זה כבר כמה שבועות ככה .. בכל פעם שאני מוסיף שיר לפלייליסט שלי באייטונס, ובקטגוריה של האייפוד שלי זה הכל על Sync Music זה אמור לסנכרן אבל זה לא, מה אני אמור לעשות ?!![]()
זה כבר כמה שבועות ככה .. בכל פעם שאני מוסיף שיר לפלייליסט שלי באייטונס, ובקטגוריה של האייפוד שלי זה הכל על Sync Music זה אמור לסנכרן אבל זה לא, מה אני אמור לעשות ?!![]()
|
|
לך לאייטונס תלחץ על music תעשה file > add folder to library ואז זה יוסיף את השיר ואז תלך לאייפוד שלך תלחץ על music אם sync music לא מסומן אז תסמן ואז תעשה sync בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Bull; 27-10-2010 בשעה 12:44.
על מה את/ה מסתכל/ת ?
טוב גילית מה הביעה אבל אחרי שאני לוחץ SYNC זה אומר לי שאם אני אסנכרן כל האפלקציות שיש לי יימחקו .
תראה אני לא יכול לפרסם תמונות עד שלא יהיו לי 20 הודועות, אני לא הולך לחרוש פה כל הפורום עד שיהיו לי 20 הודעות . בכל מקכ אני עושה טרנספר וזה לא עוזר . זה עדיין מוחק לי .
תשלח לי את התמונה בפרטי ...
על מה את/ה מסתכל/ת ?
o0mnzymmtgij
בהתחלה שימו את האתר SIZ ואז עם סלאשים את המילה MY , ואז את מה שהבאתי למעלה , נקודה PNG
לקח לי איזה חצי שעה להעביר לכם את הקישור במילים נורמלי ..
נערך לאחרונה על ידי Tragedy; 28-10-2010 בשעה 21:52.
תכנס לתיקיה הזאת במחשב שלך: תלך לתקיה "המוזיקה שלי" משם ל "iTunes" משם ל iTunes media ואז ל Mobile Applicatoins
ותעתיק את כל מה שיש בתיקיה, זה האפליקציות שאתה רואה באייטונס בקבצים המקוריים שלהם
אחרי שהתעקת וסנכרנת, אם זה ימחק את כל האפליקציות אתה פשוט תסמן את כל מה שהעתקת מהתיקיה ותגרור לתוך האייטונס, ואז הכל יופיע לך מחדש![]()
5איפה יש לי באייטונס אפשרות ITUNES MEDIA
כן אחי אבל זה לא יימחק לי את הכל ואני אצטרך לעשות הכל מהתחלה ? אני מתכוון יש לי שם מלא שיאים, שאני לא רוצה למחוק אותם .
נערך לאחרונה על ידי Tragedy; 29-10-2010 בשעה 13:16.