היי
מחקתי בטעות את תוכנת הקול - High definition audio driver
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000. קניתי אותו כבר מותקן כך שלא קיבלתי דרייברים
אשמח ללינק להורדת תוכנת קול ידידותית למשתמשת
תודה
דלית
היי
מחקתי בטעות את תוכנת הקול - High definition audio driver
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000. קניתי אותו כבר מותקן כך שלא קיבלתי דרייברים
אשמח ללינק להורדת תוכנת קול ידידותית למשתמשת
תודה
דלית
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אופציה ראשונה היא שיחזור ע"י שיחזור המערכת התחל>עזרים>כלי מערכת>שיחזור המערכת תבחרי את התאריך שלפני המחיקה בטעות ותשחזרי את המחשב כמו שכתוב בהוראות שיוצגו לך.
אם לא עזר את יכולה לבצע שיחזור ע"י לחיצה על הלחצן LENOVO CARE בהפעלת המחשב לפני עליית המערכת ההפעלה ואז לבחור שם שיחזור עם שמירת קבצים, ללא שמירת קבצים ושיחזור להגדרות יצרן הכל לפי המצב המתאים.
אם את לא מעוניינת בשיחזור ניתן להיכנס לאתר של LENOVO לעקוב אחרי ההוראות המעצבנות של כל האותיות שצריך למלא מהמדבקות מאחור כדי שהמחשב שלך יזוהה במלואו (יש הוראות אין מה לדאוג) ואז לבחור את הדרייבר המתאים ולהוריד אותו למחשב ולהתקין (יש כמה עשרות של דרייברים שימי לב לדרייבר שאתה מורידה)
בהצלחה
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חח שתהיה בריא אמיר..
פשוט תני לנו את הדגם של המחשב ואנחנו נדאג להביא לך דרייבר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תודה על התמיכה
ניסיתי לעשות שיחזור וזה לא עבד ואז פניתי לאתר של LENOVO ומצאתי את הדרייבר
אבל לא הצלחתי להתקין אותו.
לעשות את הסיפור קצר. הזמנתי טכנאי מחשבים. מסתבר שהדרייבר תואם Service pack 2 ולא 3
וזה היה סיפור מהסרטים. להוריד את התקנת ה 3 ואז להתקין את הדרייבר ולהחזיר את על העדכונים.
רק כך הוא עלה.
אגב, בתמיכה של LENOVO לא אמרו לי דבר על האפשרות שהדרייבר פשוט לא תואם את 3 Service pack
פשוט נראה לי שחשוב לדעת
בכל מקרה, תודה רבה