"משהו בך עושה לי חשק לדבר איתך. יכל להיות שזה סתם בגלל שיש לי מצב רוח טוב היום , תגידי, איך עדיף להתחיל איתך בצורה ישירה או עקיפה?"
"משהו בך עושה לי חשק לדבר איתך. יכל להיות שזה סתם בגלל שיש לי מצב רוח טוב היום , תגידי, איך עדיף להתחיל איתך בצורה ישירה או עקיפה?"
|
|
תנסה אחי, אני בטוח שאף אחד בפורום ניסה בדיוק את המשפט הזה.
תא לשטח תנסה זו התשובה הכי טובה שאפשר לתת לך.
זה נחמד אחי
אבל אם אתה הולך בגישה ישירה אתה צריך לבוא בפול ביטחון עצמי (מקווה שאתה יודע ^^)
בהצלחה נסה אותו בשטח ותן דיווח![]()
מכין חתימות לפורום בפרטי
אתה רוצה את ה-2 סנט שלי?
אם אתה ניגש בישיר יותר קל להשאיר את זה פשוט. יותר מידי שילוב של דעה וישיר ובסכ"ה זה דיי חפירה.
אבל ברור שאני לא יכול לדעת אם זה עובד או לא עד שאני לא אנסה אז אתה מוזמן לנסות ולחזור אלינו עם תשובה.
לי נראה מוכן מראש מדי, יותר מדי "רוטינה".
אבל תשמע לא ניסיתי תנסה ותחזור אלינו עם דיווח.
תשמע חשבתי על זה קצת, וברגע שאתה בא לבחורה עם פתיח כזה, היא לא בדיוק יודעת מה לעשות איתך, כאילו אני לא מבין כל כך איך מנף את השיחה לאיזורים אחרים, הריי כל השיחה היא בידיעה שאתה מתחיל איתה ומתישהו אתה תרצה לבוא ולנשק אותה\ לקחת מספר וכו.
כשאומרים לבחורה משפט כזה, זה מפעיל הרבה מנגנונים אצלה.
בקיצור תנסה, למרות שלדעתי העקיפה יותר טובה
לטעמי ארוך מדי והחלק השני לא ממש קשור לראשון, זה קצת נראה כאילו אתה מסביר למה פנית אליה.
אני הייתי משנה את זה ל "יש לי חשק לדבר איתך, יש לי מצב רוח היום או שיש לזה סיבה אחרת?" אבל גבר אתה מתרכז בטפל זה לא קריטי מה תגיד לה...
אני הייתי אומר אם כבר ישירה אז זה כמעט לא משנה.. תבוא עם משפט דפוק.. או אפילו משפט נדוש(בגדר הצחוק כמובן) וזה נראלי יותר טוב..