קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] Arcania-Gothic 4|MULTi5+RELOADED-CRACK|FileFlyer|1 Linlk|6.2GB
    על ידי z1l בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-12-2010, 15:59
  2. במשחק ArcaniA - Gothic 4
    על ידי Tzahi_o בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2010, 00:57
  3. בקשה|קראק או סיריאל למשחק arcania gothic 4
    על ידי danziv בפורום קראקים וסריאלים למשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-10-2010, 16:56
  4. בקשה| קראק ל משחק Arcania:gothic 4
    על ידי danziv בפורום קראקים וסריאלים למשחקים
    הודעה אחרונה: 18-10-2010, 16:12
  5. [הורדה] Arcania: Gothic 4 Demo | 1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    הודעה אחרונה: 23-09-2010, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

המשחק - ArcaniA - Gothic 4 קורס לי כל הזמן...

ברירת מחדל המשחק - ArcaniA - Gothic 4 קורס לי כל הזמן...

היי אנשים מה קורה , התקנתי לפני איזה שבוע בערך את המשחק קווסט - ArcaniA - Gothic 4 ושיחקתי בו בלי שום בעיות בכלל עד היום בבוקר , היום שקמתי בבוקר הדלקתי את המחשב ושלחצתי על האייקון של המשחק כדי לשחק בו המשחק עלה כרגיל הגיע עד למסך של ה- LOAD איפה שבוחרים את השמירה האחרונה ומשם הוא קורס יוצא לי החוצה ומציג לי הודעה דיי לא מובנת באנגלית , הנה תמונה של ההודעה כדי שתוכלו לראות מה קרה שם -

דרך אגב זאת הפעם הראשונה אי פעם שיש לי בכלל תקלה כלשהיא במחשב במשחק מסוים , יש לי את המחשב הזה משהו כמו שנתיים או יותר וזאת פעם ראשונה שיש לי תקלה בכלל , המשחק עד עכשיו עבד מצוין חלק חלק בלי שום בעיות בכלל משהו כמו שבוע בערך והיום בבוקר הוא החליט להפסיק לעבוד בכלל והוא קורס לי כל פעם שאני מפעיל את המשחק , אין לי מושג למה זה קרה ומה עוד אפשר לעשות.

דרך אגב אני עובד עם מחשב עם מערכת הפעלה של ווינדוס 7 אולטימייט בגירסת ה- 64 ביט , המחשב שלי הוא בעל מעבד 4 ליבות מדגם - Q9300 עם זיכרון של 4 גיגה עם כרטיס מסך גיפורס 8800 GTS , אני דיי בספק אם המשחק קרס בגלל דרישות מערכת נמוכות מדי כי המשחק הזה לא דורש הרבה גראפיקה בכלל , הוא משחק יחסית דיי קליל אבל מה שטוב בו זה שהוא קווסט עם עולם פתוח וזה הזאנר שאני הכי אוהב לשחק בו...

דרך אגב המשחק עצמו הוא לא מקורי בכלל ולא קניתי אותו אלא הורדתי אותו מ- TL כמו רוב האנשים אבל אני לא חושב שזה קשור בכלל לתקלה , בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש לעוזרים ויום טוב...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    6

זה כותב שיש בעיה בזכרון המחשב..לא שינית כלום בהגדרות? תנסה לכבות תוכנות ולהריץ רק את המשחק.

שום תוכנה לא עובדת ברקע, לא אינטרנט ולא כלום , בכל מקרה זה הסתדר רק אחרי שעשיתי הסרה מלאה של המשחק והתקנה מחדש , בטח משהו שם נדפק לי בקבצים , בכל מקרה תודה רבה על העזרה אבל הסתדרתי לבד...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect