אוקיי, זה דיווח ראשון שלי והוא היה מזמן - (כמה ימים אחרי שהתגברתי על הפחד גישה), בחרתי לרשום אותו כי בסופו יש שלי שאלה, וחוץ מזה הוא יחסית קצר.
אני יורד מהאוטובוס מולי יש קיוסק, מהכוייון של הקיוסק אני רואה שלוש בנות (מטרה HB8).
אני: "תגידו רחוב האצל זה רחוק מפה?"
הבנות: בלה בלה..
אני: "פשוט אמרו לי שיש מכאן דרך קיצור ואני יכל להגיע ברגל תוך עשר דקות"
הבנות: בלה בלה בלה...
אני: "אתן בכלל לא נראות מפה - יש מצב שאתן מבלבלות לי תמוח?"
HB0: "לא חח, אני מחולון אבל היא מבת ים (מצביעה על המטרה)"
אני: (למטרה) "וואלה? את לא נראית עבריינית - תני לי לנחש את נוסעת עם חברה שלך ללמוד לאיזה מבחן.."
HB0: בלה בלה בלה... "איזה קו מגיע לבת ים?"
אני: "קו 43 - יש מצב שאני צריך ליסוע עליו גם" (פה עשיתי טעות לדעתי, עכשיו הן הולכות לתחנה שנמצאת מאחורי ואני נשארתי טמבל, אבל לא נורא)
הן עומדות בתחנה (וגם אני, אבל רחוק מהן) (אחת מהמבנות נסעה, אז נשארה המטרה והכונפה) - זייפתי שיחת פלא, כדי לעשות לעצמי DHV, הרגשתי שהסט שלי התפוגג והתחלתי ללכת משם.
ואז, פשוט קפץ לי משפט למוח וידעתי שאין לי מה להפסיד אז אמרתי אותו
אני: "נראתן לי בחורות נחמדות, הייתי נשאר לדבר איתכן קצת אבל אתן משעממות בטרוףף!"
(אין לי מושג איך פתאום הכל הלך לטובתי, אבל זה עבד כמו קסם!) - הבנות התחילו ללכת אחרי, ממש לרדוף אחרי - HB8: "למה משעממות? אנחנו משעממות? - אתה זה שמשעמם"
אני: "אתן יבשות לאללה"
HB8: "אנחנו לא יבשות, אתה בכלל לא זורם אתה יודע, אולי תגיד איך קוראים לך? אם יש לך פלא.. או פייסבוק?"
אני: "יש לי פייסבוק אבל אני לא מוסיף כל אחת ובמיוחד לא אתכן")
HB0: "אתה לא רוצה אל תוסיף, בטח אין לך בכלל פייסבוק"
אני: "למה לך יש?"
HB0: "כן"
אני: "ולך"?"
HB8: "לא"
אני: "ועכשיו ברצינות"
HB8: "לא באמת אין לי"
אני: (לHBאפס) "איזו חברה מוזרה יש לך בטח את סובלת הרבה ממנה"
אני: (למטרה) "תגידי את גרה בכפר?? את ממש לא מעודכנת בטח גם אין לך חשמל בבית"
(חשוב לציין שבמהלך כל השיחה הן פשוט הלכו אחרי)
HB8: בלה בלה בלה...
(הגענו לפרשת דרכים הן פנו שמאלה לתחנת אוטובוס אחרת, ואני פניתי ימינה)
HB8: "בוא איתנו, כיף איתך.."
אני: "מצטער אני לא יכל"
HB0: " נו מה אכפט לך?, חמש דקות"
אני: " שניה אני אבדוק את זה" (מזייף שיחת פלא..) " טוב סבבה יש לי עשר דקות" (המטרה מחייכת)
(עברנו תכביש והתישבנו בתחנה)
בתחנה הרצתי גיים על המטרה, עשיתי מלא קינו, נאגים וכ''ו...
(כמובן שמספר כבר סגרתי)
אחרי שבע דקות בערך, מגיע האוטובוס שלהן - המטרה פשוט מתחננת שאני יעלה איתם על האוטובוס
לא ידעתי מלעשות. מצד אחד אני יכל לעלות על האוטובוס שלהן ולחזור הביתה אחרי שעה בערך (מה שלא נראה לי טוב כי לא ראיתי איך אני מבודד וחוץ מזה, זה נראה כאילו אין לי חיים, איזה בן אדם יעלה על קו שהוא לא מכיר עם בנות שהוא הכיר הרגע?)
מצד שני היא שלחה לי מלא IOI'S וזאת היתה יכולה להיות אחלה הזדמנות...
קיצר, בסוף לא עליתי. היא נישקה אותי בלחי, דפקנו חיבוק דובי ונפרדנו לשלום.. (אם היתי אז במצב שאני היום, הייתי מצרפת את האימאימא שלה).
מה דעתכם?, מה היה נכון ומה לא?, והאם הייתי צריך לעלות איתה על האוטובוס?
(אל תשכחו שעוד הייתי בחיתוליי אז)

.
ציטוט ההודעה