שמתי לב שיש הרבה אנשים שמתלוננים על ירידות FPS תקיעות מכל הסוגים (בהנחה שיש עוד סוגים(מטריד)).
בכל מקרה, הנה מדריך להורדת איכות המשחק בגרפיקה וכך בעצם העלאת מהירותו.
אני אעדכן פה עוד כל מיני דרכים להעלות את מהירות המשחק!
__________________________________________________ _______________
מדריך 2: Start ups
דרך 1: פורמט =\ לא נותן פה מדריך לזה...
4.6.2010:
מדריך 3: ניקוי Temp Files
מדריך 4: Defragment Cache Files
__________________________________________________ _______________
__________________________________________________ ___________
מדריך 2:
Start-UPS
זה דבר שלא רק יאיץ את המשחק אלה את כל המחשב אז תקשיבו טוב! D:
דבר ראשון: אני לא שם תמונות כי זה ברור.
לכו ל-Start > עכשיו לווידוס 7 יש למטה Run ולמי שיש XP יש ללחוץ על RUN מימין > לכתוב שם msconfig ככה בדיוק.
עכשיו יופיע לכם חלון. יש בו טאבים למעלה של General / Boot / Services / Startups / Tools
לחתו על הזה שמסומן בירוק ^^^^ יעני Startups =\
שם תיראו רשימה ארוכה של דברים שמופעלים כשאתם מדליקים את המחשב.
חלק מהם אינם נחוצים\וירוסים\תולעים וכדומה שיכולים להאט את המחשב וכן את הסורס האהוב שלכם.
לכו לאתר הזה:
http://www.systemlookup.com/lists.php?list=2
או זה:
http://www.bleepingcomputer.com/startups/
הם לא ווירוסים =\
בשניהם יש אותו מקרא שניתן להבין. אם לא תגידו בפרטי ואני אעשה מקרא בעברית.
ואו באמת?! טוב הנה:
Y- תשאירו
N - לא צריך אבל אם אתם רוצים תשאירו. אפשר גם להפעיל בדרת כלל את זה ידנית.
U - בחירה שלכם, זה לא עוזר ולא פוגע כל כך. זה בטח משהו בסגנון Skype או ICQ למשל, שלבחירתכם.
X - תורידו את ה-V עכשיו כי זה כנראה וירוס\תולעת וכדומה.
? - לא ידוע מה זה, אם אתם יודעים, עשו לבחירתכם או בידקו גם באתר השני ליתר ביטחון.
מה עושים באתרים אלה?!
אני שמח ששאלתם! אתם כותבים את השם של כל Startup בחיפוש באחד האתרים, ובודקים מה יצא. לפעמים יוצאים כמה תוצאות, לכן תיתייחסו לרוב או שאל תיגעו באותו Startup. אם יוצא שמה שחיפשתם הוא ב-X אז תורידו את ה-V מהחלון שבו יש את הרשימה. לאחר שסיימתם לעשות זאת לכל הדברים, לחצו אוקיי, וריסטארט למחשב. לא תאמינו כמה מהר הוא נדלק, פועל ורץ! (המ... רץ זו האנשה, כאילו... מחשבים לא יכולים לרוץ =\ ).
__________________________________________________ _____
מדריך 3: ניקוי Temp Files
מה זה Temp Files?
Temp Files או בעצם Temporary Files זה בתירגום ישיר: קבצים זמניים. קבצים זמניים אלה דרושים ונוצרים במהלך הפעלת כמה תוכנות או טיון באתרי אינטרנט וכדומה. מה הבעיה? הקבצים האלה לא תמיד נמחקים אוטומתית, אפילו הייתי אומר כמעט אף פעם. הם תופסים חלק נכבד בהארד דרייב שלכם ולוקחים מקום וכן זיכרון. מה עושים? מוחקים אותם! אין לכם שום סיבה לשמור אותם! (אני לא אחראי אם יקרה משהו אפילו שלא אמור ליקרות אבל אני אומר לכם בכללי, אני מחקתי המון פעמים וזה לא פגע לי במחשב בשום דרך שהיא.)
עושים כך: הולכים לStart > רושמים ב-Run כך: %TEMP% > יופיע לכם תיקייה עם מלאאאא קבצים. > מחקו את כולם D: אבל אל תמחקו את התיקייה עצמה אלה את כל מה שבתוכה, זאת אומרת, שתישאר תיקייה בשם %TEMP% ריקה!
זהו! ממליץ לעשות ריסטארט אחרי זה אבל לא חובה!
מדריך 4: Defragment Cache Files
דבר ראשון, מה זה?! Defragment זה סידור מחדש של קבצים כל שהם. במקרה, קבצי המערכת של המשחק. כל פעם שניכנסים לשרת או משחקים, הקבצים משתנים, לפעמים מעבירים את מקומם וכך מתבלבלים. מה עושים במצב הזה? סידור מחדש! לא עושים את זה ידנית אל תידאגו, כל מה שעושים זה כך: (זה עובד בכל משחק לא רק סורס)
לא לעשות בזמן שאיזה שהוא משחק של סטים דלוק, במיוחד לא סורס!
הולכים לרשימת משחקים שלכם > כפתור ימני על Counter Strikeource > לוחצים Options > עוברים ל-Tab של Local Files >
>>> עכשיו לוחצים על הכפתור Defragment Cache Files > מחכים עד שזה מסיים > וזהו! אפשר להפעיל את המשחק וזה כביכול, יטען יותר מהר כי הוא ימצא את הקבצים יותר מהר ויהיו פחות תקיעות!
קרדיט למישהו אחר שאני מכיר

ource > לוחצים Options > עוברים ל-Tab של Local Files >
ציטוט ההודעה