתביישת או מה?
בתוכי אני מרגיש שכן צריך ליזום וכן צריך לנסות להתקרב עכשיו...
יש לכם אולי עצות למשפטים אחרים במקום ה'בוקר טוב' העלוב הזה?
חבר'ה , תודה רבה על הקדשת הזמן - כל תגובה תתקבל בברכה.
אני יודע שזה וואנטיס ובטח שמעתם שאלות כאלה כבר איזה 200 פעמים אבל באמת , אם תוכלו להקדיש כמה דקות ולתת הצעות , תבורכו
תודה רבה !

ציטוט ההודעה
אם אתה רוצה אותה זרוק תאגו מהחלון ותקבל אותה בברכה:]