הוא מנהל שנועל מלא אשכולות
לפני איזה חודש הכנתי אשכול משהוא כמו 20 משחקים השקעתי בול חבל על הזמן כל העלאות שלי בטעות עשיתי דאבל הוא נעל לי את האשכול.
יש לי מלא חברים שמתלוננים עליו.
תשימו מנהל אחר שמה הוא לא מתאים (משחקים להורדה)
הוא מנהל שנועל מלא אשכולות
לפני איזה חודש הכנתי אשכול משהוא כמו 20 משחקים השקעתי בול חבל על הזמן כל העלאות שלי בטעות עשיתי דאבל הוא נעל לי את האשכול.
יש לי מלא חברים שמתלוננים עליו.
תשימו מנהל אחר שמה הוא לא מתאים (משחקים להורדה)
|
|
אפשר קישורים לדוגמא?
תן לי קישורים לנושאים כאלו אני מבטיח לטפל בעיניין.
אין לי כל כך הרבה כי רובם הוא מחק
אבל הינה אשכול שפתחתי היום.
כותרת תקינה
קישורים עובדים
יש תמונה
יש סיקור
יש תמונות מהמישחק
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=671565
הוא סתם ממציא תרוץ.
שימו לב גם כימעט בכל האשכולות אף אחד לא שם טריילר דווקא לי!
תעיפו את המנהל המעצבן הזה כבר !
אתה לא צריך להגיד לנו מה לעשות אוקיי ושנית אנחנו מטפלים בעניין .תעיפו את המנהל המעצבן הזה כבר !
אוקי תטפלו בזה ואם אתה יכול תפתח גם את האשכול שנתתי לך שהוא נעל.
טוב אני עברתי על הדברים
אז ככה:
1. אין אשכולות מחוקים אז בלי תלונות שווא!
2. אתה לא שמרת על החוקים כי כל פעם שכחת משהו אחר באשכולות שפירסמת ויש תבנית ברורה בנושא אז כל הנעילות היו מוצדקות כולל הקפצה שלך של אשכולות. (עברתי על ההודעות שלך אז בלי לדמיין בכלל לחרטט אותי!)
3. נתי הזהיר אותך מספר פעמים ודיבר איתך על זה שאתה לא עומד בסטנדרטים שכולם כן עומדים בו
4. אני לא רואה בטענתך כלום אם תביא לי אשכול אחד שבו עמדת בתנאים בצורה מלאה הוא נעל אותך בלי סיבה אני אשקול את העניין מחדש במידה ולא אל תטרח לטעון שוב.
5. אם עוד פעם אני אראה אותך מאיים על מנהל אני אעיף אותך לאלתר!
יום טוב ושבוע טוב.
אני לא נועל כרגע כדי שתוכל להביא קישור כל בילבול מוח אחר ללא קישור לאשכול שבו אתה עומד בתנאים וסתם ננעלת אני אנעל את האשכול!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תראה!
באשכול שהבאתי
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=671565
הכל תקין אצלו!
דברתי אם מוטי והראתי לו אשכול כמו שלי בדיוק אותו שרתים והוא גם לא שם טריילר (אשכול לא שלי)
תגיד לי בגלל שלא שמתי דרישות מערכת צריך לנעול אשכול?
זה לא נראה הגיוני בכלל! מה הוא לא יכול לכתוב באשכול בבקשה תשים דרישות מערכת? הוא ישר נועל?
ואמרתי לו שאני יפתח את אותו אשכול אם טריילר ודרישות מערכת והוא אומר אם תפרסם אני ינעל לך שוב אתה לא מפרסם כלום!
אני יכול להביא ציטוט+תמונה !!
אני לא חושב מה שהוא עושה זה מוצדק לנעול אשכולות בגלל שחסר משהוא קטן.
הרי דרישות מערכת זה בכלל לא נחוץ ביימנו כל משחק יעבוד על אותו מחשב רק יותר איטי או באיכות יותר גרוע.
טריילר 80% מהאשכולות שיש שמה אף אחד לא שם טריילר. זה גם לא חובה באף פורום שאני מכיר מספיק לשים תמונות הבאתי 3 ולא צריך טריילר.
נערך לאחרונה על ידי ProNati; 24-10-2010 בשעה 22:29.
הוא אמר לך שחור על גבי לבן שאין דרישות מערכת ואין טריילר,התלונה שלך לא מתקבלת כי הוא נהג לפי חוקי פורום .נמאס לי מזה כבר! איפה דרישות מערכת? איפה טריילרים? יש לך בכלל הורדות שאתה לא מרוויח מהן?
ברגע זה האשכול ננעל .