![]()
שאלקה 04 - הפועל ת"א
תוצאת סיום:3-1 לשאלקה
מסגרת:
שלב הבתים של ליגת האלופות - מחזור 3
תאריך:
20.10
שעה:
20:45
שידור:
ערוץ ספורט 5
אצטדיון:
גלזנקירכן
שאלקה 04 לקראת המשחק:
שאלקה נראים גרוע מאוד מפתיחת העונה והם עם 5 נקודות בלבד לאחר 8 מחזורים! והם במקום ה-16 מתוך 18, עם נקודה יותר ממקום אחרון.
שאלקה כבשה רק 10 שערים מתפיחת העונה וסופדת בממוצע 2 שערים למשחק! במחזור האחרון הם יצאו בתיקו 2-2 עם שטוטגארט האחרונה. הונטלאר היחיד שמתפקד טוב בהתקפה של שאלקה עם חמישה שערים, בעוד שאר שחקני ההתקפה כמעט ולא כובשים, וראול למשל נראה לא טוב יחסית. שאלקה השנה הרבה פחות מאורגנת משנים קודמות, ואחרי שנאבקה על אליפות בשנים עברו השנה היא נאבקת נגד הירידה ביכולת לא טובה של כמעט כל שחקני ההרכב שלא מרשימים בכלל.
שאלקה חייבת ניצחון במחזור הזה כדי שבנפיקה וליון לא יברחו לה וזה יוביל אותם לדעתי ללחץ ויגרום להם לתקוף מצוין מהפתיחה כדי להשיג את הניצחון היקר.
הפועל ת"א לקראת המשחק:
הפועל ת"א מתחילה להיראות טוב יותר ויותר משבוע לשבוע, והם כבר במקום החמישי בטבלה אחרי פתיחה לא טובה והמשך טוב של החבורה של גוטמן. השבוע הם שוב ניצחו בדרבי וזה ייתן להם פוש רציני להמשך, וההגנה של הפועל מתחילה להזכיר את שנה שעברה ואת הארגון שהיה להם, וזה סימן מאוד חיובי.
שכטר נראה לא טוב במשחק האחרון אך הוא פקטור מרכזי וחשוב ביותר להפועל, והוא בהברקה אחת יכול לשנות משחק.
הפועל חייבים ניצחון והפסד לא ישאיר להם כמעט סיכוי לעלות והם חייבים לנצח את שאלקה, וזאת הזדמנות טובה עבורם כי שאלקה נראים ממש לא טוב מאז תחילת העונה, והם במשבר רציני שם במועדון והם חייבים לנצל זאת ולנצח.
ניצחון של הפועל יכניס אותם לאטרף ענק וזה יגרום להצלחה בלידה שלנו, אך במידה ויהיה הפסד לדעתי זה יחזיר אותם מעט אחורה והם שוב יראו יכולת לא ממש מרשימה כמו במשחקים האחרונים של הקבוצה.
עושה עבודה טובה בהתקפה של שאלקה. הונטלאר.
דעה אישית:
לדעתי להפועל יש צ'אנס מצוין להשיג נקודות, ועוד הפסד יהרוס להם כל סיכוי.
לדעתי 20 הדקות הראשונות יהיו המכריעות ומי שתבוא יותר מוכנה תנצח את המשחק הזה. שאלקה נראים מאוד לא טוב והפועל חייבים לנצל את זה!
מה דעתכם?










ספוילר:
ציטוט ההודעה

