תגידו אם נגיד אני מקבל הזמנה ל TL , אני לא מעלה לשמה כלום רק מוריד וכו' מביאים לי באן או משו ?
איך זה הולך ?.
תגידו אם נגיד אני מקבל הזמנה ל TL , אני לא מעלה לשמה כלום רק מוריד וכו' מביאים לי באן או משו ?
איך זה הולך ?.
סיפור החיים:
"בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור, בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור, בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור, בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה, בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."
|
|
אולי תפרט אחרי כמה זמן ווכ ?
סיפור החיים:
"בגיל 6 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור, בגיל 16 מספרים לה סיפור בשביל להכניס אותה למיטה, בגיל 26 היא נכנסת למיטה בלי סיפור, בגיל 36 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור, בגיל 46 היא מספרת לך סיפור כדי להכנס למיטה, בגיל 56 אתה מספר לה סיפור כדי לא להכנס איתה למיטה ובגיל 76 נגמר הסיפור..."
שהם יגלו שאתה רק מוריב בלי לעלות הם יתנו לך באן
טורנט ליץ' או אתר כ"כ טוב בגלל החוקים.
כל אחד מוריד כמה שהוא רוצה אבל מעלה חזרה בשביל מישהו אחר וככה כולם מורידים במהירות
אם הם רואים שמישהו רק מוריד בלי לעלות למישהו אחר (זה לא בדיוק עובד ככה אבל זה בגדול) הם חוסמים אותו
מועבר לפורום תוכנות שיתוף.
בברכה,
חגי.
קוראים לזה HIT AND RUN.
מקבלים על זה באן, ואולי גם מי שיזמין אותך יקבל.
תלוי בחומרה.
בברכה,
חגי.
אם אתה לא מעלה לאתר אז אחרי כמה זמן שהם אחליטו מראש הם נותנים לך באן!!
אני נרשמתי לפני שנה לאתר hebits.net וקשאני מתחבר רשום לי שלא העלתי שום דבר ושהעלה/שיתוף שלי נמוך וכולי.... אבל עד עכשו הם לא נתנו לי באן משום מה![]()