טוב אז "הבעיה" שלי (צרות של עשירים אני כבר אומר מראש) שהיא שאני מגיע למקום חדש אין לי כל כך ביטחון עד שאני לומד להכיר את האנשים,מה הכוונה?אני הבן אדם שיש לו את הכי הרבה ביטחון (מלא אמרו לי את זה ואני לא צריך אותם שיגידו לי את זה כי אני יודע שאני בעל אופי כזה)
פשוט הייתי רוצה להיות אותו אחד כמו שאני גם שאני מגיע למקום חדש,פשוט ישר להיות עם אותו ביטחון, בלי קודם להכיר את הסביבה או את האנשים ,פשוט להיות איך שאני .
זה לא שלוקח לי להתאקלם איזה שנתיים,אני מתאקלם אחרי יום אחד אבל אני רוצה ישר על השנייה להראות שאני שופע ביטחון ולא ללמוד את כולם ואז..
ככה זה ירתיע אנשים,יוריד להם את הביטחון ,יבינו מי השולט...
האם יש פיתרון לזה?(אני תמיד מנסה להיות כמו שאני שאני מרגיש חסר ביטחון אבל עדיין)
דוגמא לביטחון: הייתי אתמול במיונים של סלקום והיינו שמה 25 אנשים,כל אחד מספר על עצמו,אני סטודנט לכך לכך,אני בעל תואר שני,ואני סה"כ אמרתי שאני סיימתי תיכון.זה קצת הוריד לי את הביטחון כי חשבתי שיקחו אותם ולא אותי,מהר מאוד התעשתתי ואז היה לנו משימה קבוצתית ואני ממש הנהגתי אותם,אמרתי להם מה לעשות,"כפיתי" עליהם את דעתי, ממש הם הקשיבו לי ועשו את מה שאמרתי,והמנהל צוות ממש התרשם וקיבל אותי,בהתחלה יש לציין שקצת גמגמתי אבל מהר מאוד התעשתי.
אבל זאת הכוונה בעיקרון להפגנת full confidence מהיר (מה שאני צריך)
תודה לעוזרים.
עריכה: מבן כל ה25 הגעתי לשלב האחרון(3 מתמודדים כולל אותי)שבו כביכול כבר חותמים על העבודה ואז הם אמרו לי שלא שווה להם להשקיע בי כי אני עוד שנה מתגייס,אז לא קיבלו אותי.

ציטוט ההודעה