הורדת סרטים, שירים, תוכנות ומשחקים
תודה
הורדת סרטים, שירים, תוכנות ומשחקים
תודה
|
|
utorrent.
התוכנה הזאת היא רק קליאנט להורדות. בשביל להוריד אתה צריך אתר טורנטים, מה שנקרא בשפה המקצועית "טראקר". יש טראקרים שלא דורשים הזמנה, שהמהירויות בהם איטיות יותר אבל לא צריך לדאוג על רטיו.
לעומת זאת יש טראקרים שצריך הזמנה בשביל להכנס אלייהם אבל מורידים לרוב על מהירות שיא, אך מצד שני צריך לשמור על רטיו.
נ.ב- רטיו שווה לסך ההעלאה חלקי סך ההורדה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מה ההבדל בין אמיול ל utorrnet , מי עדיפה גם מבחינת מהירות הורדה, כמות קבצים, זמינות הקבצים , סיכוני וירוסים . אני בעברי מכיר רק את אמיול
בקיצור, יוטורנט עדיפה בהכל.
ההבדל הוא שביוטורנט אתה מחפש את הקבצים עצמם בתוך התוכנה, וביוטורנט אתה מחפש את הלינק להורדה באינטרנט.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יש לך מדריך מסודר ועדכני לכל הפעולות שאני צריך לעשות ע"מ להוריד את התוכנה ולהשתמש בה כראוי ללא תקלות
הייתי ממליץ לך לעבור על התת פורום מדריכים שיש פה, ותתחיל לקרוא וללמוד.
הנה הדריך הראשון שאתה צריך בשביל להתחיל- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=528193
נערך לאחרונה על ידי theidan; 24-10-2010 בשעה 23:31.
אלברט איינשטיין